Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Ama ilk siz abarttiniz ve gidip herkese soylediniz arkadasinizin dedigini. Belki aranizda kalsaydi emnin olun bu is orada kapanacakti siz eger yeteri kadar arkadasiniza tepki verseydiniz diye dusunuyorum 🤦🏼‍♀️
Arkadaşıma tepkimi verdim ama yazdım daha önce işte.
Asla bu kadar uzayayacığını düşünmedim,keşke hiç konuyu açmasaydım
Kim ne düşünürse düşünsün demeliydim, varsa öyle birşey çıkar zaten demeliydim
Kimse kimseyle konuşmuyor,

Yani öngörmeniz gerektiğini düşünüyorum olacakları. Neyse olan olmuş artık rahattır herkes bence sizde kafaya takmayın.
Hayatınızdan bir ABİ eksilmiş çok sıkıntı değildir herhalde :KK66:

Yani öngörmeniz gerektiğini düşünüyorum olacakları. Neyse olan olmuş artık rahattır herkes bence sizde kafaya takmayın.
Hayatınızdan bir ABİ eksilmiş çok sıkıntı değildir herhalde :KK66:
İş işten geçtikten sonra pişman oldum
Bilmiyorum herkes rahat mı, adamın keyfi gayet kaçık, kimseyle doğru düzgün konuşmuyor, neyin var dediklerinde hastayım diyor,mutsuz olduğu çok belli
Ben de öyle ama arkadaşım maşallah şen şakrak. Hatta adama kahve bile yaptı ama adam içmedi

@livaswonderland siz bu arada ne iş buraya üye olur olmaz direkt sadece aynı mevzuyla ilgili üç konu açmışsınız... fake misiniz acaba?
Sadece bu konuyu açmak için üye oldum, bu yakınlarda yaşadığım bu olay beni etkiliyor. Herkese anlatamayacağım bu olayı buraya yazıp fikir almak istedim

Bilmiyorum, insanlara hiç güvenim kalmadı
Arkadaşımla konuşana kadar evet o şekilde düşünüyordum. Artık abarttığını düşünmeye başladım. Eşine tlfnla dinletmeler, eşiyle beni konuşmaya çağırmalar, arkadaşıma git söyle işi bırakmasın demeler.
Tamam mesafe koyar birşey demiyorum gerekirse konuşmaz da, neden bana aramıza mesafe koymucaz deyip sonra konuşmuyor. Bana gelip eşim seninle Konuşmamı istemiyor dese ben zaten tamam derim yani ikili konuşmaya ne gerek var
Aslında şu durumda benim eşimin demesi gerekiyor bak sana ilgisi varmış muhabbet etmeyi kes gerekirse konuşma diye
Insanların ilişki dinamiğini sorgulamak size mi kaldı? Eşiniz size sonsuz güveniyor diye herkes eşine aynı şekilde güvenmek ve inanmak zorunda değil. Bu durumu bence abartan ve uzatan sizsiniz. Böyle bir durumda hala adamin eşinin yaptıklarını sorguluyorsunuz. Yahu size ne? Kocasının iş yerinde adı bir kadınla çıkıyor tabiki güvenmeyecek sizinle görüşmesini istemeyecek. Siz hangi dünyaca yaşıyorsunuz.

Sadece bu konuyu açmak için üye oldum, bu yakınlarda yaşadığım bu olay beni etkiliyor. Herkese anlatamayacağım bu olayı buraya yazıp fikir almak istedim
Olan oldu, biten bitti. Bir delinin attığı taştan tüm memleketin haberi oldu. Ama sonuç olarak iş bitti, fiş gitti. Ben halen bu konunun neden bu kadar uzadığına anlam veremiyorum. Herkes işine gittiğinde işiyle ilgilensin, muhabbete gerek yok zaten. Telafisi olmayan bir konu niye uzuyor gerçekten anlamıyorum.

İş arkadaşımla ilgili konu açmıştım ve baya eleştri almıştım. Son gelişmeleri yazmak istemiyorum, bir nevi dertleşmek
Arkadaşım benimle konuşmak istedi.Tamam dedim. Ben hatamı kabul ediyorum. Keşke söylemeseydim ben seni uyarmak istedim, çok ilgileniyordu seninle dedi. Ben de öyle birşey olsa bile bıraksaydın kendim fark etseydim kaç yaşında insanım kendim fark ederdim dedim. Eşi seninle konuşmasını istemiyormuş, Bana çok bağırdı, üzerime yürücek diye korktum,ben seni yakın gördüğüm için söyledim ama eşinin seninle konuşması filan çok saçma çok abarttı dedi.
İş dışında konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi.
Evet arkadaşımla mesafeliyim, iş dışında konuşmuyorum. O abi dediğim kişiyle de konuşmuyoruz.
Burdaki çoğu kişi galiba haklıydı. Keşke söylemeseydim. Böyle olucağını bilseydim söylemezdim. Eşinin benimle konuşmak istemesi ve adama benden için konuşmucaksın demesi kocasına güvenmediğini gösteriyor. Saçma sapan işin içine girdim. Adamın morali çok bozuk. Yakında bu bölümden gidebilir.
Beni eleştirenlere haklıymışsınız demek için açtım konuyu
Demek eşine güvenmiyormuş demek doğru değil biraz adil olalım lütfen erkek yada kadın fark etmez hiç kimse eşi ile anılan birinin eşi ile görüşmesini istemez bu çok olağan. Tabiki size esime güveniyorum diyecek sizi tanımıyor niyetinizi bilmiyor ne deseydi nolur eşimden uzak durun mu deseydi. Bu konuyu buraya is yeri arkadaşınızın eşi açmış olsaydı burdaki kadınların çoğu eşinin sizinle görüşmemesini isterdi. Ben bunda bir tuhaflık görmedim

Insanların ilişki dinamiğini sorgulamak size mi kaldı? Eşiniz size sonsuz güveniyor diye herkes eşine aynı şekilde güvenmek ve inanmak zorunda değil. Bu durumu bence abartan ve uzatan sizsiniz. Böyle bir durumda hala adamin eşinin yaptıklarını sorguluyorsunuz. Yahu size ne? Kocasının iş yerinde adı bir kızla çıkıyor tabiki güvenmeyecek sizinle görüşmesini istemeyecek. Siz hangi dünyaca yaşıyorsunuz.
Ben eşime güvenirim ama karşıma böyle konular çıkarsa karşıdaki kadından da eşimden de bir huylanirim. Durduk yere pek karşılaşılacak cinste bir konu değil çünkü. O kadar rahat kapatılacak bir konu nerelere geldi. Sağır sultan duyduğuna göre bence konu kapansın artık. Hayır ikide birde konu karşıma çıkıyor o kadar anlamsız bir konu ki kendimi tutamayıp bende gene neden yazıyorum anlamadım😂 Yani kadının biri "bence bu adam senden hoşlanıyor" dese bana söylenecek tonla lafım var. Bir daha ağzını açsın sıkıysa. Gidip adama sen benden mi hoşlanıyorsun diye sorulur mu yahu? Birde belkide gerçekten hoşlanmayan adamın aklına sokmak değilde nedir bu? Adamın eşi sizi çağırmış çünkü tepkilerinizden bir çıkarım yapmaya çalışmış belliki. Hangi kadın git süslen püslen eşimin iyice burnuna gir der ki!

Ben eşime güvenirim ama karşıma böyle konular çıkarsa karşıdaki kadından da eşimden de bir huylanirim. Durduk yere pek karşılaşılacak cinste bir konu değil çünkü. O kadar rahat kapatılacak bir konu nerelere geldi. Sağır sultan duyduğuna göre bence konu kapansın artık. Hayır ikide birde konu karşıma çıkıyor o kadar anlamsız bir konu ki kendimi tutamayıp bende gene neden yazıyorum anlamadım😂 Yani kadının biri "bence bu adam senden hoşlanıyor" dese bana söylenecek tonla lafım var. Bir daha ağzını açsın sıkıysa. Gidip adama sen benden mi hoşlanıyorsun diye sorulur mu yahu? Birde belkide gerçekten hoşlanmayan adamın aklına sokmak değilde nedir bu? Adamın eşi sizi çağırmış çünkü tepkilerinizden bir çıkarım yapmaya çalışmış belliki. Hangi kadın git süslen püslen eşimin iyice burnuna gir der ki!
Bende esime guvenirim ama böyle bu olay yaşansa aklımda da bir şüphe olur yani 🙄 adam ve eşinin yaptıkları gayet normal, ortalığı karıştıran konu sahibi arkadaş. Yahu insan evli birine 'sen benden hoşlanıyormuşsun, arkadaşım söyledi' dermi 😁 bende bu konuyu her gordugumde yazma ihtiyacı hissediyorum, çünkü aşırı sacma olaylar silsilesi 😂

İş arkadaşımla ilgili konu açmıştım ve baya eleştri almıştım. Son gelişmeleri yazmak istemiyorum, bir nevi dertleşmek
Arkadaşım benimle konuşmak istedi.Tamam dedim. Ben hatamı kabul ediyorum. Keşke söylemeseydim ben seni uyarmak istedim, çok ilgileniyordu seninle dedi. Ben de öyle birşey olsa bile bıraksaydın kendim fark etseydim kaç yaşında insanım kendim fark ederdim dedim. Eşi seninle konuşmasını istemiyormuş, Bana çok bağırdı, üzerime yürücek diye korktum,ben seni yakın gördüğüm için söyledim ama eşinin seninle konuşması filan çok saçma çok abarttı dedi.
İş dışında konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi.
Evet arkadaşımla mesafeliyim, iş dışında konuşmuyorum. O abi dediğim kişiyle de konuşmuyoruz.
Burdaki çoğu kişi galiba haklıydı. Keşke söylemeseydim. Böyle olucağını bilseydim söylemezdim. Eşinin benimle konuşmak istemesi ve adama benden için konuşmucaksın demesi kocasına güvenmediğini gösteriyor. Saçma sapan işin içine girdim. Adamın morali çok bozuk. Yakında bu bölümden gidebilir.
Beni eleştirenlere haklıymışsınız demek için açtım konuyu
Biz size dedik, o abinin eşi zeki diye. Ne güzel geçmiş dalgasını hepinizle. İyi de, arkadaşınız bu detayları nerden biliyor? O arkadaş sağlam ayakkabı değil, ikili oynuyor.

Arkadaşım sen gerçek bir kullanıcı değilsin değil mi ? illaki geyik yapacaksan yaparız, ama içerik gittikçe kalitesizleşiyor. farkındasın değil mi ? gerçeksen adama delimanyak aşıksın nokta , değilsel içerik kalitesini yükselt nokta. diğer konuda 245. tane mesajım var , neyin ne olduğu ortada...
sen oyle dıyınce aklıöa bu erkekmı dıye dusunce geldı bıan

demek ki neymiş kadın adama güvenmediği için seni eve çağırmış.
daha o noktada uyanman gerekirdi geçmiş olsun.
Nihehehe, kadın demiş ki;süslen püslen git işe, o birimden gidecek olan o sen değilsin falan bi güzel ballayınca konu sahibini, tabi uyanamadı bi. Ben o abinin eşinden korktum. Ama demiştik. Kadın hepsi ile geçti dalgasını.

Meğer arkadaşıma başka şeyler söylemiş. Eşim Konuşmamı istemiyor diye. Ben de meraklı değilim de, insanlar neden bir öyle bir böyle konuşur onu anlamıyorum
Arkadaşım da adama söz verdirttiğimi bilmiyormuş. Ben söz verdirttim sakın söyleme diye kendisi gelip söylemiş ve sana bağırmış dedim. Kimse kimseyle konuşmuyor
Arkadaşınız fena. Siz ile abinin arasındaki muhabbeti kıskanmış, gitmiş adamın eşini fişfitlemiş. O yüzden adamın eşi size taktik ile yaklaşmış, asıl yüzü arkadaşınıza gösterdiği yüzü. Tabi, fişfitleyen arkadaşınız olduğu için şu an ondan şüphe etmiyor. Ediyor da olabilir. Bilemiyorum.

Bende esime guvenirim ama böyle bu olay yaşansa aklımda da bir şüphe olur yani 🙄 adam ve eşinin yaptıkları gayet normal, ortalığı karıştıran konu sahibi arkadaş. Yahu insan evli birine 'sen benden hoşlanıyormuşsun, arkadaşım söyledi' dermi 😁 bende bu konuyu her gordugumde yazma ihtiyacı hissediyorum, çünkü aşırı sacma olaylar silsilesi 😂
Şimdi biri gelip eşime "Sen benden hoşlanıyormussun '' derse kafadan bir kere tepemin tası atar. Sen ne hadle eşime gelip böyle birşey dersin. Benim kocam bekâr adam mı ki bu rahatlıkla gelip söyleyebiliyorsun. Gerçekten elle tutulur yanı yok. Herkes birbirinden korkup olayı bu raddeye getirmişler 😊 Konu sahibi arkadaşından korkup abiye ve kendi eşine söylemiş. Abi bunlardan korkup eşine söylemiş. Sözün özü söylenmeyecek kim varsa onlara söylenmiş. Dertsiz baş derde girer valla, Allah bu tarz insanları uzak tutsun evlerden, akıl fikir versin

Back
X