- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Bekar olmana rağmen, beni anlaman ve senin bu yazdıklarınk bende uygulamaya başladım@Birgaripinsan arkadasima katiliyorum o anlamda, altta birtakim sikintilar olabilir. Ben bekarim evliligi cok anlayamam ama mesela ben de son actigim konularda bir is arkadasima takinti yaptigimi anlatmistim, hoslandigim bir beye. Benden hoslanmiyor mesela o ama o kadar ona tutundum ki, yalnizliktan, stresten, birtakim baska problemlerimden... Sizin de boyle bir durum olabilir. Kendinizi suclamak yerine kendinizi anlamaya calisirsaniz daha verimli sonuc alirsiniz. Bir de sizi alt ust eden durumlarda kendi kendinize diyin ki "su an ne dusundugumu kimse bilmiyor, kimsenin umrunda degilim, kimse beni dusunmuyor, herkes kendisiyle mesgul, bu yuzden stres yapmama gerek yok, rahat olmaliyim, normal davranmaliyim". Ve de gayet normal mesafeli her zamanki halinizle davranin. Meditasyon yapmaya basladim, orda diyor ki, anla, kabul et, o duruma o hisse tutunma, gozlemle ve gecip gitmesine izin ver. Bence dogru yaklasim bu olabilir...
Saçma olan hareketleri bırakıp, normal davranmaya başladım.diğer arkadaşım nasılsa onada öyleyim. Şu an daha huzurluyum. Kendimi çok kastığımı fark ettim.
Aslında eşimle mutluyum, uyumlu bana değer veren bir insan.evliliğimizde çok sıkıntılar çektik ama birlikte göğüs gerdik. Kendimde olan sıkıntılarında farkındayım.
Şu an daha iyiyim, saçma bir takıntı olduğunun farkındayım