- 28 Kasım 2010
- 42.523
- 141.249
- 798
- Konu Sahibi bercemirvaa
Ahahaha musade seninBen bir de Ali Tezel ve Nazan Öncel'i eklemek istiyorum musaadenle.
Valla bunlar daha guzel orneklermis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha musade seninBen bir de Ali Tezel ve Nazan Öncel'i eklemek istiyorum musaadenle.
Bu durumu her ayrıntısıyla kardeşine konuştuğuna emin misin? Bile bile ablasını sildiyse bırak ne hali varsa görsün.İleride ablasıyla cinsellik yasayıp kız kardesiyle evlenen bi insanın aileme girmesi kadar rezil birsey ne olabilir utancımdan sesimi bile cıkartamıyorum kardesim ögrenecek diye o bilmiyor cünkü. İleride evlenirlerse evlerine asla giremem bende ikisini evime çağıramam bu ne kadar acı biliyormusunuz hayallerim vardı, ileride eşimle eşi güzel dost olabilirlerdi şimdi aile olurlarsa kendi ailemi cocuklarımı bile kız kardesimin evinden kendisinden uzak tutucam gecmis bi tokat gibi carpıcak yoksa o adamı her gördüğümde.
Cinsellik yasadıgımızı bilmiyor hanfendi. Kısa bir süre görüstük konustuk tek bildiği bu.Kardesime böyle seyleri anlatamam ablayım sonucta ben.Bana da inandirici gelmedi sizin cinsellik yasadıgınzı bile bile gidip sevgili olması falan.
Ya gerçek değil olay
Yada kardeşinizin akıl saflığı yerinde değil
evet malesef 2 3 aydır beraberlermis ben ögreneli bi ay oluyor... ne yapayım susuyorum susmaktan baska carem zaten yok. Siz o adamla ne kadar süre görüsmüştünüz? ablanız biliyomuyduşimdi beraberler mi hayla peki kardeşinle benimki çok geçmiş ama unutamıyorum hayla haklısın sende bak şimdi o başkasıyla evli ben başkasıyla görüşüyorum konuşuyorum aramızda gayet iyi ablamla gecer aldırma üzülme
Cok tesekkürler anlayısınız icin. Bana evlenirler gibi geliyor öyle hissediyorum cok iyi anlasıyorlardı cünkü malesef evlenme sansları cok yüksekKadin cinsellik yaşadiysa yaşadi ya niye buna taktiniz anlamadim?
Bazen başka konularda okuyorum bayanlar yaziyor iste cinsellik evlilik öncesi cok normal bilmem ne de bilmem ne.
Kendisini yakin görmüs cani istemis yasamis iste ya bunu sorgulamak kimseye düsmezki kendi vicdanina kalmış birşey.
Bence eski sevgiliniz tam bir pislik canini yakmak icin kiz karddsine göz dikti kiz kardesinin gözüne de perde süsdü sanirin
Adamin istedigi oldu ama sakin adami arama yoksa zevkten dört köşe olur. Onlar zaten ayrilie
kardesim 20 yasında, sevgilisi 24 bende 24 yasımdayım daha önce ikisi yakın arkadaslardı.
Güzel kardesim böyle bir konuyu acık acık üyeliğinden sen paylasabilir misin?
İnsanların acılarını kücümcemeyin umarım senin basına gelmez de böyle internette sosyal hesaplar acmak tanımadıgın insanlara aglaya aglaya kimliğini saklaya saklaya care aramak zorunda kalmazsın!
Ailem bizden uzakta kardesimle biz farklı sehirlerde üniversite okuyoruz. Aileme söylesemde fayda etmeyecek basımızda sözünü geciren bir baba yok annem kendini heba edecek sadece..
Kardesimle arkadas gibi oldum her zaman hata yapsada kızmadım hırpalamadım, neden bunu bana yaptı bilmiyorum erkek arkadasıyla uzun süren bir iliskim olmadı sevmedim istemedim tam tersine. Kardesime aylarca yalvardı cocuk ablanla konus bna ayarla diye istemedim uzak durdum cevap vermedim uzunca bi süre telefonlarına. bunu kardesimde biliyor. Ama cinsellik yasadıgım bir adamı nasıl aileme sokarım önce benimle sonra kardesimle bunu nasıl kaldırrım herkes cinsellik yasıyor bu devirde evlenmeden cogumuz yasıyor bunları hakedicek ne yaptım dayanamıyorum ileride kardesimle aram acılacak evlenirse görüsmeyeceğim yanında o cocuk varken evlerine gidemeceğim düsünün bi yalvarıyorum evime ikisini cagıramayacagım ben nasıl yok edicem bu belayı basımdan? kız kardesim canım kanım asık oldu biliyorum acı cekmesindende korkuyorum elim kolum baglı desteğe ihtyacım var cocukla konusmalıyım ama ne diyeceğim yalvarıyorum akıl verin.
Bunu sorgulayacak insan siz degilsiniz bana çamur atmadan önce kendi ellerinizin temiz olup olmadıgına bakmanızı öneririm. Kötü yorum kaldıracak durumda degilim sadece burda caresizce care arıyorum profilimden cıkın hanımefendi.
Burada kardeşimin namusunu sorgulayan bayan diye beni kastediyorsanız sizin neden böyletsk ler yorumunuzun seviyeli olduğu için fakat gecmis msjları okursanız benim yasadığım cinsellikten kardesimin namusunu sorgulayan bi hanımefendi var bu cok aşşagılık bi durum bunu da ben kaldıramam kusura bakmayın
ben herhangi kötü yorum belirtmedim sizin durumunuzda, sizin de az çok tahmin ettiğiniz olabilecek bir durumdan bahsettim. Diğer sayfadan bir mesajınızda benim yaşadığım cinsel ilişkiden kardeşimin namusuna laf atan var demişsiniz eğer burada beni kastediyorsanız bu kötü yorum olur zira ben evlenebileceklerini söyledim burada kardeşinize yönelik herhangi aşağılayıcı durum mevcut değildir. Kardeşinizin yaşı küçükse karşısındaki erkeğe kapılıp gidecektir siz üzerine gitmeyin derim bu sefer bizi ayırmaya çalışıyorlar psikolojisiyle daha da bağlanır.Bunu sorgulayacak insan siz degilsiniz bana çamur atmadan önce kendi ellerinizin temiz olup olmadıgına bakmanızı öneririm. Kötü yorum kaldıracak durumda degilim sadece burda caresizce care arıyorum profilimden cıkın hanımefendi.
Cinsellik yasadıgımızı bilmiyor hanfendi. Kısa bir süre görüstük konustuk tek bildiği bu.Kardesime böyle seyleri anlatamam ablayım sonucta ben.
Hayirlisi olsun ama zor durum evlenirlerse enişteyle beraber oldunuz olur. Kardes icin de kötü ama kardesin bunlari düsünmesi lazim 20 yasinda koca kiz. Allah sana sabir versin canimCok tesekkürler anlayısınız icin. Bana evlenirler gibi geliyor öyle hissediyorum cok iyi anlasıyorlardı cünkü malesef evlenme sansları cok yüksek
E iyi de söylemeniz lazım. Bak kızım senin ablanla sevişen adamın koynuna girmeyi miden kaldıracak mı demeniz lazım. Ha kaldırıyorsa o zaman siz de yolunuza bakacaksınız. Sizden uzak cehenneme direk.Cinsellik yasadıgımızı bilmiyor hanfendi. Kısa bir süre görüstük konustuk tek bildiği bu.Kardesime böyle seyleri anlatamam ablayım sonucta ben.