- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi askingucuyum
-
Aklıma gözlüklü takim elbiseli eli çantalı biri geldi
bence de hiç sağlıklı değil,bekareti bozulmuş sonra diktirmiş birisi kendini hiç sevgilim olmadı diye yutturur böylelerine.Ya ruh sağlığı bozuk ya cinsel sağlığı.30 yaşında adamın hiç sevgilisi olmaması normal mi?Bulsun önceden hiç sevgilisi olmamış birini. Bulabilirse tabi. Karşısına çıkacak insanlar sizin gibi dürüst olmayabilir sevgilim olmadı der. Kendi bunu istemiş. Boşverin. O yasa gelmiş hiç sevgilisi olmamış adamı ben sağlıklı bulmuyorum. İlişkiyi yaşamayı da yürütmeyi de bilmez. Hödüğun tekidir. Kurtulmuşsunuz.
Ben 29 yaşındayım.Karşımdaki kişi de 30 yaşında. Olayı baştan anlatayım . Görücü usulu eylul ayında tanıstık . Karsımdaki kişi sürekli işinde gucunde biri . Kendisi atanmayı bekleyen öğretmen ama şu sıralar markette reyon görevlisi olarak çalışıyor . ben ücretli öğretmenlik yapıyorum . atanmayı bekliyoruz ikimizde . Kpss ye hazırlanıyoruz .
Bu adam sürekli evde oturuyormus. Annesi de anlattı bana. Ailesi çok iyi . Ailesinden memnunum .
Daha önce hic sevgilisi olmamıs . Bu konuyu konustuk benim bugune kadar 8 ilişkim oldu dedim . Nişan konusunu konustuk bu hafta . Ben seninle evlenmek istemiyorum . Daha önce ilişkisi olmamıs birini istiyorum dedim . Bu arada ben bakireyim . Bekarete takılmıyor . Eski sevgililerimden rahatsız ve hic sevgilisi olmamıs birini istiyor ve bunu bana yeni söyluyor .
Kısaca ayrıldık ve ben cok uzuldum . Kendisi yakısıklı biri iyi kalpli ama çok soguk ve surekli evde takılıyor . Nasıl atlatırım bu donemi . Kpss ye calısma motivasyonum kalmadı hiç bu olaydan sonra
Adamın hiç sevgilisi olmamasını anlarım da 7/24 anasıyla oturmasını anlamam. Belli ki anasıyla yapışık yaşıyor. Kocalık yapamaz.
Çalışan biri olup sadece evde oturması tuhaf.Bence de.
Hani adam atanamamis, vurmak dogru olmaz belki ama. Arkadaslari ile ortak bir eve cikavilir en azindan, bu yasta aileyle yasamak da ne bileyim bana cok garip geliyor.
ben inanmadim..yakısıklı ve iyi kalpli ayrıca tek bir kızı sevmis yıllarca hayatına kimseyi almamıs . guven verici biriydi
Kandırılmayi hak ediyor. Normal değil. Kesinlikle bişey var altın da. Bence konu sahibini Allah kurtarmış.bence de hiç sağlıklı değil,bekareti bozulmuş sonra diktirmiş birisi kendini hiç sevgilim olmadı diye yutturur böylelerine.Ya ruh sağlığı bozuk ya cinsel sağlığı.30 yaşında adamın hiç sevgilisi olmaması normal mi?
Bazı kadınlarda burda hiç sevgilim olmadı falan diyor neden onlara aynı şeyleri söylemiyorsunuz? insanlar sevgili yapmak zorunda değilBulsun önceden hiç sevgilisi olmamış birini. Bulabilirse tabi. Karşısına çıkacak insanlar sizin gibi dürüst olmayabilir sevgilim olmadı der. Kendi bunu istemiş. Boşverin. O yasa gelmiş hiç sevgilisi olmamış adamı ben sağlıklı bulmuyorum. İlişkiyi yaşamayı da yürütmeyi de bilmez. Hödüğun tekidir. Kurtulmuşsunuz.
Ben düşüncemi yazdım. Kabul edersiniz yada etmezsiniz. Ben konu sahibine yazdım. Münakaşa etmek istemiyorum sizinle. Düşüncemin de arkasındayım.Bazı kadınlarda burda hiç sevgilim olmadı falan diyor neden onlara aynı şeyleri söylemiyorsunuz? insanlar sevgili yapmak zorunda değil
kesinlikle katılıyorum..Kandırılmayi hak ediyor. Normal değil. Kesinlikle bişey var altın da. Bence konu sahibini Allah kurtarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?