Daha önce birlikte olduğum bir erkekle suan kız kardesim birlikte

Ben bu filmi biliyorum, sonunda kimse mutlu olmuyor. :KK14:
Aldatılan taraf zaten hırsından mutsuz, diğer taraf hayatı boyunca güvensizlik ve paranoyaklık yüzünden mutsuz olacak, ardından bunu da karşı tarafa yansıtıp darlayarak onu da mutsuz edecek.
Kısacası herkes mutsuz olacak.
Bu arada iğrenç bir karakteri varmış kardeşinin. İyi ki benim yok dedirten bir durum. Böyle bir kardeşim olsa reddederdim, üzülüp ağlamak şöyle kalsın.

Ben böylesi hep filmlerde olur sanıyordum çok üzgünüm ama şuan gözyaşlarımı tutamıyorum, ders calısamaz hale geldim kardesimden uzaklastım onu uyardım olmadı mesafe koyuyorum olmuyor. Geçen yıl suanki erkek arkadası beni seviyordu kardesim bunu biliyordu aramızda cinselliğe dair seyler yaşandı ama devamlılıgının olmasını ben istemedim cocuk 5 6 ay pesimde koştu kardesime yalvardı benimle konusması icin. daha sonra geçen ay ikisinin çıktığını öğrendim heryere esimler atıyorlar sevgili olduklarına dair söler kalpler dayanamıyorum artık kaldıramıyorum. Kardesimle kac kere kavga ettim istemiyorum görüsmeyeceksin diye görüsüyor! bildiğini okuyor olmuyor ypamıyorum artık kendimi heba etmekten yoruldum. O durumdan bu duruma nasıl geldik ben ne yaptımd böyle biseyi hakettim yalvarıyorum yardım edin cocugu arayıp konusmak icin cesaretimi toplamaya calısıyorum bi aydır bunu ögrendiğimden beri kafamı toparlayamıyorum. Ders calısamaz oldum canım yanıyor, ileride benimle birseyler yasayıp kızkardesimle evlenen bi insan ailemde görmek istemiyorum. Yargılayacak kötü sözde bulunacak arkadaslar lütfen profilimden çıkın, ben bu zamana kadar cok bedel ödedim ve ödemeye devam ediyorum zaten.
Babana soyle baska yolu yok.

Bu adam sizi kıskandırmak o cin kardeşiniz kullanıyor.
kardeşinin yaptığı terbiyesizlik.aile bize söyleyin belki onlar duruma el koyar

Bu olay gerçekse eğer ki bana hiç inandırıcı gelmedi.. Konuyu aile büyüklerinize söyleyin. Onlar ayrılabilir de kardeşinizin ihanetini nasıl unutursunuz..

Kardeşiniz ve siz ve bu esas oğlan kaç yaşındasınzı?
kardesim 20 yasında, sevgilisi 24 bende 24 yasımdayım daha önce ikisi yakın arkadaslardı.
iğrenç bir konu
yeni bir üye ve ilk mesaj
FAKE!
Güzel kardesim böyle bir konuyu acık acık üyeliğinden sen paylasabilir misin?
İnsanların acılarını kücümcemeyin umarım senin basına gelmez de böyle internette sosyal hesaplar acmak tanımadıgın insanlara aglaya aglaya kimliğini saklaya saklaya care aramak zorunda kalmazsın!
Bu arada aileniz ne yapıyor? Buna nasil izin veriyor?
Ailem bizden uzakta kardesimle biz farklı sehirlerde üniversite okuyoruz. Aileme söylesemde fayda etmeyecek basımızda sözünü geciren bir baba yok annem kendini heba edecek sadece..
ben de bunun erkek modeline şahidim.
kadın önce küçük kardeşle sevgili oluyor kısa sürse de. daha sonra da abiyle.
zor bir durum olmalı. konu gerçektir veya değildir blmiyorum ama gerçekte de bunlar yaşanıyor.
kardeşinizle aranız, kardeşinizin size olan tavrı önceden nasıldı? sizi kıskanır mıydı? belki oğlanın size olan ilgisini kıskanmıştır
Kardesimle arkadas gibi oldum her zaman hata yapsada kızmadım hırpalamadım, neden bunu bana yaptı bilmiyorum erkek arkadasıyla uzun süren bir iliskim olmadı sevmedim istemedim tam tersine. Kardesime aylarca yalvardı cocuk ablanla konus bna ayarla diye istemedim uzak durdum cevap vermedim uzunca bi süre telefonlarına. bunu kardesimde biliyor. Ama cinsellik yasadıgım bir adamı nasıl aileme sokarım önce benimle sonra kardesimle bunu nasıl kaldırrım herkes cinsellik yasıyor bu devirde evlenmeden cogumuz yasıyor bunları hakedicek ne yaptım dayanamıyorum ileride kardesimle aram acılacak evlenirse görüsmeyeceğim yanında o cocuk varken evlerine gidemeceğim düsünün bi yalvarıyorum evime ikisini cagıramayacagım ben nasıl yok edicem bu belayı basımdan? kız kardesim canım kanım asık oldu biliyorum acı cekmesindende korkuyorum elim kolum baglı desteğe ihtyacım var cocukla konusmalıyım ama ne diyeceğim yalvarıyorum akıl verin.
ben de bunun erkek modeline şahidim.
kadın önce küçük kardeşle sevgili oluyor kısa sürse de. daha sonra da abiyle.
zor bir durum olmalı. konu gerçektir veya değildir blmiyorum ama gerçekte de bunlar yaşanıyor.
kardeşinizle aranız, kardeşinizin size olan tavrı önceden nasıldı? sizi kıskanır mıydı? belki oğlanın size olan ilgisini kıskanmıştır
Bunu sorgulayacak insan siz degilsiniz bana çamur atmadan önce kendi ellerinizin temiz olup olmadıgına bakmanızı öneririm. Kötü yorum kaldıracak durumda degilim sadece burda caresizce care arıyorum profilimden cıkın hanımefendi.

Sanıyorum o erkekle uzun süreli bir birlikteliğiniz veya aşkınız olmamış ama cinselliğiniz hemen olmuş maşallah, kardeşiniz de sizin gibi hızlıysa evlilik haberini yakında alırsınız merak etmeyin.
Bunu sorgulayacak insan siz degilsiniz bana çamur atmadan önce kendi ellerinizin temiz olup olmadıgına bakmanızı öneririm. Kötü yorum kaldıracak durumda degilim sadece burda caresizce care arıyorum profilimden cıkın hanımefendi.

sizi sorguladıgım ya da kötü bir yorum yaptıgımı düşünmüyorum.

Kardesimle arkadas gibi oldum her zaman hata yapsada kızmadım hırpalamadım, neden bunu bana yaptı bilmiyorum erkek arkadasıyla uzun süren bir iliskim olmadı sevmedim istemedim tam tersine. Kardesime aylarca yalvardı cocuk ablanla konus bna ayarla diye istemedim uzak durdum cevap vermedim uzunca bi süre telefonlarına. bunu kardesimde biliyor. Ama cinsellik yasadıgım bir adamı nasıl aileme sokarım önce benimle sonra kardesimle bunu nasıl kaldırrım herkes cinsellik yasıyor bu devirde evlenmeden cogumuz yasıyor bunları hakedicek ne yaptım dayanamıyorum ileride kardesimle aram acılacak evlenirse görüsmeyeceğim yanında o cocuk varken evlerine gidemeceğim düsünün bi yalvarıyorum evime ikisini cagıramayacagım ben nasıl yok edicem bu belayı basımdan? kız kardesim canım kanım asık oldu biliyorum acı cekmesindende korkuyorum elim kolum baglı desteğe ihtyacım var cocukla konusmalıyım ama ne diyeceğim yalvarıyorum akıl verin.

önce bu açıklamayı yapıp ardına onları neden dediğinizi anlamış değilim

Canım hiç. Üzülme aynısını bende yaşadım çünkü hayırlısı dedim ağladım ablamida sildim seni en iyi ben anlarim
Canim üzülme

Eğer gerçekse kardeşin tam bir midesizmiş gerçekten başka yorum yapılacak gibi değil. Bu arada hiç kimseniz yok heryere nasıl o kadar rahat foto atıyorlar?

bu sekilde cvplar verdigin surece kisa surede banlanirsin ve kimseden cvp alamazsin.
kardesine gelince,eger o adi herifi ararsan adamin iyice salyalari akar,tam istedigini verirsin.
umursamaman gerekir.
asla kardesine ayril baskisi yapma,bu onu iyice imkansiz ask moduna sokar.
sen kendine duzgun birini bulup mutlu gorundugunde onlar zaten kopacak,cunku adamin niyeti tamamen seni kiskandirmak.
zor ama takma..

sizi sorguladıgım ya da kötü bir yorum yaptıgımı düşünmüyorum.

önce bu açıklamayı yapıp ardına onları neden dediğinizi anlamış değilim
Özür dilerim altta düzelttim yazan kisinin alıntısını sizinkini almısım yanlıslıkla kusura bakmayın yorumum size degildi
Canım hiç. Üzülme aynısını bende yaşadım çünkü hayırlısı dedim ağladım ablamida sildim seni en iyi ben anlarım üzülme E="bercemirvaa, post: 45926279, member: 751142"]Ben böylesi hep filmlerde olur sanıyordum çok üzgünüm ama şuan gözyaşlarımı tutamıyorum, ders calısamaz hale geldim kardesimden uzaklastım onu uyardım olmadı mesafe koyuyorum olmuyor. Geçen yıl suanki erkek arkadası beni seviyordu kardesim bunu biliyordu aramızda cinselliğe dair seyler yaşandı ama devamlılıgının olmasını ben istemedim cocuk 5 6 ay pesimde koştu kardesime yalvardı benimle konusması icin. daha sonra geçen ay ikisinin çıktığını öğrendim heryere esimler atıyorlar sevgili olduklarına dair söler kalpler dayanamıyorum artık kaldıramıyorum. Kardesimle kac kere kavga ettim istemiyorum görüsmeyeceksin diye görüsüyor! bildiğini okuyor olmuyor ypamıyorum artık kendimi heba etmekten yoruldum. O durumdan bu duruma nasıl geldik ben ne yaptımd böyle biseyi hakettim yalvarıyorum yardım edin cocugu arayıp konusmak icin cesaretimi toplamaya calısıyorum bi aydır bunu ögrendiğimden beri kafamı toparlayamıyorum. Ders calısamaz oldum canım yanıyor, ileride benimle birseyler yasayıp kızkardesimle evlenen bi insan ailemde görmek istemiyorum. Yargılayacak kötü sözde bulunacak arkadaslar lütfen profilimden çıkın, ben bu zamana kadar cok bedel ödedim ve ödemeye devam ediyorum zaten.
Canim[/QUOTE]
ben kardesimi bacımı silemem bi haysiyetsiz için sevmedim çünkü istemedim onu zamanında, onun için bacımı silip kendini degerli hissetmesini saglamam malesef..

Aylarca peşimde koştu yüz vermedim diyorsunuz. Sonra ne oldu da cinsellik yaşayacak kadar ileri gittiniz. Ya da neden ayrildiniz.
Kardesiniz bu kadar yakinlastiginizi biliyor mu.

bu sekilde cvplar verdigin surece kisa surede banlanirsin ve kimseden cvp alamazsin.
kardesine gelince,eger o adi herifi ararsan adamin iyice salyalari akar,tam istedigini verirsin.
umursamaman gerekir.
asla kardesine ayril baskisi yapma,bu onu iyice imkansiz ask moduna sokar.
sen kendine duzgun birini bulup mutlu gorundugunde onlar zaten kopacak,cunku adamin niyeti tamamen seni kiskandirmak.
zor ama takma..
tsk ler yorumunuzun seviyeli olduğu için fakat gecmis msjları okursanız benim yasadığım cinsellikten kardesimin namusunu sorgulayan bi hanımefendi var bu cok aşşagılık bi durum bunu da ben kaldıramam kusura bakmayın

Aylarca peşimde koştu yüz vermedim diyorsunuz. Sonra ne oldu da cinsellik yaşayacak kadar ileri gittiniz. Ya da neden ayrildiniz.
Kardesiniz bu kadar yakinlastiginizi biliyor mu.
Öncesinde görüstüğümzde oldu dha sonrasında uzaklastım istemedim o sıralarda kardesime yalvarıyordu git konus diye. Kardesim bu kadar ilerisini bilmiyor ayrı sehirlerdeydik, o kardesimin yanında unv okuyor ben uzaktaydım yapamadım o sebepten ayrıldım cok kısa sürmüştü iliskimiz. O uzun bi süre bırakmamıstı pesimi.

tsk ler yorumunuzun seviyeli olduğu için fakat gecmis msjları okursanız benim yasadığım cinsellikten kardesimin namusunu sorgulayan bi hanımefendi var bu cok aşşagılık bi durum bunu da ben kaldıramam kusura bakmayın

burda binbir turlu insan var,sakin olmaya calis.
dedigim gibi de sakin onlari ayirmaya calisan kotu kadin suzan olma.
20 yas,tam deli caglari kardesinin.
eger o cocukla ilgili sana ozellerini anlatmaya calisirsa dinleme bile.
sadece bir kere duygularini katmadan adam akilli uyar.
sebepleriyle uyar ve konuyu kapat.
eger devam ederse ki hic sanmam,kendi bilecegi is..bi omur vicdan azabiyla yasar kardesin.

Zaten o çocuğu sevmiyomussun ki neden böyle dert ettin kendine benimkine silme denmez aslında biraz konuşmadim o kadar

burda binbir turlu insan var,sakin olmaya calis.
dedigim gibi de sakin onlari ayirmaya calisan kotu kadin suzan olma.
20 yas,tam deli caglari kardesinin.
eger o cocukla ilgili sana ozellerini anlatmaya calisirsa dinleme bile.
sadece bir kere duygularini katmadan adam akilli uyar.
sebepleriyle uyar ve konuyu kapat.
eger devam ederse ki hic sanmam,kendi bilecegi is..bi omur vicdan azabiyla yasar kardesin.
Haklısın tesekkür ederim sanırım en mantıklısı bu.

Zaten o çocuğu sevmiyomussun ki neden böyle dert ettin kendine benimkine silme denmez aslında biraz konuşmadim o kadar
İleride ablasıyla cinsellik yasayıp kız kardesiyle evlenen bi insanın aileme girmesi kadar rezil birsey ne olabilir utancımdan sesimi bile cıkartamıyorum kardesim ögrenecek diye o bilmiyor cünkü. İleride evlenirlerse evlerine asla giremem bende ikisini evime çağıramam bu ne kadar acı biliyormusunuz hayallerim vardı, ileride eşimle eşi güzel dost olabilirlerdi şimdi aile olurlarsa kendi ailemi cocuklarımı bile kız kardesimin evinden kendisinden uzak tutucam gecmis bi tokat gibi carpıcak yoksa o adamı her gördüğümde.

Back
X