- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.850
- 548
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Ya sanane adam üzgün üzgün oturuyorsa. Adam evli sen evlisin sanane beraber adınızın çıktığı adamın üzgün oturmasından belki basuru var ondan öyle oturuyor. Yok ben arkadaşa iyi ki geldin dedim yok o da arkadaşına kutlama yapalım demiş yok kaçmış. Bence sizde masanızı değiştirin olmadı kör taklidi yapın. Ve bencede siz bu adama aşıksınız.Kutlama yapalım dediği kişi erkek yani bölümdeki diğer erkeğin yanına gitti ben yanıma gelen kıza iyiki geldin deyince o abide yanına geçtiği kişiye ne zaman kutlama yapıyoruz dedi
Neyse ne saçmalıktı zaten evli barklı adamla kadının muhabbet etmesi
Ben hala çok üzülmüyormuş gibi oturmasına sinir oluyorum. Zaten dikkat çekmişiz bölüm içinde, mesaiye 15 dk varken masanı taşımışsın birde hala üzgün üzügün oturuyorsun insanları daha çok şüpheye düşürücek
O kadar üzgün duruyordu ki, yanındaki erkek bile fark etti
Normal ol, her zaman olduğun gibi ol işte, ben ona karşı öyleyim mesela
Hoşlandığımı nerden çıkardın bende bunu anlamıyorumEvli adam ve kadin samimi olmamali degil mevzu. Olur da sizin durumunuz farkli. Bizim bile taaaa buralardan fark edecegimiz kadar hoslaniyorsun adamdan. Konudan ders cikaracaksan bari dogru dersi cikarman icin yardim edeyim.
Dut toplamaya gideceklermiş
Olsun, karısına asık adam sonucta.
Istedıgını toplasın karısına asık adamdan zarar gelmez.
Bakın gerçekten dalga geçilsin diye yazmadım. Olanları yazıyorum
Düşünüyorum ve düşündükçe bunlar aklıma geliyor. Evet saçma farkındayım ama hadi gel dut toplamaya gidelim deyince tamam dedim. Zaten sevdiğim bir meyve
Valla ben kendimi baya baya saf görüyorum. İnsan karşındakinin niyetini anlayamaz mı
Anlayamıyorum işte
Bir arkadaşıma kızarken sonra haklı mı diye düşünmeye başladım.
Evet eşim şükür anlayışlı, herşeyi anlatıyorum. Ama dut yemeye gittiğimi söylemedim eşime
Bilinecek birşey yok kiarkadaşım sen normal misin?
hala sadece neden insanlar bu şekilde düşünüyor diye içim içimi yiyor diyorsun.
işyerinde böyle samimiyet olmaz. devlet memurusunuz, işinizi yapsanıza, nasıl bir boşluktasınız.
alıntıladığım mesajında yazdıkların normal mi sence?
bak sana farklı bir şey söyleyeyim. bütün ofis biliyor bence, sana söyleyen o iki kişi sadece en cesurları.
akıllı olduğumu sansam buraya ne diye konu açayım. Hatta saf olduğumu düşünüyorumCanim ya kiyamam sana :) cok akilli oldugunu saniyorsun ama buradakiler ufo gormus masum koylu degil. Hayal dunyandaki ese de anlayisli denmez xxxl denir bil istedim.
akıllı olduğumu sansam buraya ne diye konu açayım. Hatta saf olduğumu düşünüyorum
Bir yorumda arkadaşıma kızıyorum, bir yorumumda acaba arkadaşım haklı mı diyorum
Hatta bu kadar saf olunur mu diye kendime kızıyorum.
Vaay zeka ışıltısı görüyorumKonu sahibinin evli olmadığını düşünüyorum. İlk açtığı konudan beri yazdıklarını okudum. Evli bir kadının davranışı, düşünceleri değil bunlar. Ve iddiasına göre eşide son derece anlayışlı, bu olaylar karşısında hiç sesi çıkmamış. Ayrıca sözüm ona evli ama açtığı konularda sadece abi den bahsediyor, eşinin ise bir iki yerde adı geçmiş o kadar. Daha fazla ipucu vermiş evli olmadığına dair ama hepsini yazamam.
Cümlesinden nasıl anladığıma gelince, gerçekten evli olsaydı, evli barklı kadının bir erkekle samimi olmaması gerekir, diye yazardı. Ama o cümleye evli adam, diye başladı. Demek ki adam evli olmasa samimi olmakta bir sakınca görmüyor. Konu sahibi evli olsaydı karşısındaki erkeği evli yada bekar diye ayırmaz, onlarla mesafesini korurdu. Çünkü bu derece samimi olmasının kendi eşini rahatsız edeceğini bilirdi. Yani konu sahibi evli değil
En sevdiği iş arkadaşıylaama sevdigi bir meyveymis
Bundan sonra asla iş dışında konuşmayı düşünmüyorum zaten adam konuşursa konuşuyorum o kadar. Hareketlerime çok dikkat etmem gerekiyor.Ya sanane adam üzgün üzgün oturuyorsa. Adam evli sen evlisin sanane beraber adınızın çıktığı adamın üzgün oturmasından belki basuru var ondan öyle oturuyor. Yok ben arkadaşa iyi ki geldin dedim yok o da arkadaşına kutlama yapalım demiş yok kaçmış. Bence sizde masanızı değiştirin olmadı kör taklidi yapın. Ve bencede siz bu adama aşıksınız.
Yani ters kurmussunuz cumleyi ama adamin gitmesine uzuldugunuzu soyluyorsunuz, neden? O kadar olay olmus gitmesi kalmasi neyi degistirir hayatinizda ve hatta dedikoduysa tek derdiniz gercekten, gitmesi daha iyi degil mi aslindaBundan sonra asla iş dışında konuşmayı düşünmüyorum zaten adam konuşursa konuşuyorum o kadar. Hareketlerime çok dikkat etmem gerekiyor.
Ben başka bir çalışan fısır fısır çok konuşurdunuz, komşun gidiyor dedikten sonra, yeni gelen arkadaşıma iyiki de geldin dedim. Yanlış anlaşılma devam etmesin, sanki üzülmüyormuşum gibi olmasın diye o şekilde söyledim, adamda sanırım o şekilde ki ne zaman kutlama yapıcaz dedi
Saçma salak bir durum ve bu duruma nasıl gelindi bilmiyorum, bu kişi benim yıllardır tanıdığım biri değil ki,
Benim eşim var ve bana sonuna kadar güvenen, bundan sonra dahada saçma hareketler yapmak istemiyorum
Aşıksınnn dırın dırın aşıksssııınnn dırın dırın, sen aşıksın arkadaşşYani ters kurmussunuz cumleyi ama adamin gitmesine uzuldugunuzu soyluyorsunuz, neden? O kadar olay olmus gitmesi kalmasi neyi degistirir hayatinizda ve hatta dedikoduysa tek derdiniz gercekten, gitmesi daha iyi degil mi aslindabasbaya adama asiksiniz ve kocaniza aciyorum
Ama asla kabul etmiyor arkadas. Kendisini asiri saf, sutten cikmis akkasik olarak gosteriyorAşıksınnn dırın dırın aşıksssııınnn dırın dırın, sen aşıksın arkadaşş
Hayat sizin için çok zor çokAşık değilde çok kafama takıyorum.birde şimdi başkasıda dedi fısır fısır çok konuşuyordunuz diye acaba kaç kişi daha yanlış anladı diye düşünüp duruyorum
Anlaşamıcaz sizinle,bir tutturdunuz aşıksın diye hayır değilimYani ters kurmussunuz cumleyi ama adamin gitmesine uzuldugunuzu soyluyorsunuz, neden? O kadar olay olmus gitmesi kalmasi neyi degistirir hayatinizda ve hatta dedikoduysa tek derdiniz gercekten, gitmesi daha iyi degil mi aslindabasbaya adama asiksiniz ve kocaniza aciyorum
O değil de bu kadar dedikodu varken iyi bari adamın karısını dinleyip te süslenip püslenip, diğer kızın inadına adamın burnuna girmediniz. Olay oraya gidiyordu nerdeyseArkadaşımın gerçekten kıskandığını düşündüm yalan yok.
Ama herkesin içinde bir başkası fısır fısır çok konuşuyordunuz bakalım şimdi ne yapıcaksın deyince dank etti. Gerçekten fazla mı abarttık.hatta ben yine de muhabbet etmeye dikkat etmeye, baş başa durmamaya özen göstermeme rağmen yine de böyle düşünülüyormuş şaşırdım.
Adam da bana seninle hiç baş başa kalmadık demişti evet o kadar dikkat etmeme rağmen yinede herkesin dikkatini çekmiş
Niyeyse bende de öyle bir hissiyat uyandırıyor. Konuyu en başından biliyorum hakimim, yani adama gidip sormasının mantığı yok. Hele adamın "bekar olsaydık bla bla" minvalinde konuşmasıda cabası.Aşıksınnn dırın dırın aşıksssııınnn dırın dırın, sen aşıksın arkadaşş
Neden süsleneyim ki başkasının lafına göreO değil de bu kadar dedikodu varken iyi bari adamın karısını dinleyip te süslenip püslenip, diğer kızın inadına adamın burnuna girmediniz. Olay oraya gidiyordu nerdeyse
Konu tam olarak bu işteNiyeyse bende de öyle bir hissiyat uyandırıyor. Konuyu en başından biliyorum hakimim, yani adama gidip sormasının mantığı yok. Hele adamın "bekar olsaydık bla bla" minvalinde konuşmasıda cabası.
Olan arkadaşa oldu, belki de adamın ilgisini farkedip iyi niyetle uyarmak istedi ama kabak onun başına patladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?