Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Neden süsleneyim ki başkasının lafına göre
Canım isterse giyiniyorum, canım istemezse kot tişört giyiyorum, zaten hiç makyaj yapmıyorum. Kendimi başkasına beğendirme gibi derdim yok siz olayı çok yanlış anlamışsınız
Adam konuşursa konuştum hala öyle, konulursa cevap veriyorum, konuşmazsa iyi akşamlar deyip geçiyorum
Kimseyle konuşayım, baş başa kalayım gibi derdim yok. Adam bile fark etmiş bak biz seninle hiç baş başa oturmadık diye ben bu kadar dikkat ederken söylenenler beni etkiliyor
Ben hiç bir zaman ona ilginiz var demedim, ben böyle düşünmüyorum en azından. Ama bu kadar dert etmek nedir , bitti gitti işte, ısrarla kafaya takmanıza anlam veremiyorum. Ben sadece takıntılı bir insan olduğunuzu düşünüyorum ama gerçekten hayat çok zor sizin için. Bir de önemli birşey olsa kendinize gelemezsiniz siz.

Niyeyse bende de öyle bir hissiyat uyandırıyor. Konuyu en başından biliyorum hakimim, yani adama gidip sormasının mantığı yok. Hele adamın "bekar olsaydık bla bla" minvalinde konuşmasıda cabası.
Olan arkadaşa oldu, belki de adamın ilgisini farkedip iyi niyetle uyarmak istedi ama kabak onun başına patladı.
Evet seni biliyorum ve yorumlarına önem veriyorum
Söylediğim için pişman oldum, samimi olduğum için pişman oldum ama hiç bir zaman konuşayım yanaşayım modunda olmadım
Neden böyle oldu 6 ayda bilmiyorum. 2 senedir tanıyorum. O konuşursa konuştum,iş için o otursana deyince oturdum,benim moralim bozuk olduğumda arkadaşıma neyi var diye merak etti,hadi gel dut koparmaya gidelim dedi tamam dedim gittim,çay koymaya arkamdan gelmesi, yanıma dışarıdan bir adam gelse hemen dışarı çıkması vs Ne bileyim aklıma gelmeyen daha birçok şey.belki de çok normal şeyler bilmiyorum. Çok fazla iş hayatım olmadı

Yani ben hiç bir zaman konuşmak için yanaşmadım aksine sürekli o birşeyler söylüyordu zaten arkadaşımda bana seninle çok ilgileniyordu dedi

Çok sorguladım, acaba yanlış birşey mi yaptım dedim evet yaptım dut koparmaya gitmemeliydim, iş dışında fazla muhabbet etmememeliydim, diğer kişilere nasılsam onada öyle olmalıydım, gerekirse art niyet arayıp mesafe koymalıydım

Bir sonraki yorumundan anladım dalga geçtiğini zaten, fazla iyimser geldin bana karşı genelde kötü yorum yazıldı alışık olmadığım içindir belki

Adam benden hoşlanmıyor diye düşünüyorum bende ki öyle olmasın zaten hatta keşke hiç gelmeseydi diyorum o yokken çok iyiydi
Sadece samimiyeti abarttık ve farklı kişilerden duyunca bende anladım. Evli adam ve kadın samimi olamaz olmamalı
Evliyim ve bende eşimle mutluyum şükür
Evli adam ve evli kadın samimi olabilir. İnsanlar sınırını bilirler sorun kalmaz. Evli kadınım ve evli erkek arkadaşlarım var, eşim çoğunu tanır, tanımadığı da vardır. Bende fazlasıyla kendini bilen bir kadınım, kimle ne kadar samimi olacağımı bilirim. Sınırını bilmeyen kadın ve erkekle samimi arkadaş kıvamına gelmem.

Kutlama yapalım dediği kişi erkek yani bölümdeki diğer erkeğin yanına gitti ben yanıma gelen kıza iyiki geldin deyince o abide yanına geçtiği kişiye ne zaman kutlama yapıyoruz dedi
Neyse ne saçmalıktı zaten evli barklı adamla kadının muhabbet etmesi
Ben hala çok üzülmüyormuş gibi oturmasına sinir oluyorum. Zaten dikkat çekmişiz bölüm içinde, mesaiye 15 dk varken masanı taşımışsın birde hala üzgün üzügün oturuyorsun insanları daha çok şüpheye düşürücek
O kadar üzgün duruyordu ki, yanındaki erkek bile fark etti
Normal ol, her zaman olduğun gibi ol işte, ben ona karşı öyleyim mesela
Adamın yuvası yıkılacakti nerdeyse, adam üzülmesin de ne yapsın?

Ben hiç bir zaman ona ilginiz var demedim, ben böyle düşünmüyorum en azından. Ama bu kadar dert etmek nedir , bitti gitti işte, ısrarla kafaya takmanıza anlam veremiyorum. Ben sadece takıntılı bir insan olduğunuzu düşünüyorum ama gerçekten hayat çok zor sizin için. Bir de önemli birşey olsa kendinize gelemezsiniz siz.
Evettt çok kafama takıyorum. İşten çıktığım zaman geçiyor ama sabah işe gittiğim zaman yine başlıyor.sanki arkadaşım sürekli şüphe duyuyor sürekli bizi izliyor gibi hissediyorum. Aslında adamla muhabbet ettiğimiz yok

Takıntılıyım kabul ediyorum, hayat benim için zor, bu olay için değil her olayda böyleyim.

Evet seni biliyorum ve yorumlarına önem veriyorum
Söylediğim için pişman oldum, samimi olduğum için pişman oldum ama hiç bir zaman konuşayım yanaşayım modunda olmadım
Neden böyle oldu 6 ayda bilmiyorum. 2 senedir tanıyorum. O konuşursa konuştum,iş için o otursana deyince oturdum,benim moralim bozuk olduğumda arkadaşıma neyi var diye merak etti,hadi gel dut koparmaya gidelim dedi tamam dedim gittim,çay koymaya arkamdan gelmesi, yanıma dışarıdan bir adam gelse hemen dışarı çıkması vs Ne bileyim aklıma gelmeyen daha birçok şey.belki de çok normal şeyler bilmiyorum. Çok fazla iş hayatım olmadı

Yani ben hiç bir zaman konuşmak için yanaşmadım aksine sürekli o birşeyler söylüyordu zaten arkadaşımda bana seninle çok ilgileniyordu dedi

Çok sorguladım, acaba yanlış birşey mi yaptım dedim evet yaptım dut koparmaya gitmemeliydim, iş dışında fazla muhabbet etmememeliydim, diğer kişilere nasılsam onada öyle olmalıydım, gerekirse art niyet arayıp mesafe koymalıydım
Teşekkür ederim.
Aslında senin adamdan hoşlanıp hoşlanmadığını tam anlamadım, hoşlanmıyorsan bile kesinlikle çok takıntılı bir insansın. Ama adamın sana ilgisi olduğu belli. Allah aşkına iyi niyetli hangi adam kalkıp "bekar olsak neyse de şuan böyle birşey olmaz, sonu yok" gibi bir cümle kurar? Sana bariz bir şekilde ilgisi olduğu belli. Büyük ihtimalle senin o bağırmandan korkup işler büyümesin diye gidip karısına söyledi. Eminim gidip sakince sorsaydın seninle daha flörtöz konuşmaya başlayacaktı. Seni dut toplamaya çağırırkende iyi niyetli değildi. Başka arkadaşı mı yok sanki? İllaki vardır.
Senin dut yemeye/toplamaya giderken kötü bir niyetin olmayabilir ancak bunlar yanlış anlaşılabilecek,dedikoduculara malzeme olacak şeyler. Bu şekilde düşünen bir sürü insan vardır o işyerinde. Çünkü adamın davranışları garip. E sende samimi davranıyorum diyorsun. Bazen insanlar bir olayın içindeyken dışarıdan nasıl göründüğünün farkına varamaz. Sende de öyle olmuş.Arkadaşına da boşuna bağırıp çağırdın yani. Bence sadece adamın sana olan ilgisini farkedip seni uyarmak istedi.

Bu öyle karışık bir durum ki kim iyi niyetli, kim kıskanç belli değil. Bir gün arkadaşım suçlu geliyor, bir gün o adam, bir gün kendime kızıyorum
İlk zamanlarda evet arkadaşıma çok kızdım, ama ikinci bir kişiden daha samimi olduğumuzu duyunca orda bir düşündüm ve günlerdir düşünüyorum

Dut yemeye baş başa gitmek, bana yabancı bir müzik dinletti sözlerini okuttu, aramız kötüyken moralinin bozuk olması, bir kaç kez bana bakarken fark edip göz göze gelmem, apar topar masasını taşıması gibi gibi bir çok şey
Önceden bana normal gelen ama başkalarından duyduğum şeylerden sonra normal gelmemeye başlayan şeyler
Abi kardeş gibi muhabbet ettiğimi sanırken şu an acaba arkadaşım haklı mı diye sorgulamaya başlamam
Evet arkadaşıma eskisi gibi kızgın değilim, asıl kızgınlığım kendime. Neden samimiyetimi ayarlayamıyorum.
Yahu velev ki arkadaşın haklıydı ve önemi var. Bu cevabı bilmek sana ne kazandıracak veya ne kaybettirecek. İçinden çıkacağın şeyin inadına içine girme çabası nedir. Allah'ım sana geliyoruz topluca 🙄

Bu öyle karışık bir durum ki kim iyi niyetli, kim kıskanç belli değil. Bir gün arkadaşım suçlu geliyor, bir gün o adam, bir gün kendime kızıyorum
İlk zamanlarda evet arkadaşıma çok kızdım, ama ikinci bir kişiden daha samimi olduğumuzu duyunca orda bir düşündüm ve günlerdir düşünüyorum

Dut yemeye baş başa gitmek, bana yabancı bir müzik dinletti sözlerini okuttu, aramız kötüyken moralinin bozuk olması, bir kaç kez bana bakarken fark edip göz göze gelmem, apar topar masasını taşıması gibi gibi bir çok şey
Önceden bana normal gelen ama başkalarından duyduğum şeylerden sonra normal gelmemeye başlayan şeyler
Abi kardeş gibi muhabbet ettiğimi sanırken şu an acaba arkadaşım haklı mı diye sorgulamaya başlamam
Evet arkadaşıma eskisi gibi kızgın değilim, asıl kızgınlığım kendime. Neden samimiyetimi ayarlayamıyorum.
Adamın ilgisi olması ihtimali hoşunuza gitmeseydi bu konuyu çoktan unuturdunuz. Sakız gibi uzatıp, adamın her hareketinden anlam çıkarmanızın sebebi ilgisi olmasını istemeniz.

Ben o cümleyi denk gele yazdım, evli adam ve evli kadın diye uzun yazmak yerine, evli adam ve kadın yazdım ne varki bunda
İstediğini düşünmekte serbestsin tabi, eşim evet çok anlayışlı aklına bir gram bile şüphe düşmedi. O bana bu şekilde şeyler anlatsaydı çok farklı tepki verirdim ama o bana gözü kapalı güvenir her konuda. Bu yüzden bu kadar rahat herşeyini anlatıyorum ona. Yoksa bu konuyu açamadım bile ama ilk eşime anlattım

Adamla evet mesafemi korumadım, Nisan ayından beri 6 aydır oluşan bir samimiyet var, dut yemeye gittim, yabancı müzik dinletti, ben birşeye kızdığım zaman konuşmaya çalışması vs hiç yanlış anlamadım bunu diyorum ya çok samimiydim bu kadar kısa sürede ama hiç bir zaman gideyimde konuşayım, baş başa kalayım diye bir düşüncem olmadı

Sürekli o konuşmaya çalışırdı, dut yemeye mesela o çağırdı, bir iş olduğunda mesela ayakta dururdum yanına oturmazdım o derdi otursana diye öyle oturdum. Hiç bir zaman yanaşayım konuşayım diye düşünen biri olmadım
Hiç aklıma kötü birşey gelmedi, sadece samimiyetin bölümdekiler tarafından yanlış anlaşıldığını düşünüyorum
Peki :işsiz:

Teşekkür ederim.
Aslında senin adamdan hoşlanıp hoşlanmadığını tam anlamadım, hoşlanmıyorsan bile kesinlikle çok takıntılı bir insansın. Ama adamın sana ilgisi olduğu belli. Allah aşkına iyi niyetli hangi adam kalkıp "bekar olsak neyse de şuan böyle birşey olmaz, sonu yok" gibi bir cümle kurar? Sana bariz bir şekilde ilgisi olduğu belli. Büyük ihtimalle senin o bağırmandan korkup işler büyümesin diye gidip karısına söyledi. Eminim gidip sakince sorsaydın seninle daha flörtöz konuşmaya başlayacaktı. Seni dut toplamaya çağırırkende iyi niyetli değildi. Başka arkadaşı mı yok sanki? İllaki vardır.
Senin dut yemeye/toplamaya giderken kötü bir niyetin olmayabilir ancak bunlar yanlış anlaşılabilecek,dedikoduculara malzeme olacak şeyler. Bu şekilde düşünen bir sürü insan vardır o işyerinde. Çünkü adamın davranışları garip. E sende samimi davranıyorum diyorsun. Bazen insanlar bir olayın içindeyken dışarıdan nasıl göründüğünün farkına varamaz. Sende de öyle olmuş.Arkadaşına da boşuna bağırıp çağırdın yani. Bence sadece adamın sana olan ilgisini farkedip seni uyarmak istedi.
Karşıdan hiç öyle göründüğünü düşünmedim. Yani bir dut toplama, iki muhabbet etme bu şekilde baktım hatta bekar olsam neyse demesinde bile art niyet aramadım. Hatta arkadaşım ilk söylediğinde ona kıskanç nasıl böyle birşey düşünür diye kızdım günlerce konuşmadım
Taki bir başkası daha çok samimi olduğumuzu söyleyene kadar. Belki de başkaları da böyle düşündü ama söylemedi bilemiyorum

Bütün konuştuklarımı, yaptıklarımı düşündüm. Acaba yüz mü verdim dedim, vermedim. Evet güzel vakit geçirdim. Benden yaşça büyük olduğu için bilmediğim konularda bilgi ediniyordum inkar edemem ama buralara kadar geliceği aklıma gelmedi

Arkadaşımla konuşmalarını eşine dinletmesi, beni eşinin parka çağırması bunlar benim istemediğim şeyler. Birde ne yüz verdim ne birşey

Takıntılı insan olduğum doğru. Haddinden fazla herşeyi takıyorum. Günlerce uyuyamam, iştahım gider. Hayat çekilmez oluyor bazen

Niçin bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarliyorsunuz?

Yahu velev ki arkadaşın haklıydı ve önemi var. Bu cevabı bilmek sana ne kazandıracak veya ne kaybettirecek. İçinden çıkacağın şeyin inadına içine girme çabası nedir. Allah'ım sana geliyoruz topluca 🙄
Taktım işte, nasıl atlatıcam bilmiyorum
Atlatabilmek, rahatlamak için konuyu açtım tekrar

Back
X