Daha once evlenmis biriyle ?

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.972
3.745
333
Merhaba hanimlar , mutlaka vardir aranizda daha once evlenmis biriyle evlenen, merak ediyorum dezavantajlarini ,ek olarak kisa sureli evli kalmis ve tabiki bende bekar oldugum icin ailem de bekar biriyle olsun istiyor.. tecrubeleriniz Benim icin onemli 🙏

Detaylar?
Kısa süre evli kalmış olması düşündürücü.
Önce bunu araştır ve emin ol.
Sadece ondan dinleme yani.
Ve de eşyaları paylaştılarsa eğer, onla evlenmen durumunda o eşyaları kullanmak yenilerini almak istemez bunları da göz önünde bulundur.
Sen ilk kez düğün heyecanı yaşayacakken o senin kadar hevesli olmayabilir.
Yeni boşandıysa 5 kat daha dikkat etmelisin.

Bosanma sebebi onemli. Ben kendim evlenip ayrilmamissam oylr viriyle evlenmezdim kisisel tercihim.
Ama burdaki en onemli nokta bosanma sebebi.
Haklısınız sevgililik döneminde herşey toz pembeydi ,Evlendikten sonra sorunlar başladı dedi

Hayir yok bosanma sebebi, hayal kirikligi oldu dedi sadece ...

bu çok geçiştirmelik olmuş.
kısa süreli evlilikte neye hayal kırıklığına uğramış?
bekaret mevzusu ise mesela çok itici.
kadın akıl hastasıymış da onu mu şaklamış?
aldatmış mı?
yoksa adam anneme kul köle olacaksın demiş onu mu kabul etmemiş?
boşanma sebebini ve nasıl boşandığını, o aşamadaki tutumunu bilmeden ciddi bir adım atmazdım.

Bende çok kısa evlilik yaşadım ama bizde her şey bardı şiddet küfür hakaret vs.birde şuna kesinlikle inanıyorum kendim yaşadığım için bir kadın Kolay kolay yuvasını yıkmaz.iyice araştırın gerekirse eski eşine sorun neydi sorun diye çokta size dürüst davrandığını düşünmüyorum

Benim eşim de evlenip boşanmış
Biz arkadaştık öncesinde, o zaman eşim boşanma aşamasındaydı, karşı taraf açmıştı davayı
Ama onlar düğün yapmamıştı, sadece tayin işleri kolay olsun diye nikahı önceden yapmışlardı

Benim ailem bir şey demedi
Her şey insanlar için, önemli değil siz mutlu olun yeter dediler

Nikah başvurumuzu yapınca tuhaf olmuştum ama
İkimizin bilgilerinin yazdığı bir kağıt verdiler
Onun medeni durumunda boşanmış benimkinde bekar yazıyordu 😀

Kuzenim hiç evlenmemiş bir kadındı, boşanmış ve çocuklu bir adamla evlendi. Evlenirken ona hep söyledim olmaz diye. Nedenine gelecek olursam ben bir kadının bir asamı kolay kolay boşamayacağını düşünüyorum. İyi bir adam olsa zaten kadın boşamaz.
Kuzenime neden boşanmış diye sorunca da klasik cevap geldi : FEYS BUKTA ALDATMIŞ.
O kadar saçma gelmişti ki. Ha şimdi mi nasıllar ? Bir bebekleri oldu ve kocası denecek mahluk FEYS BUKTAN bir kadınla buluşup aldatmış. Şimdi kara kara düşünüyor:) eski eşi de muhteşem bir evlilik yaptı. Gayette güzel yaşıyor.

Kuzenim hiç evlenmemiş bir kadındı, boşanmış ve çocuklu bir adamla evlendi. Evlenirken ona hep söyledim olmaz diye. Nedenine gelecek olursam ben bir kadının bir asamı kolay kolay boşamayacağını düşünüyorum. İyi bir adam olsa zaten kadın boşamaz.
Kuzenime neden boşanmış diye sorunca da klasik cevap geldi : FEYS BUKTA ALDATMIŞ.
O kadar saçma gelmişti ki. Ha şimdi mi nasıllar ? Bir bebekleri oldu ve kocası denecek mahluk FEYS BUKTAN bir kadınla buluşup aldatmış. Şimdi kara kara düşünüyor:) eski eşi de muhteşem bir evlilik yaptı. Gayette güzel yaşıyor.
Ne kadar acı bir de adam eski eşine iftira atmış...Allahım akıl fikir versin bunlara...

Back
X