Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Abi sizinle hiç mi konuşmuyor o günden sonra?
Valla ben anlamadim ee hani karısı siz boşverin onu aranızı bozmayın diyordu??
Bence karası sizi denemiş gibi tepkileriniz ölçmüş ve eşinin saçma laflarını duyduktan sonra da eşine konuşmayacaksın demiş.
Gerçekten iyi niyetli ve modern bir aile.
Evet konuşmuyor, iş konusunda soru soruyor ama ben iş konusunda da konuşmuyorum.
Bende anlam veremedim, eşi bana aranıza mesafe koymayın dedi, ama arkadaşıma eşinin benden için konuşmasını istemediğini söylemiş. Bana bunu arkadaşım söyledi. Düşünüyorum düşünüyorum bir anlam veremiyorum. Adam çok abarttı bu durumu
Kendinden emin olan bir insan neden arkadaşımla konuşurken telefondan eşine dinlettirir, neden benimle farklı konuşup arkadaşıma farklı şeyler söylüyor
Arkadaşım bana abi çok kızdı neredeyse üzerime yürücekti dedi
Bütün bunlar neden, ben bu kadar olucağını tahmin etmedim ki

Evet konuşmuyor, iş konusunda soru soruyor ama ben iş konusunda da konuşmuyorum.
Bende anlam veremedim, eşi bana aranıza mesafe koymayın dedi, ama arkadaşıma eşinin benden için konuşmasını istemediğini söylemiş. Bana bunu arkadaşım söyledi. Düşünüyorum düşünüyorum bir anlam veremiyorum. Adam çok abarttı bu durumu
Kendinden emin olan bir insan neden arkadaşımla konuşurken telefondan eşine dinlettirir, neden benimle farklı konuşup arkadaşıma farklı şeyler söylüyor
Yeminle adamı delirtirsin sen yani yazacağım ama inan yorulmak istemiyorum.

Yahu adam siz iki kadindan korkmus. Arkadasinizla konusurken sonra başına kalmayin diye karisina dinletmis.
Sonra da mesafeyi koymus.
En normal davranan abi su an.

Yahu adam siz iki kadindan korkmus. Arkadasinizla konusurken sonra başına kalmayin diye karisina dinletmis.
Sonra da mesafeyi koymus.
En normal davranan abi su an.
Aslında en iyisi konuşmaması zaten ben de konuşmuyorum da ama bana karşı adam ve eşi neden aramıza mesafe koymucaz böyle devam edicez diye konuşuyor orasını çözemedim

Ama ilk siz abarttiniz ve gidip herkese soylediniz arkadasinizin dedigini. Belki aranizda kalsaydi emnin olun bu is orada kapanacakti siz eger yeteri kadar arkadasiniza tepki verseydiniz diye dusunuyorum 🤦🏼‍♀️

Aslında en iyisi konuşmaması zaten ben de konuşmuyorum da ama bana karşı adam ve eşi neden aramıza mesafe koymucaz böyle devam edicez diye konuşuyor orasını çözemedim
Başını dik tutmak için tabii ki. Prim verip eşini yanlış duruma sokmak istememiş. Sonra da mesafe koymuşlar haklı olarak. Ne bekliyordunuz? Başka derdiniz mi yok, eşeleyip durmayın artık.

Adam çok abarttı bu durumu
Yani abi size aşık o halde , kendinden emin olmadığına göre. Ama diğer konunuzda adamın bu tutumunu korkusu yok ki karısına dinletiyor diye yorumlamıştınız ? ne değişti 1 günde ?

Kadin size karsi kocasini korumus, hatta size git suslen puslen, esimle de konus aynen devam et diyerek sen kimsin de seni kiskanayim moduna girmiş.
Sonra da kocasina bu ne bicim ofis, senin ne biçim is arkadaslarin var, ortaligi karistiriyorlar, ikisiyle de konusmani istemiyorum demis.
Bu kadar.

Yani abi size aşık o halde , kendinden emin olmadığına göre. Ama diğer konunuzda adamın bu tutumunu korkusu yok ki karısına dinletiyor diye yorumlamıştınız ? ne değişti 1 günde ?
Konu sahibi ofiste adama bağırıp çağırıp aglama krizlerine girdi. Adam tabii ki konu sahibine alttan alacak, iyice basina is mi acsin sinir krizine sokup. Konu sahibine farkli, arkadasina farklı konusmasi cok normal degil mi ama?

Bilmiyorum, insanlara hiç güvenim kalmadı
Arkadaşımla konuşana kadar evet o şekilde düşünüyordum. Artık abarttığını düşünmeye başladım. Eşine tlfnla dinletmeler, eşiyle beni konuşmaya çağırmalar, arkadaşıma git söyle işi bırakmasın demeler.
Tamam mesafe koyar birşey demiyorum gerekirse konuşmaz da, neden bana aramıza mesafe koymucaz deyip sonra konuşmuyor. Bana gelip eşim seninle Konuşmamı istemiyor dese ben zaten tamam derim yani ikili konuşmaya ne gerek var
Aslında şu durumda benim eşimin demesi gerekiyor bak sana ilgisi varmış muhabbet etmeyi kes gerekirse konuşma diye

Ben katilmiyorum bence konu sahibi adama asik degil sadece cok pimpirikli ve gergin bir insan. En ufak dedikodusunun cikmasindan cok korkuyor, kafasinda kuruyor, esinden bisey saklarsa, herhangi birinden bir sey saklarsa cok kotu sonuclar olacagindan korkuyor. Kisacasi kendinden emin olmayan cocuksu bir kisilik bence en ufak bir durum onda cok buyuk anksiyetelere sebep oluyor. Bu turden kisiliklere asinayim ben de biraz oyle oldugum icin konu sahibinin kafasindan gecenleri filan tahmin edebiliyorum.

Adamin da karisina telefon acip kavgasini dinletmesi garip geldi mesela bana. Tamam evde olanlari anlatirsin dertlesmek manasinda ama telefon acip hesap sormani dinletmek filan ne alaka.
Bende konu sahibinin asik oldugu hissiyatina hiç kapılmadim.Muhtemelen olayların eşine kadar gideceğini de tahmin edemedi. Ama kesinlikle fazla tedirgin bir yapısı olduğu aşikar.Bence kimse kimseyle konuşmasın, herkes işine baksın,sonuçta orasi bir işyeri, illa samimi olunacak diye bir kural yok, zaten o isyerinde samimi olunmaması herkesin hayrına olur.Samimiyet kaldıracak yapınız yok hiç birinizin maalesef

İş arkadaşımla ilgili konu açmıştım ve baya eleştri almıştım. Son gelişmeleri yazmak istemiyorum, bir nevi dertleşmek
Arkadaşım benimle konuşmak istedi.Tamam dedim. Ben hatamı kabul ediyorum. Keşke söylemeseydim ben seni uyarmak istedim, çok ilgileniyordu seninle dedi. Ben de öyle birşey olsa bile bıraksaydın kendim fark etseydim kaç yaşında insanım kendim fark ederdim dedim. Eşi seninle konuşmasını istemiyormuş, Bana çok bağırdı, üzerime yürücek diye korktum,ben seni yakın gördüğüm için söyledim ama eşinin seninle konuşması filan çok saçma çok abarttı dedi.
İş dışında konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi.
Evet arkadaşımla mesafeliyim, iş dışında konuşmuyorum. O abi dediğim kişiyle de konuşmuyoruz.
Burdaki çoğu kişi galiba haklıydı. Keşke söylemeseydim. Böyle olucağını bilseydim söylemezdim. Eşinin benimle konuşmak istemesi ve adama benden için konuşmucaksın demesi kocasına güvenmediğini gösteriyor. Saçma sapan işin içine girdim. Adamın morali çok bozuk. Yakında bu bölümden gidebilir.
Beni eleştirenlere haklıymışsınız demek için açtım konuyu
Adamın moralinden size ne ya bırakın gitsin sanki adam gidecek diye üzgünsünüz daha çok.Bu arada kadının size gözdağı verdiği çok aşikardı kendisi mantıklı bir insan Allah sizin gibilerden korusun onu.

Konu sahibi ofiste adama bağırıp çağırıp aglama krizlerine girdi. Adam tabii ki konu sahibine alttan alacak, iyice basina is mi acsin sinir krizine sokup. Konu sahibine farkli, arkadasina farklı konusmasi cok normal degil mi ama?
Ben söz verdiği halde tutmadığı için kızdım, yoksa eşim Konuşmamı istemiyor mesafe koymalıyım dese asla birşey demem, banane
Ama ben bir öyle bir böyle konuşmasına şaşırdım. Arkadaşım söyleyince haberim oldu

Back
X