- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
- #1.021
Mesajların hepsi aynı, bırını oku dıgerlerı hakkında tahminin olurYa bu konu nasıl 51 sayfa olmuş bi önceki konuya baktım da olay kapanmış gibiydi kim okuyacak şimdi bu kadar mesajı
Öf ya bende de böyle bi takıntı var hepsini okumam lazımMesajların hepsi aynı, bırını oku dıgerlerı hakkında tahminin olur
Öf ya bende de böyle bi takıntı var hepsini okumam lazım
yol yakınken vazgeç bibi
ya sürekli önüme düşüyor yazmasanız kaybolup gidecek yazmayın ya
Ağaçtan meyve yemek tehlikelidir. Aklıma elma ağacı geldi.niye öyle dediniz bir ağacın meyvesinden beraber yemişler. dut meselesi mühim. hatta konudaki en mühim mesele..
Adam engelini kaldirdi mi merak ettim
Artık ciddi anlamda aynı şeyleri yazmaktan yoruldum.
Sen öyle cevap verirdin ben böyle cevap verdim.seninle aynı cevabı vermediğim için neden bekar oluyorum ya
İster inanın ister inanmayın
Bizim yazmamamız birşey değiştirmiyor ki. Konu sahibi 2-3 haftada bir yeni bir konuyla gelip hortlatıyor konusunuya sürekli önüme düşüyor yazmasanız kaybolup gidecek yazmayın ya
Üye olup direk buraya gelmeniz de bana ilginç geldiHepsini okuyamadım ama ilginç bir konu.bu kadar dert etmeniz tuhaf Varmı gelişme merak ettim doğrusu
Gene yazdılar gene gozümün önüne geldi okumamak için direniyorum oysakiÜye olup direk buraya gelmeniz de bana ilginç geldi
Evet yeni üye oldum konulara bakıyorum ve yorum yazıyorum Bu konuya çok yorum yazılmış bende yazdım Bunda ne varkiÜye olup direk buraya gelmeniz de bana ilginç geldi
Takipten çıkmıştım oysakiGene yazdılar gene gozümün önüne geldi okumamak için direniyorum oysaki
Okudum 15. Sayfaya kadar sonuna kadar papağan gibi hala dut diyor demaaTakipten çıkmıştım oysakiAdamla sevgili olsa da rahatlasa
whatsaptan engellemiş onu okudun mu pekOkudum 15. Sayfaya kadar sonuna kadar papağan gibi hala dut diyor demaa
Neden sürekli bir dalga geçme halindesinwhatsaptan engellemiş onu okudun mu pek
Bak arkadaşım dalga geçme yok. Keşke bu konu toptan bizimle dalga geçmek için açmış olsaydınız.Neden sürekli bir dalga geçme halindesin
Yaaa mecbur okumaya devam ühüüwhatsaptan engellemiş onu okudun mu pek
Bilmiyorum ben dalga geçildiğini hissediyorum senin yorumlarındanBak arkadaşım dalga geçme yok. Keşke bu konu toptan bizimle dalga geçmek için açmış olsaydınız.
son durum ne. Adam ayrıldı mi işyerinden
Konuşuyorsaniz sıkıntı yoktur tabi.Bilmiyorum ben dalga geçildiğini hissediyorum senin yorumlarından
Hayır ayrılmadı,küslükte yok konuşuyoruz sıkıntı yok. Ben yılbaşından sonra gitmeyi planlıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?