Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Ya sanane adam üzgün üzgün oturuyorsa. Adam evli sen evlisin sanane beraber adınızın çıktığı adamın üzgün oturmasından belki basuru var ondan öyle oturuyor. Yok ben arkadaşa iyi ki geldin dedim yok o da arkadaşına kutlama yapalım demiş yok kaçmış. Bence sizde masanızı değiştirin olmadı kör taklidi yapın. Ve bencede siz bu adama aşıksınız.

Evli adam ve kadin samimi olmamali degil mevzu. Olur da sizin durumunuz farkli. Bizim bile taaaa buralardan fark edecegimiz kadar hoslaniyorsun adamdan. Konudan ders cikaracaksan bari dogru dersi cikarman icin yardim edeyim.
Hoşlandığımı nerden çıkardın bende bunu anlamıyorum
Yaklaşık 6 aydır samimiyiz, ama ben hiç bir zaman gideyim konuşayım yanaşayım diye düşünen biri olmadım.
Benimle konuşmak isterse konuştum, dut yemeye gidelim diye o çağırdı,bana yabancı şarkı dinletti, iş için masasına gittiğimde bile ayakta durdum o otursana dedikten sonra oturdum, bir kaç kez bana baktığını fark ettim göz göze geldim kafamı çevirdim, taktığım bilekliği sorması vs yani sürekli o birşeyler söylüyordu. Ben zaten yapı itibariyle de soğuk biriyim hemen samimiyet kuramam
Yani gideyim konuşayım, evliyse evli vs gibi düşünen biri değilim

Bu olaylardan sonrada da o konuşursa konuşuyorum,yoksa günaydın iyi akşamlar deyip geçiyorum.
Ben sadece çok takıntılıyım, insanları bu şekilde düşündürücek ne yaptım diye içim içimi yiyor, ama ben her durumda takıntılı olduğum için bu duruma şaşırmıyorum. Bir olay olduğunda günlerce uyuyamam. Abi bile dedi sen çok hassas bir insansın diye yapım böyle.
Keşke bu anlattıklarımı da yapmasaydım. Keşke hiç samimi olmasaydım

Dut toplamaya gideceklermiş
Olsun, karısına asık adam sonucta.
Istedıgını toplasın karısına asık adamdan zarar gelmez.

ama sevdigi bir meyveymis

Canim ya kiyamam sana :) cok akilli oldugunu saniyorsun ama buradakiler ufo gormus masum koylu degil. Hayal dunyandaki ese de anlayisli denmez xxxl denir bil istedim.

Bilinecek birşey yok ki
Samimi olduğumu kabul ediyorum zaten
Bundan sonrada iş dışında konuşmayı düşünmüyorum. Bu olay iyi oldu, bana ders oldu

Canim ya kiyamam sana :) cok akilli oldugunu saniyorsun ama buradakiler ufo gormus masum koylu degil. Hayal dunyandaki ese de anlayisli denmez xxxl denir bil istedim.
akıllı olduğumu sansam buraya ne diye konu açayım. Hatta saf olduğumu düşünüyorum
Bir yorumda arkadaşıma kızıyorum, bir yorumumda acaba arkadaşım haklı mı diyorum
Hatta bu kadar saf olunur mu diye kendime kızıyorum.

Vaay zeka ışıltısı görüyorum Ben de hiç sorgulamadan okuyorum .

Son düzenleme:
Bundan sonra asla iş dışında konuşmayı düşünmüyorum zaten adam konuşursa konuşuyorum o kadar. Hareketlerime çok dikkat etmem gerekiyor.
Ben başka bir çalışan fısır fısır çok konuşurdunuz, komşun gidiyor dedikten sonra, yeni gelen arkadaşıma iyiki de geldin dedim. Yanlış anlaşılma devam etmesin, sanki üzülmüyormuşum gibi olmasın diye o şekilde söyledim, adamda sanırım o şekilde ki ne zaman kutlama yapıcaz dedi

Saçma salak bir durum ve bu duruma nasıl gelindi bilmiyorum, bu kişi benim yıllardır tanıdığım biri değil ki,
Benim eşim var ve bana sonuna kadar güvenen, bundan sonra dahada saçma hareketler yapmak istemiyorum

Yani ters kurmussunuz cumleyi ama adamin gitmesine uzuldugunuzu soyluyorsunuz, neden? O kadar olay olmus gitmesi kalmasi neyi degistirir hayatinizda ve hatta dedikoduysa tek derdiniz gercekten, gitmesi daha iyi degil mi aslinda basbaya adama asiksiniz ve kocaniza aciyorum

Aşıksınnn dırın dırın aşıksssııınnn dırın dırın, sen aşıksın arkadaşş

Anlaşamıcaz sizinle,bir tutturdunuz aşıksın diye hayır değilim
evet gitmesi iyi ve iyiki de gitti dedim zaten, hatta şu an izinde ve ben çok mutluyum. Gerçekten görmek istemiyorum. Hatta başka bölüme geçmeyi düşündüm.

O değil de bu kadar dedikodu varken iyi bari adamın karısını dinleyip te süslenip püslenip, diğer kızın inadına adamın burnuna girmediniz. Olay oraya gidiyordu nerdeyse

Aşıksınnn dırın dırın aşıksssııınnn dırın dırın, sen aşıksın arkadaşş
Niyeyse bende de öyle bir hissiyat uyandırıyor. Konuyu en başından biliyorum hakimim, yani adama gidip sormasının mantığı yok. Hele adamın "bekar olsaydık bla bla" minvalinde konuşmasıda cabası.
Olan arkadaşa oldu, belki de adamın ilgisini farkedip iyi niyetle uyarmak istedi ama kabak onun başına patladı.

O değil de bu kadar dedikodu varken iyi bari adamın karısını dinleyip te süslenip püslenip, diğer kızın inadına adamın burnuna girmediniz. Olay oraya gidiyordu nerdeyse
Neden süsleneyim ki başkasının lafına göre
Canım isterse giyiniyorum, canım istemezse kot tişört giyiyorum, zaten hiç makyaj yapmıyorum. Kendimi başkasına beğendirme gibi derdim yok siz olayı çok yanlış anlamışsınız
Adam konuşursa konuştum hala öyle, konulursa cevap veriyorum, konuşmazsa iyi akşamlar deyip geçiyorum
Kimseyle konuşayım, baş başa kalayım gibi derdim yok. Adam bile fark etmiş bak biz seninle hiç baş başa oturmadık diye ben bu kadar dikkat ederken söylenenler beni etkiliyor

Konu tam olarak bu işte

Bence adamın ilgisi hoşuna gitmiş veya sadece abi gibi yaklaştı sen hoşlandığın için başka yere cektin.adamla kafayı bozmussun resmen, yanlış yoldasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…