- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
- #1.001
Aman yarabbi! Ciddi misin? Başka bir konuda mı yazdı bunları? Link varsa atar mısın? Aşkı memnudan özür diliyorum. Bazılarının eline su dökemez çarpıklık konusundaYoo konu sahibinin kocasının haberi var. Hatta adamın karısının da haberi var.. hatta adamın karısı süslen.püslen kocamon yanına git dedi
Yok yav bu konu yorumları okursan görürsünAman yarabbi! Ciddi misin? Başka bir konuda mı yazdı bunları? Link varsa atar mısın? Aşkı memnudan özür diliyorum. Bazılarının eline su dökemez çarpıklık konusunda
okumasın bence. Biz yandık o yanmasınYok yav bu konu yorumları okursan görürsün
Yanacaksa tüm kk bir yanalm anca beraberokumasın bence. Biz yandık o yanmasın
Kahkaha attım yorumunaokumasın bence. Biz yandık o yanmasın
Aşkı memnu ile bu konuyu bir mi tutuyorsun gerçektenAman yarabbi! Ciddi misin? Başka bir konuda mı yazdı bunları? Link varsa atar mısın? Aşkı memnudan özür diliyorum. Bazılarının eline su dökemez çarpıklık konusunda
Şahin Tepesi ?Aşkı memnu ile bu konuyu bir mi tutuyorsun gerçekten
Yanından bile geçmiyor
Sadakatsiz?Şahin Tepesi ?
Şahin tepesi nedir yaŞahin Tepesi ?
Sizin psikolojiniz 100% bozuk.Benim için basit bir meyve yeme olayı gibi olsada, dışarıda baş başa giden iki evli olarak görülüyor-muş. Ben bunu bu olaydan sonra anladım. Kimse ile hiç birşey yapmamak gerekiyor, fazla muhabbet etmemek gerekiyor, yaptığım her hareket yanlış anlaşılabiliyor
Gittiğime gideceğime pişman oldum
Sallama hiçbir erkek bu kadar gevşek değildir. Kocanız bunu dinleyip susacak kadar aptal mı gavat mi!Doğru, hatta eşimede akşam bahsediyorum bu olanlardan.
Evet fazla abarttım, üzgün oturmasını, masasını değiştirmesini vs
Saçmalıktı
Kesinlikle evli veya çocuklu değil. Benim de iş yerimde erkek arkadaşlarım var, en yakın arkadaşımdan biri de erkek. Bana biri kalkıp başka birinin ilgisinden bahsedemez. Bu ancak iki bekar kızın geyiği olabilir. Hadi yaptı böyle bi şaşkınlık o adam evli demem, sen nasıl konuşuyorsun evli barklı kadınla derim.Sallama hiçbir erkek bu kadar gevşek değildir. Kocanız bunu dinleyip susacak kadar aptal mı gavat mi!
Artık ciddi anlamda aynı şeyleri yazmaktan yoruldum.Kesinlikle evli veya çocuklu değil. Benim de iş yerimde erkek arkadaşlarım var, en yakın arkadaşımdan biri de erkek. Bana biri kalkıp başka birinin ilgisinden bahsedemez. Bu ancak iki bekar kızın geyiği olabilir. Hadi yaptı böyle bi şaşkınlık o adam evli demem, sen nasıl konuşuyorsun evli barklı kadınla derim.
Bariz bekar bir kız gözüne evli birini kestirmiş, yürüyor
Bu kişinin psikolojisi bozuk. Ya bu olayları uyduruyor ya da bu olayların yüzde 50 kısmı tek doğru. Bu durum doğru diyelim, kesinlikle evli değil bunu yazan. Adam evli ve şerefsiz bu durumda. Bunu yazan kişi de iyi ayak değil çünkü ne işin olur ki evli adam ve o karısına çok çok ayıp. Ama bunu yazan kişi kesinlikle psikolojik sorunları var. Tek Emin olduğum nokta buKesinlikle evli veya çocuklu değil. Benim de iş yerimde erkek arkadaşlarım var, en yakın arkadaşımdan biri de erkek. Bana biri kalkıp başka birinin ilgisinden bahsedemez. Bu ancak iki bekar kızın geyiği olabilir. Hadi yaptı böyle bi şaşkınlık o adam evli demem, sen nasıl konuşuyorsun evli barklı kadınla derim.
Bariz bekar bir kız gözüne evli birini kestirmiş, yürüyor
Alıntıladığınız mesaj gerçekten çok ilginç. Psikolojisini başkaları üzerinden açığa vuruyor. Kendisini ve o adamı evli bir çift olarak hayal etmiş demek ki.Sizin psikolojiniz 100% bozuk.
Kendisi evli değil adam evli eğer bu hikâye doğruysa,hani bu kişi trol değilse. Ama her ihtimalde de bence psikolojisi normal değil. Yazdıkları şey saçma sapan, yok dut yedik yok çocuğuna bir şey olmuş adam koşmuş parkta yardıma... Ve niceleriAlıntıladığınız mesaj gerçekten çok ilginç. Psikolojisini başkaları üzerinden açığa vuruyor. Kendisini ve o adamı evli bir çift olarak hayal etmiş demek ki.
Kendisi evli değil adam evli eğer bu hikâye doğruysa,hani bu kişi trol değilse. Ama her ihtimalde de bence psikolojisi normal değil. Yazdıkları şey saçma sapan, yok dut yedik yok çocuğuna bir şey olmuş adam koşmuş parkta yardıma... Ve niceleri
Taze Dut'u çok severim oysa kiniye öyle dediniz bir ağacın meyvesinden beraber yemişler. dut meselesi mühim. hatta konudaki en mühim mesele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?