- 23 Ağustos 2012
- 51.174
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.208
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu başlığı bile ‘nasıl öğrenebilirim’Vala bana hiç masum arkadaş ayağı gibi gelmedi
Kendi e devletinde de görürTabi tabi adamın e devletten bakacaksınız. Atıyorum önce kendi e devletini açsın sigorta primine falan baksın sonra ona desin versene e devletini seninkine de bakayım falan diye.
Arkadaşınız eşinin e devletine bakmasına gerek yok, kendi e devletinde görebilir, esinin kendinden önce ne zaman evlenip ayrıldığınıArkadaşlar benim bir aile dostu bir kız arkadaşım var. 2 yıldır evli. Bu gün bir başkasından kocası hakkında "daha önce evlendi 2 çocuğu var" gibi şeyler duyduk. Kocasına sormadan bunu nereden nasıl öğrenebiliriz ?
Aaaa gerçekten mi. İlk defa duydum bunu. Yeni bir bilgiKendi e devletinde de görür
Arkadaşınız eşinin e devletine bakmasına gerek yok, kendi e devletinde görebilir, esinin kendinden önce ne zaman evlenip ayrıldığını
Size ne?Arkadaşlar benim bir aile dostu bir kız arkadaşım var. 2 yıldır evli. Bu gün bir başkasından kocası hakkında "daha önce evlendi 2 çocuğu var" gibi şeyler duyduk. Kocasına sormadan bunu nereden nasıl öğrenebiliriz ?
Arkadasiniz kendi e devletindende ogrenebilir nufus kayıtlarindanarkadaşıma yardımcı olmak için uğraşıyorum, arkadaşım yanımda zaten üzüntüden yazacak durumda olmadığı için yaziyoru nereden öğrenebilir nereye basvurabili?
Öyle bir şey olsa evlenirken fark ederdi nüfus kayıt örneğinde dikkatini çekerdi eğer hatırlamıyorsa e devletten vukuatlı nüfus kayıt a girsin varsa eski eş listele çıkıyorArkadaşlar benim bir aile dostu bir kız arkadaşım var. 2 yıldır evli. Bu gün bir başkasından kocası hakkında "daha önce evlendi 2 çocuğu var" gibi şeyler duyduk. Kocasına sormadan bunu nereden nasıl öğrenebiliriz ?
1) sorarakArkadaşlar benim bir aile dostu bir kız arkadaşım var. 2 yıldır evli. Bu gün bir başkasından kocası hakkında "daha önce evlendi 2 çocuğu var" gibi şeyler duyduk. Kocasına sormadan bunu nereden nasıl öğrenebiliriz ?
Nüfusta çıkar.Arkadaşlar benim bir aile dostu bir kız arkadaşım var. 2 yıldır evli. Bu gün bir başkasından kocası hakkında "daha önce evlendi 2 çocuğu var" gibi şeyler duyduk. Kocasına sormadan bunu nereden nasıl öğrenebiliriz ?
Ay bu dedikodular nedense cekemeyenlerin uydurdukları şeyler. Bizim burda da bir abla var 2. Evliliği diye yeni elti herkese ilk eşinden 4 çocuğu var terk etmiş gelmiş diye yaymisti. Kadının annesi, ablası ,babası danası tüm akrabaları geldi hiç biri mi falso vermez 4 çocuk yani !Arkadaşlar benim bir aile dostu bir kız arkadaşım var. 2 yıldır evli. Bu gün bir başkasından kocası hakkında "daha önce evlendi 2 çocuğu var" gibi şeyler duyduk. Kocasına sormadan bunu nereden nasıl öğrenebiliriz ?