Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Bekar olmana rağmen, beni anlaman ve senin bu yazdıklarınk bende uygulamaya başladım

Saçma olan hareketleri bırakıp, normal davranmaya başladım.diğer arkadaşım nasılsa onada öyleyim. Şu an daha huzurluyum. Kendimi çok kastığımı fark ettim.

Aslında eşimle mutluyum, uyumlu bana değer veren bir insan.evliliğimizde çok sıkıntılar çektik ama birlikte göğüs gerdik. Kendimde olan sıkıntılarında farkındayım.

Şu an daha iyiyim, saçma bir takıntı olduğunun farkındayım

Bunda ne var
Adam bana da dedi, yakındaki kişinin adı Ahmet diyelim, bölümde en çok Ahmeti sonra seni seviyorum dedi.
Ne var yani bunda, neden her cümleden birşey çıkartmaya çalışıyorsun
Çünkü takıntın, hareket ve tavırların birşeyler çıkartacak cinsten. Ya ablacık insan azıcık döner aynaya da bakar.. 50 sayfa olmuş herkes aynı şeli söylüyor.. Sen niye millete papağa gbi aynı.şeyleri tekrarlayıp duruyorsun da kendini hiç sorgulamıyorsun.. Senin kafana takacağın kişi anan olur baban olur kocan olur çocuğun olur.. elin adamını ne diye takıyorsun ki ? "ELİN ADAMI" Ya bu bile aldatmadır diyoruz şu yaptklarını kocan senin için yapsa ne yaparsın ne düşünürsün. Az mantık yaa.. Az mantık...

Haklısın ya ne diyim, zaten bu konu benim için çok uzadı. Şu an gayet normal davranıyorum. Bu bölümden gidene kadarda böyle davranıcam
Valla dicek birşey bulamıyorum
Aslında bu birazda önceden yaşananlardan da kaynaklı, ben birşeyine kızdım o düzeltmeye çalıştı, sürekli neyin var diye sorması filan alıştım o dönem
Ama gerçekten olanın farkındayım. Bu kadar kişi arasından beni haklı gören 10 kişi bile yoktur

Eşiniz işyerinde başka bir kadını “takıntı” yapsa, ilgisi hoşuna gitse, ben istesem bir şeyler olur dese ne hissedersiniz.
Dümdüz söylüyorum aldatmak olur, ahlaksızlık olur.
İnsanların size kızma nedeni şu, adamın evli olmasını takıyorsunuz kendi yuvanızı takmıyorsunuz! Adam bekar olsa size de yüz verse kaçamak yaşayacaktınız. Belki ad koymadan ama yaşayacaktınız.
Bu da ahlaki bir şey değil.
Benim eşim bunu yapsa anlasam ayrılırım. Aldatma kabul ederim. Zihnini başkalarıyla kirletti derim.

Eğer bekar olsaydı asla birşey yaşamazdım benim yaşamak gibi bir isteğim olmadı zaten
Eşimin böyle birşey yaşamasını istemem evet, düşüncem yanlış farkındayım, biliyorum ama bu bölümden gidicem en kısa zamanda. Yavaş yavaş şu durumdan kurtulmaya çalışıyorum
Haksızsınız diyemem

Son durum ne gençler bu ara çok yoğunum kk ' ya gelemiyorum. Bildirim oluyor merak da ediyorum ama. Adam severek ayrılalım dedi mi , kadın adamı cezalandırmak için 2. çocuğu yaptı mı ? koca hala uyuyor mu ? yoksa adamın karısı konu sahibinin saçlarını yolup eline verdi mi ?

Hangi kadın cezalandıracak 2.çocuk ile kız?

Allah aşkına yapma. Valla buraya yazdıkça adama sarıyor konu sahibi

Şu konuyu biri özet geçebilir mi şu mübarek gecede? Konu sahibi evli, hoşlaştığı ve belki de afedersiniz ama f.ng.rdediği kişi evli. Konu sahibinin kocası olaydan tamamen habersiz etkisiz eleman. Konu sahinin hoşlaştığı herifin karısı haberdar ve konu sahibini evine davet edip "biz gocamnan çoh mutluyuz, gocamın peşini bırak" minvalinde göz dağı veriyor. Ama bizim bıçkın aşık konu sahibini bırakmayacağını söyleyip "sen dur, ben giderim" deyip şov yapıyor. Konu sahibi de "hiç de bile, asıl ben gidicem. Bu sevdayı galbime gömecem" deyip o da gitmiyor. Aralardaki mesajlardan anladığım bu. Yemin ediyorum aşkı memnu halt etmiş bizim milletin yanında. Kaçırdığım, atladığım ekşın varsa anlatın merak ediyorum

Aman ne komik ne komik

Yoo konu sahibinin kocasının haberi var. Hatta adamın karısının da haberi var.. hatta adamın karısı süslen.püslen kocamon yanına git dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…