Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar benim bir aile dostu bir kız arkadaşım var. 2 yıldır evli. Bu gün bir başkasından kocası hakkında "daha önce evlendi 2 çocuğu var" gibi şeyler duyduk. Kocasına sormadan bunu nereden nasıl öğrenebiliriz ?
Başkalarının işine burnunuzu sokmayın.
Kendi nikahlı eşi isterse resmi makamlardan çok basit öğrenebilir.
E devletinde vukuatlı nüfus kayıt örneğine tıklarsa esinin herhangi bosanma durumu varsa orda gözükür. Ama tabi kendinin eşine sorması cok daha etik olurArkadaşlar benim bir aile dostu bir kız arkadaşım var. 2 yıldır evli. Bu gün bir başkasından kocası hakkında "daha önce evlendi 2 çocuğu var" gibi şeyler duyduk. Kocasına sormadan bunu nereden nasıl öğrenebiliriz ?
E devlet vukuatlı nüfus kayıt örneği. Bi şeye bakıcam çok merak ettim deyip alsın e devleti açsın. Oradan şıp diye görür. Resmî bir evlilikse tabiArkadaşlar benim bir aile dostu bir kız arkadaşım var. 2 yıldır evli. Bu gün bir başkasından kocası hakkında "daha önce evlendi 2 çocuğu var" gibi şeyler duyduk. Kocasına sormadan bunu nereden nasıl öğrenebiliriz ?
arkadaşıma yardımcı olmak için uğraşıyorum, arkadaşım yanımda zaten üzüntüden yazacak durumda olmadığı için yaziyoru nereden öğrenebilir nereye basvurabili?
Kendi e devletinden baktık evlenme 1 kere sanırım başka görünmüyor. Eşinden bakmamiza da mı gerek varE devlet vukuatlı nüfus kayıt örneği. Bi şeye bakıcam çok merak ettim deyip alsın e devleti açsın. Oradan şıp diye görür. Resmî bir evlilikse tabi
Tabi tabi adamın e devletten bakacaksınız. Atıyorum önce kendi e devletini açsın sigorta primine falan baksın sonra ona desin versene e devletini seninkine de bakayım falan diye.Kendi e devletinden baktık evlenme 1 kere sanırım başka görünmüyor. Eşinden bakmamiza da mı gerek var
Çok teşekkürlerTabi tabi adamın e devletten bakacaksınız. Atıyorum önce kendi e devletini açsın sigorta primine falan baksın sonra ona desin versene e devletini seninkine de bakayım falan diye.
Kalbimiz kaka bizimBana neden arkadaş konusuymuş gibi gelmedi ya![]()
E devlet nüfus kayıt örneğiArkadaşlar benim bir aile dostu bir kız arkadaşım var. 2 yıldır evli. Bu gün bir başkasından kocası hakkında "daha önce evlendi 2 çocuğu var" gibi şeyler duyduk. Kocasına sormadan bunu nereden nasıl öğrenebiliriz ?
Yav arkadaş evlenirken aklı nerde imiş insan araştırır soruşturur şimdi niye ağlıyor belki de iftira yalan yaniarkadaşıma yardımcı olmak için uğraşıyorum, arkadaşım yanımda zaten üzüntüden yazacak durumda olmadığı için yaziyoru nereden öğrenebilir nereye basvurabili?
Bu bilgi ne işinize yarayacak, size gerekli bir bilgi mi?Arkadaşlar benim bir aile dostu bir kız arkadaşım var. 2 yıldır evli. Bu gün bir başkasından kocası hakkında "daha önce evlendi 2 çocuğu var" gibi şeyler duyduk. Kocasına sormadan bunu nereden nasıl öğrenebiliriz ?
Arkadaşınızın bunu bilmeden evlenmiş olması mümkün değil, evlilik işlemleri sırasında ortaya çıkan bir durum bu.arkadaşıma yardımcı olmak için uğraşıyorum, arkadaşım yanımda zaten üzüntüden yazacak durumda olmadığı için yaziyoru nereden öğrenebilir nereye basvurabili?