- 28 Şubat 2014
- 3.972
- 3.744
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir yok bosanma sebebi, hayal kirikligi oldu dedi sadece ...çocuğu var mı? boşanma sebebi ne?
Haklısınız sevgililik döneminde herşey toz pembeydi ,Evlendikten sonra sorunlar başladı dediBosanma sebebi onemli. Ben kendim evlenip ayrilmamissam oylr viriyle evlenmezdim kisisel tercihim.
Ama burdaki en onemli nokta bosanma sebebi.
Hayir yok bosanma sebebi, hayal kirikligi oldu dedi sadece ...
Hayir yok bosanma sebebi, hayal kirikligi oldu dedi sadece ...
Ne kadar acı bir de adam eski eşine iftira atmış...Allahım akıl fikir versin bunlara...Kuzenim hiç evlenmemiş bir kadındı, boşanmış ve çocuklu bir adamla evlendi. Evlenirken ona hep söyledim olmaz diye. Nedenine gelecek olursam ben bir kadının bir asamı kolay kolay boşamayacağını düşünüyorum. İyi bir adam olsa zaten kadın boşamaz.
Kuzenime neden boşanmış diye sorunca da klasik cevap geldi : FEYS BUKTA ALDATMIŞ.
O kadar saçma gelmişti ki. Ha şimdi mi nasıllar ? Bir bebekleri oldu ve kocası denecek mahluk FEYS BUKTAN bir kadınla buluşup aldatmış. Şimdi kara kara düşünüyor:) eski eşi de muhteşem bir evlilik yaptı. Gayette güzel yaşıyor.