- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Kimse senin ıcın yuvasini yıkmaz zaten ıcın rahat olsun.Kimsenin yuvasının yıkılmasını istemem
Haklisiniz anlamayan kisilerin adamin sizi dut yemeye cagirdigini bilmesi gerek.Siz anlamış olabilirsiniz de anlamayan kişiler var, dut olayını örnek olarak verdim
off yine başlıyoruz!!!Bulunduğumuz işyeri ağaçlık bir yer, molada hadi gel deyince gittim. Kötü birşey düşünmedim ama etramızdakilerin düşünceleri, apar topar masasını taşıması, benimle konuşurken neşeli olması aramız kötüyken başım ağrıyor diye üzgün oturması, kaç kez göz göze geldim kafamı çevirdim.
Evet bunları fark ettim. Nisan ayından beri baya samimi olduk, öncesinde iki kelime bile etmezdim. Arkadaşımla daha samimiydi. Hatta arkadaşım söyleyince arkadaşımın kıskandığını düşünücek kadar aklıma birşey gelmedi
Bilmiyorum yani hiç kötü düşünmedim evli barklı adam dedim ama insanların söyledikleri beni kendime getirdi.
Şimdi de kendime kızıyorum
Tövbeler olsunoff yine başlıyoruz!!!
Siz gayette farkındasınız adamın ilgisini... Farkında olmasanız bunları sıralayıp durmazsınız ve sizin de ona karşı hisleriniz var maleseffff!!!
Yoksa size ne ya adamın üzgün oluşundan çartından curtundan gercekten artık baydınız.
Farkında mısınız siz de evlisiniz!!!! Ama siz sadece Adam evli diyorsunuz pesssss!!!
Rahat zaten, ne kendimden yana nede o adamdan yana hiç şüphem yokKimse senin ıcın yuvasini yıkmaz zaten ıcın rahat olsun.
İyi bari, adamdan yana benımde yok. Karısına asık bir adam cunku.Rahat zaten, ne kendimden yana nede o adamdan yana hiç şüphem yok
İlla birinin neden üzgün olduğunu merak etmek için ona karşı birşey mi hissetmek gerekiyor, neden herşey aşka meşke geliyoroff yine başlıyoruz!!!
Siz gayette farkındasınız adamın ilgisini... Farkında olmasanız bunları sıralayıp durmazsınız ve sizin de ona karşı hisleriniz var maleseffff!!!
Yoksa size ne ya adamın üzgün oluşundan çartından curtundan gercekten artık baydınız.
Farkında mısınız siz de evlisiniz!!!! Ama siz sadece Adam evli diyorsunuz pesssss!!!
Benim kendimden yana da şüphem yokİyi bari, adamdan yana benımde yok. Karısına asık bir adam cunku.
Allahla senin aranda o.Benim kendimden yana da şüphem yok
Birde baydıysam yazmana gerek yok ki, zorla yazdırmıyorum. Bu konuyu kimseye açamadığım ve burda gerçekten bana faydası olan yorumlar olduğu için tekrar yazdım.off yine başlıyoruz!!!
Tabi ki, Allah biliyor benim içimiAllahla senin aranda o.
Tabi dut olayı benim için önemliHaklisiniz anlamayan kisilerin adamin sizi dut yemeye cagirdigini bilmesi gerek.
Nıye?Tabi dut olayı benim için önemli
Benim için basit bir meyve yeme olayı gibi olsada, dışarıda baş başa giden iki evli olarak görülüyor-muş. Ben bunu bu olaydan sonra anladım. Kimse ile hiç birşey yapmamak gerekiyor, fazla muhabbet etmemek gerekiyor, yaptığım her hareket yanlış anlaşılabiliyor
İki evlı insan dut yiyebilir evliler bır aradayken dut yiyemez bir kural yok.Benim için basit bir meyve yeme olayı gibi olsada, dışarıda baş başa giden iki evli olarak görülüyor-muş. Ben bunu bu olaydan sonra anladım. Kimse ile hiç birşey yapmamak gerekiyor, fazla muhabbet etmemek gerekiyor, yaptığım her hareket yanlış anlaşılabiliyor
Gittiğime gideceğime pişman oldum
Ama baş başa dut koparmaya gidemez,gitmemeliİki evlı insan dut yiyebilir evliler bır aradayken dut yiyemez bir kural yok.
Adam suan karısıyla TV izleyip cay yudumluyor senın derdine bak.Ama baş başa dut koparmaya gidemez,gitmemeli
Ben Eşimin gitmesini istemezdim. Ne alaka dut koparmaya gitmek başka insan mı kalmadı.ya bir gören olsa saçma sapan konuşsalar. Başkası ne bilsin bizim niyetimizi
Evet takmamam gerek,takıntılı halimden kurtulmam gerek. En kısa zamanda normale dönmeliyim.Adam suan karısıyla TV izleyip cay yudumluyor senın derdine bak.
Bence artık takmasan mı?
Beyinin yanına gıdıp sohbet etmekle baslayabılırsın takmamaya.Evet takmamam gerek,takıntılı halimden kurtulmam gerek. En kısa zamanda normale dönmeliyim.
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?