Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Evet safım kabul ediyorum zaten
Evet bölümdeki başka birinin söylediğini de anlattım eşime, fısır fısır konuşuyordunuz diye söyledi diye, evet samimiyeti abarttım, evet saçma sapan bir hal aldı.
Safa yatmak çok farklı bir şey yanlış anladiniz , siz aksine çok açık gözlü birisiniz ilgiyi sürekli üzerinizde tutmayı, her şeyin odağı olmayı çok güzel başarıyorsunuz. Ama daha fazla uzatmayın sürekli kafanız bu olayla meşgul olursa abiye aşık olmanız kaçınılmaz. Adamı düşünmek yerine kocanızı düşünün ve şükredin ne kadar anlayışlı bir kocanız var , fazlasıyla, baya baya anlayışlı bir koca .

Mide ağrısı ne alaka bende bunu anlamıyorum
Ne güzel hiç samimi olmazdım ben kimseyle başım ağrımazdı, buralara nerden geldik bilmiyorum. Bazen arkadaşım doğru mu söyledi diyorum sonra saçmalama adam evli barklı diyorum. Aklıma kötü birşey getirmiyorum. Ama bundan sonra iş dışında konuşmayı düşünmüyorum
Adam sana asık degıl.

Benim de aklıma uyardığı gelmişti , hatta konuyu okuduktan sonra şöyle düşündüm: ben de arkadaşım hakkında dedikodu duyarsam o kişiye söyleyebilirdim insanlar arasında mesafeli dursun , hakkında yapılan dedikodulardan bihaber yaşamasın diye ama artık kesinlikle söylemem , herkes kendisinden mesul . Kadın iyi niyetle yaklaşmış , yoksa o da yüzüne bir şey demeyip arkasından saydırırdı ama başına gelene bak .Sanki dedikoduyu o çıkarmış gibi başına gelmeyen kalmamış.
Bu öyle karışık bir durum ki kim iyi niyetli, kim kıskanç belli değil. Bir gün arkadaşım suçlu geliyor, bir gün o adam, bir gün kendime kızıyorum
İlk zamanlarda evet arkadaşıma çok kızdım, ama ikinci bir kişiden daha samimi olduğumuzu duyunca orda bir düşündüm ve günlerdir düşünüyorum

Dut yemeye baş başa gitmek, bana yabancı bir müzik dinletti sözlerini okuttu, aramız kötüyken moralinin bozuk olması, bir kaç kez bana bakarken fark edip göz göze gelmem, apar topar masasını taşıması gibi gibi bir çok şey
Önceden bana normal gelen ama başkalarından duyduğum şeylerden sonra normal gelmemeye başlayan şeyler
Abi kardeş gibi muhabbet ettiğimi sanırken şu an acaba arkadaşım haklı mı diye sorgulamaya başlamam
Evet arkadaşıma eskisi gibi kızgın değilim, asıl kızgınlığım kendime. Neden samimiyetimi ayarlayamıyorum.

Adam evli bunu düşünmeyin bile. Adam karısını seviyor belli ve çok aşık. Bırakın mutlu olsunlar. Uzak durun adamdan huzurnu kaçırmayın. Siz de kocanızla mutlu yuvanıza dönün
Adamdan zaten uzağım, iş dışında muhabbet ettiğim yok.
Eşimle mutluyum şükür, sadece neden insanlar bu şekilde düşünüyor diye içim içimi yiyor.

Kutlama yapalım dediği kişi erkek yani bölümdeki diğer erkeğin yanına gitti ben yanıma gelen kıza iyiki geldin deyince o abide yanına geçtiği kişiye ne zaman kutlama yapıyoruz dedi
Neyse ne saçmalıktı zaten evli barklı adamla kadının muhabbet etmesi
Ben hala çok üzülmüyormuş gibi oturmasına sinir oluyorum. Zaten dikkat çekmişiz bölüm içinde, mesaiye 15 dk varken masanı taşımışsın birde hala üzgün üzügün oturuyorsun insanları daha çok şüpheye düşürücek
O kadar üzgün duruyordu ki, yanındaki erkek bile fark etti
Normal ol, her zaman olduğun gibi ol işte, ben ona karşı öyleyim mesela
Arkadaşım yazmayayım dedim ama zaten iş ortamında yer değişikliği yapacaksan mesai bitimine yakın yaparsın yani aşkından azap içinde gözyaşlarını içine akıtıp akşamüstü taşımadı adam. Üzgün durması da büyük ihtimal eşiyle eskisi gibi hayatlarına devam edemediler sizin kaostan sonra. Yanı sizlik bir durum yok niye herşeyin sizin etrafınızda döndüğünü düşünüyorsunuz. Bi de yeni kıza iyi ki geldin demissin adam seni rahatsız ediyormuş gibi

Safa yatmak çok farklı bir şey yanlış anladiniz , siz aksine çok açık gözlü birisiniz ilgiyi sürekli üzerinizde tutmayı, her şeyin odağı olmayı çok güzel başarıyorsunuz. Ama daha fazla uzatmayın sürekli kafanız bu olayla meşgul olursa abiye aşık olmanız kaçınılmaz. Adamı düşünmek yerine kocanızı düşünün ve şükredin ne kadar anlayışlı bir kocanız var , fazlasıyla, baya baya anlayışlı bir koca .
Valla ben kendimi baya baya saf görüyorum. İnsan karşındakinin niyetini anlayamaz mı
Anlayamıyorum işte
Bir arkadaşıma kızarken sonra haklı mı diye düşünmeye başladım.
Evet eşim şükür anlayışlı, herşeyi anlatıyorum. Ama dut yemeye gittiğimi söylemedim eşime

Arkadaşım bana, senlik birşey yok ama eğer olsaydı kimseye söylemezdim dedi
Evet aklınca uyardı aslında iyi de oldu, yoksa bu şekilde muhabbet etmeye devam edicek tik
Zaten ayip olmasin diye boyle soyleyen biri "senlik bi sey yok" falan der. Herkesin her soyledigi gercek dusuncesi degildir ki. Adamin esinde de oldugu gibi. Bazen duruma gore konusuruz.

Bu arada konu sahibi. Bana hiç saf gelmediniz. Ve adam da siz de evlisiniz yazık değil mi eşlerinize.. şu dünceler bile sadakatsizliktir.. bırakın adamı izlemeyi .. Resmen adamı göz hapsine almışsınız üzgünlüğüne kadr takip ediyorsunuz.. size ne ? Bırakın adamı iki taraflı mutluluklarınıza gölge olmayn artk rica ediyorum. O adamla birdaha görüşmeyin bile.. !

Dut yemeye baş başa gitmek, bana yabancı bir müzik dinletti sözlerini okuttu, aramız kötüyken moralinin bozuk olması, bir kaç kez bana bakarken fark edip göz göze gelmem, apar topar masasını taşıması gibi gibi bir çok şey
Önceden bana normal gelen ama başkalarından duyduğum şeylerden sonra normal gelmemeye başlayan şeyler
Abi kardeş gibi muhabbet ettiğimi sanırken şu an acaba arkadaşım haklı mı diye sorgulamaya başlamam
Evet arkadaşıma eskisi gibi kızgın değilim, asıl kızgınlığım kendime. Neden samimiyetimi ayarlayamıyorum.

arkadaşım sen normal misin?
hala sadece neden insanlar bu şekilde düşünüyor diye içim içimi yiyor diyorsun.
işyerinde böyle samimiyet olmaz. devlet memurusunuz, işinizi yapsanıza, nasıl bir boşluktasınız.
alıntıladığım mesajında yazdıkların normal mi sence?
bak sana farklı bir şey söyleyeyim. bütün ofis biliyor bence, sana söyleyen o iki kişi sadece en cesurları.

Ordan nasıl bekar kadın anlamı çıkarttınız yav 😁🤣
Konu sahibinin evli olmadığını düşünüyorum. İlk açtığı konudan beri yazdıklarını okudum. Evli bir kadının davranışı, düşünceleri değil bunlar. Ve iddiasına göre eşide son derece anlayışlı, bu olaylar karşısında hiç sesi çıkmamış. Ayrıca sözüm ona evli ama açtığı konularda sadece abi den bahsediyor, eşinin ise bir iki yerde adı geçmiş o kadar. Daha fazla ipucu vermiş evli olmadığına dair ama hepsini yazamam.

Cümlesinden nasıl anladığıma gelince, gerçekten evli olsaydı, evli barklı kadının bir erkekle samimi olmaması gerekir, diye yazardı. Ama o cümleye evli adam, diye başladı. Demek ki adam evli olmasa samimi olmakta bir sakınca görmüyor. Konu sahibi evli olsaydı karşısındaki erkeği evli yada bekar diye ayırmaz, onlarla mesafesini korurdu. Çünkü bu derece samimi olmasının kendi eşini rahatsız edeceğini bilirdi. Yani konu sahibi evli değil 😊

Konu sahibinin evli olmadığını düşünüyorum. İlk açtığı konudan beri yazdıklarını okudum. Evli bir kadının davranışı, düşünceleri değil bunlar. Ve iddiasına göre eşide son derece anlayışlı, bu olaylar karşısında hiç sesi çıkmamış. Ayrıca sözüm ona evli ama açtığı konularda sadece abi den bahsediyor, eşinin ise bir iki yerde adı geçmiş o kadar. Daha fazla ipucu vermiş evli olmadığına dair ama hepsini yazanam.

Cümlesinden nasıl anladığıma gelince, gerçekten evli olsaydı, evli barklı kadının bir erkekle samimi olmaması gerekir, diye yazardı. Ama o cümleye evli adam, diye başladı. Demek ki adam evli olmasa samimi olmakta bir sakınca görmüyor. Konu sahibi evli olsaydı karşısındaki erkeği evli yada bekar diye ayırmaz, onlarla mesafesini korurdu. Çünkü bu derece samimi olmasının kendi eşini rahatsız edeceğini bilirdi. Yani konu sahibi evli değil 😊
Amaninn hiç yu açıdan düşünmemiştim 😱😱

Bu arada konu sahibi. Bana hiç saf gelmediniz. Ve adam da siz de evlisiniz yazık değil mi eşlerinize.. şu dünceler bile sadakatsizliktir.. bırakın adamı izlemeyi .. Resmen adamı göz hapsine almışsınız üzgünlüğüne kadr takip ediyorsunuz.. size ne ? Bırakın adamı iki taraflı mutluluklarınıza gölge olmayn artk rica ediyorum. O adamla birdaha görüşmeyin bile.. !
Haklısın niye bu kadar takıntı oldu bende bilmiyorum. Görüşmüyorum zaten.

Yazdıklarında çok haklısın. Konuşmamak en iyisi, zaten muhabbet etmeyi kestim o konuşursa konuşuyorum. Nerden bu kadar samimi oldum bilmem.

Bir sonraki yorumundan anladım dalga geçtiğini zaten, fazla iyimser geldin bana karşı genelde kötü yorum yazıldı alışık olmadığım içindir belki

Adam benden hoşlanmıyor diye düşünüyorum bende ki öyle olmasın zaten hatta keşke hiç gelmeseydi diyorum o yokken çok iyiydi
Sadece samimiyeti abarttık ve farklı kişilerden duyunca bende anladım. Evli adam ve kadın samimi olamaz olmamalı
Evliyim ve bende eşimle mutluyum şükür
Evli adam ve kadin samimi olmamali degil mevzu. Olur da sizin durumunuz farkli. Bizim bile taaaa buralardan fark edecegimiz kadar hoslaniyorsun adamdan. Konudan ders cikaracaksan bari dogru dersi cikarman icin yardim edeyim.

Konu sahibinin evli olmadığını düşünüyorum. İlk açtığı konudan beri yazdıklarını okudum. Evli bir kadının davranışı, düşünceleri değil bunlar. Ve iddiasına göre eşide son derece anlayışlı, bu olaylar karşısında hiç sesi çıkmamış. Ayrıca sözüm ona evli ama açtığı konularda sadece abi den bahsediyor, eşinin ise bir iki yerde adı geçmiş o kadar. Daha fazla ipucu vermiş evli olmadığına dair ama hepsini yazanam.

Ben o cümleyi denk gele yazdım, evli adam ve evli kadın diye uzun yazmak yerine, evli adam ve kadın yazdım ne varki bunda
İstediğini düşünmekte serbestsin tabi, eşim evet çok anlayışlı aklına bir gram bile şüphe düşmedi. O bana bu şekilde şeyler anlatsaydı çok farklı tepki verirdim ama o bana gözü kapalı güvenir her konuda. Bu yüzden bu kadar rahat herşeyini anlatıyorum ona. Yoksa bu konuyu açamadım bile ama ilk eşime anlattım

Adamla evet mesafemi korumadım, Nisan ayından beri 6 aydır oluşan bir samimiyet var, dut yemeye gittim, yabancı müzik dinletti, ben birşeye kızdığım zaman konuşmaya çalışması vs hiç yanlış anlamadım bunu diyorum ya çok samimiydim bu kadar kısa sürede ama hiç bir zaman gideyimde konuşayım, baş başa kalayım diye bir düşüncem olmadı

Sürekli o konuşmaya çalışırdı, dut yemeye mesela o çağırdı, bir iş olduğunda mesela ayakta dururdum yanına oturmazdım o derdi otursana diye öyle oturdum. Hiç bir zaman yanaşayım konuşayım diye düşünen biri olmadım
Hiç aklıma kötü birşey gelmedi, sadece samimiyetin bölümdekiler tarafından yanlış anlaşıldığını düşünüyorum

Konu sahibinin evli olmadığını düşünüyorum. İlk açtığı konudan beri yazdıklarını okudum. Evli bir kadının davranışı, düşünceleri değil bunlar. Ve iddiasına göre eşide son derece anlayışlı, bu olaylar karşısında hiç sesi çıkmamış. Ayrıca sözüm ona evli ama açtığı konularda sadece abi den bahsediyor, eşinin ise bir iki yerde adı geçmiş o kadar. Daha fazla ipucu vermiş evli olmadığına dair ama hepsini yazamam.

Aynen sizin gibi dusunuyorum. Konu sahibi bence de bekar. Ayrica konu sahibi saf maf degil. Aklinca hamleler yapti ama tutmadi. Evlerden irak.

Back
X