• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce biriyle birlikte oldun diye çok korktum diyen sevgili ?

Evet o arkadaşlarıyla gruptan konuşan kişi

E siz niye bu adama inanmaya devam ediyorsunuz?
Birlikte olduğu hayat kadınıyla hatıra olsun diye fotoğraf çekip yollamış ona buna. Bütün detaylarıyla anlatmış arkadaşlarına.
Arkadaşları da tanıdığınız bir kadınla ilgili grup muhabbeti yapmış.
Yani ne bekliyorsunuz acaba, adamın ne mal olduğu belli.

Bunlardan bağımsız olarak konuya yorumum adamın zaten leş biri olduğu.
Elime erkek eli değmemiş bile olsa şu cümleleri kuran adamı doğduğuna pişman ederdim, o çok kıymetli pipisini koparıp atacak duruma gelirdi.

Afedersiniz ama anlatmak zorundayım çünkü canım çok sıkkın Sevgilimle aramızda yakınlaşma oldu ve biranda durdu ve geri çekildi Bende ona "sen hep kendini mı düşünürsün kendi işin bittikten sonra benim bi önemim yok mu " dedim oda bana hayır öyşr bişey olmadı Sadece şuan bunu yapmanız yanlış o yüzden durdum dedi . Daha sonra iş gerçek birliteliğe gitti ve ben çok korktum yapamadım istemiyorum dedim . Oda bana çok mutlu oldum okadar korkmuştum ki benden önce biriyle oldun diye dedi bunu o geri çekildiğinde verdiğim tepkiden dolayı düşünmüş okadar canım sıkıldı ki ben onun ilkiymişim haklı olabilir çünkü tecrübesiz di belli . Benimle evlenmek istiyormuş ve önce olan bi başkasını kaldıramazmış canım çok sıkkın sice ne yapmalıyım ?
Bu sefer adamı haklı buldum gerçekten sen ilksen oda bunu isteyebilir

Afedersiniz ama anlatmak zorundayım çünkü canım çok sıkkın Sevgilimle aramızda yakınlaşma oldu ve biranda durdu ve geri çekildi Bende ona "sen hep kendini mı düşünürsün kendi işin bittikten sonra benim bi önemim yok mu " dedim oda bana hayır öyşr bişey olmadı Sadece şuan bunu yapmanız yanlış o yüzden durdum dedi . Daha sonra iş gerçek birliteliğe gitti ve ben çok korktum yapamadım istemiyorum dedim . Oda bana çok mutlu oldum okadar korkmuştum ki benden önce biriyle oldun diye dedi bunu o geri çekildiğinde verdiğim tepkiden dolayı düşünmüş okadar canım sıkıldı ki ben onun ilkiymişim haklı olabilir çünkü tecrübesiz di belli . Benimle evlenmek istiyormuş ve önce olan bi başkasını kaldıramazmış canım çok sıkkın sice ne yapmalıyım ?
K. Bkma o lafından kim olsa daha önce birlikte oldunu düşünür çünkü hiç birlikte olmamış birinin kullancağı bi şaf değil
Ve kendide daha önce kimseyle birlikte olmadıysa karşısındakinin de öyle olmasını istemesi kadar normal bişy yok

açık ve ney ayrılırsınız
siz pişman olursunuz
o da söyledigi yalanların üzerinde çalışmalarına devam eder.

Şöyle düşün; o an sen izin verseydin iş ilerleyecekti ve kendisi artık bakir biri olmayacaktı... Demek ki kendisi için bakir olmak o kadar da önemli bişey değil... Belki de sen bakire olmasaydın ve onunla yatsaydın "sen daha önce başkasıyla yatmışsın ben bunu kaldıramam" deyip topuklayacaktı... Hele ki şu sevişip sevişip penetrasyon olmadı diye kendini bakir/bakire sanan ayrıca insanlardan tiskiniyorum... Çok korkmuşmuş... Ayrıl bence senin tüm karakterini bacak arana sığdırmış bi insanla napıcaksın

Tam olarak neye kızdın? Devamını getirmedi diye mi?
Ayrıca ben en son iş hariç her şeyin yapıldığı ama zara dokunulmadığı için bakire olduğunu zannedenlere de inanamiyorum.

Son düzenleme:
Back
X