- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Bekar olmana rağmen, beni anlaman ve senin bu yazdıklarınk bende uygulamaya başladım@Birgaripinsan arkadasima katiliyorum o anlamda, altta birtakim sikintilar olabilir. Ben bekarim evliligi cok anlayamam ama mesela ben de son actigim konularda bir is arkadasima takinti yaptigimi anlatmistim, hoslandigim bir beye. Benden hoslanmiyor mesela o ama o kadar ona tutundum ki, yalnizliktan, stresten, birtakim baska problemlerimden... Sizin de boyle bir durum olabilir. Kendinizi suclamak yerine kendinizi anlamaya calisirsaniz daha verimli sonuc alirsiniz. Bir de sizi alt ust eden durumlarda kendi kendinize diyin ki "su an ne dusundugumu kimse bilmiyor, kimsenin umrunda degilim, kimse beni dusunmuyor, herkes kendisiyle mesgul, bu yuzden stres yapmama gerek yok, rahat olmaliyim, normal davranmaliyim". Ve de gayet normal mesafeli her zamanki halinizle davranin. Meditasyon yapmaya basladim, orda diyor ki, anla, kabul et, o duruma o hisse tutunma, gozlemle ve gecip gitmesine izin ver. Bence dogru yaklasim bu olabilir...
Çünkü takıntın, hareket ve tavırların birşeyler çıkartacak cinsten. Ya ablacık insan azıcık döner aynaya da bakar.. 50 sayfa olmuş herkes aynı şeli söylüyor.. Sen niye millete papağa gbi aynı.şeyleri tekrarlayıp duruyorsun da kendini hiç sorgulamıyorsun.. Senin kafana takacağın kişi anan olur baban olur kocan olur çocuğun olur.. elin adamını ne diye takıyorsun ki ? "ELİN ADAMI" Ya bu bile aldatmadır diyoruz şu yaptklarını kocan senin için yapsa ne yaparsın ne düşünürsün. Az mantık yaa.. Az mantık...Bunda ne var
Adam bana da dedi, yakındaki kişinin adı Ahmet diyelim, bölümde en çok Ahmeti sonra seni seviyorum dedi.
Ne var yani bunda, neden her cümleden birşey çıkartmaya çalışıyorsun
Haklısın ya ne diyim, zaten bu konu benim için çok uzadı. Şu an gayet normal davranıyorum. Bu bölümden gidene kadarda böyle davranıcamÇünkü takıntın, hareket ve tavırların birşeyler çıkartacak cinsten. Ya ablacık insan azıcık döner aynaya da bakar.. 50 sayfa olmuş herkes aynı şeli söylüyor.. Sen niye millete papağa gbi aynı.şeyleri tekrarlayıp duruyorsun da kendini hiç sorgulamıyorsun.. Senin kafana takacağın kişi anan olur baban olur kocan olur çocuğun olur.. elin adamını ne diye takıyorsun ki ? "ELİN ADAMI" Ya bu bile aldatmadır diyoruz şu yaptklarını kocan senin için yapsa ne yaparsın ne düşünürsün. Az mantık yaa.. Az mantık...
Haklısın ya ne diyim, zaten bu konu benim için çok uzadı. Şu an gayet normal davranıyorum. Bu bölümden gidene kadarda böyle davranıcam
Valla dicek birşey bulamıyorum
Aslında bu birazda önceden yaşananlardan da kaynaklı, ben birşeyine kızdım o düzeltmeye çalıştı, sürekli neyin var diye sorması filan alıştım o dönem
Ama gerçekten olanın farkındayım. Bu kadar kişi arasından beni haklı gören 10 kişi bile yoktur
Aşk acısı bu ilaç kapatmaz. görmeden nasıl duracak. Konuşmasın adam yüzüne bakmasın ama orda olsun.O bölümden gitmeyeceğinizi düşünüyorum.
Eğer bekar olsaydı asla birşey yaşamazdım benim yaşamak gibi bir isteğim olmadı zatenEşiniz işyerinde başka bir kadını “takıntı” yapsa, ilgisi hoşuna gitse, ben istesem bir şeyler olur dese ne hissedersiniz.
Dümdüz söylüyorum aldatmak olur, ahlaksızlık olur.
İnsanların size kızma nedeni şu, adamın evli olmasını takıyorsunuz kendi yuvanızı takmıyorsunuz! Adam bekar olsa size de yüz verse kaçamak yaşayacaktınız. Belki ad koymadan ama yaşayacaktınız.
Bu da ahlaki bir şey değil.
Benim eşim bunu yapsa anlasam ayrılırım. Aldatma kabul ederim. Zihnini başkalarıyla kirletti derim.
Bölümden gidince yazarım o zamanO bölümden gitmeyeceğinizi düşünüyorum.
Yeni gelişme olmayınca tekrardan “ben takıntılıyım” mevzusuna geri dönülmüş.Son durum ne. Adamın eşi hamile kaldı mı?
Bekliyorum.Bölümden gidince yazarım o zaman
Tamamen kendisini adama göstermek.Aşk acısı bu ilaç kapatmaz. görmeden nasıl duracak. Konuşmasın adam yüzüne bakmasın ama orda olsun.
Kafa yapısı bu
Hangi kadın cezalandıracak 2.çocuk ile kız?Son durum ne gençler bu ara çok yoğunum kk ' ya gelemiyorum. Bildirim oluyor merak da ediyorum ama. Adam severek ayrılalım dedi mi , kadın adamı cezalandırmak için 2. çocuğu yaptı mı ? koca hala uyuyor mu ? yoksa adamın karısı konu sahibinin saçlarını yolup eline verdi mi ?
Allah aşkına yapma. Valla buraya yazdıkça adama sarıyor konu sahibiSon durum ne gençler bu ara çok yoğunum kk ' ya gelemiyorum. Bildirim oluyor merak da ediyorum ama. Adam severek ayrılalım dedi mi , kadın adamı cezalandırmak için 2. çocuğu yaptı mı ? koca hala uyuyor mu ? yoksa adamın karısı konu sahibinin saçlarını yolup eline verdi mi ?
Benden bahsediyor sanırımHangi kadın cezalandıracak 2.çocuk ile kız?
Aman ne komik ne komikŞu konuyu biri özet geçebilir mi şu mübarek gecede? Konu sahibi evli, hoşlaştığı ve belki de afedersiniz ama f.ng.rdediği kişi evli. Konu sahibinin kocası olaydan tamamen habersiz etkisiz eleman. Konu sahinin hoşlaştığı herifin karısı haberdar ve konu sahibini evine davet edip "biz gocamnan çoh mutluyuz, gocamın peşini bırak" minvalinde göz dağı veriyor. Ama bizim bıçkın aşık konu sahibini bırakmayacağını söyleyip "sen dur, ben giderim" deyip şov yapıyor. Konu sahibi de "hiç de bile, asıl ben gidicem. Bu sevdayı galbime gömecem" deyip o da gitmiyor. Aralardaki mesajlardan anladığım bu. Yemin ediyorum aşkı memnu halt etmiş bizim milletin yanında. Kaçırdığım, atladığım ekşın varsa anlatın merak ediyorum
hemen anladın bebeyyimmBenden bahsediyor sanırım
Yoo konu sahibinin kocasının haberi var. Hatta adamın karısının da haberi var.. hatta adamın karısı süslen.püslen kocamon yanına git dediŞu konuyu biri özet geçebilir mi şu mübarek gecede? Konu sahibi evli, hoşlaştığı ve belki de afedersiniz ama f.ng.rdediği kişi evli. Konu sahibinin kocası olaydan tamamen habersiz etkisiz eleman. Konu sahinin hoşlaştığı herifin karısı haberdar ve konu sahibini evine davet edip "biz gocamnan çoh mutluyuz, gocamın peşini bırak" minvalinde göz dağı veriyor. Ama bizim bıçkın aşık konu sahibini bırakmayacağını söyleyip "sen dur, ben giderim" deyip şov yapıyor. Konu sahibi de "hiç de bile, asıl ben gidicem. Bu sevdayı galbime gömecem" deyip o da gitmiyor. Aralardaki mesajlardan anladığım bu. Yemin ediyorum aşkı memnu halt etmiş bizim milletin yanında. Kaçırdığım, atladığım ekşın varsa anlatın merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?