Daha önce konu açmıştım az buçuk biliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mcrf789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
274
104
53
Birazdan yola çıkcaz kayınvalidemgil gelcek biraz ayıp olacak ama annemin yaptığı kışlıkları gözüne sokmak istiyorum görsün annelik gelip kalmayla olmadığını birde duruma atacam 😂ne yazıp atsam da böyle anlasalar hani çünkü onların bize hiç yardımı olmuyor aksine aramızı bozuyorlar

Belki gelirken o da getirir.:hamarat::KK71:

Hemen gelir gelmez yapmayın :KK70:

Duruma atacağınızı söylemişsiniz. Hiç seviyeli bir davranış olmaz.

Zaten iş yaparken yemek hazırlanırken görülür soslar, salçalar, turşular, reçeller.

Eşinizle tartışacağız konuları sakın onların yanında gündeme getirmeyin.

Birazdan yola çıkcaz kayınvalidemgil gelcek biraz ayıp olacak ama annemin yaptığı kışlıkları gözüne sokmak istiyorum görsün annelik gelip kalmayla olmadığını birde duruma atacam 😂ne yazıp atsam da böyle anlasalar hani çünkü onların bize hiç yardımı olmuyor aksine aramızı bozuyorlar
Ana gibi yar olmaz yaz.

Canım annem evlatlarını düşünür yaz:KK48:, aslında gerek yok böyle şeylere illa kayınvalidemin gözüne sokmak istiyorum dersen yaparken yerken söylersin bunları da annem yaptı diye herkese ilan etmeye gerek var mı

Canım annem evlatlarını düşünür yaz:KK48:, aslında gerek yok böyle şeylere illa kayınvalidemin gözüne sokmak istiyorum dersen yaparken yerken söylersin bunları da annem yaptı diye herkese ilan etmeye gerek var mı
Yok canım zaten sadece onlara açcam durumu😂

Boyle yarislara gerek yok ki. Benim de kayinvalidem sadece kendine muslumandir, su kucuk kavanozu da gelinime vereyim demez. Annem de surekli yapar yapar tasir. Simdi mukayeseye girsem bana ne faydasi olacak? Kayinvalidem vahh ben nasil kayinvalideymisim sana hic layik degilim mi diyecek? Ben agirligimi her zaman koruyorum ve her seyin farkindayim ve karsi tarafa da hakettigi kadar deger veriyorum. Onemli olan bu.

ne ayıp

Kaç yaşındasin kuzum sen?

Böyle şeyler yapmanın, kayinvaledenin 50 günlük evliyken size süresini bile bilmediğin kadar kalmasına engel mi olacak?

Kadının çokta umrunda olurdu annenin verdikleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X