- Konu Sahibi erguner1994
-
oyy.hücre çeperidemi fakemiş. hatuna o kadar yazdım konusuna. birde gelinlik aradım hamileler için.
tamam bende safım. hemde feci.
bende onu merak ettim.DatluCadu bu mesajı yazıp neden UI oldu?
mesaj sayısıyla iptali anlamadım beneditörler adı üstünde editör onlar iptal edilmez,benim fikrim bu,yani ben yine mesaj sayısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum,bu çok konu dışı oldu biliyorum ama kazen bizi bu konuda aydınlatırsa seviniriz.
DatluCadu bu mesajı yazıp neden UI oldu?
Devletin konuk evleri var bunu biliyorsunuzdur heralde ,işin hep kolayına kaçıyosunuz
Bi süre kendinizi toparlamak adına hem iş hem lojman imkanı sağlanıyor
Arkadaşım 7 aydır adı kötü ama sığınma evinde yani konuk evinde
Şuan pisikolojisi gayet iyi özgüven desen öyle,yorumlara bakmadım
ailen ne diyor, ne yapıyor ,ne ediyor bilmiyorum ama hiç vakit kaybetmeden oraya başvur
ya bari Allah' tan korkun ya o esnaf odası başkanının belki yuvası yıkılacaktı belki meslektaşları arasında dedikodular türeyecekti tüm şehre yayılacaktı belki adam bunalıma girip kendine bişey yapacaktı. olmayacak şey mi bu adamcağızın çoluğu çocuğu ailesi vardır Allah' tan kork ya kuldan utanmıyorsun o belli de senin saçma salak geyiklerin yüzünden belki birisinin hayatı kayacaktı. tüh ya rezillik utandım resmen yemin ederim ya
keşke son yorumlara baksaydın konu sahte
şizofren olduğunu söylüyor ama atıyor olabilir de...
Hamileyim evlatlık vermek istiyorum
Hamileyken gelinlik giyilir mi?
Esas üyeliğine ait konuları da yazayım istersen ?
Sen nasıl hasta bir kişiliksin ? Burada insanlar ile dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi olarak sorunların mı var. En güzeli konuyu emniyete bildirip senin yaşadıklarını anlatmak. Tüm IP bilgilerin ve bizde olan tüm bilgilerini paylaşıp bu konudan ciddi olarak muzdarip olmanı sağlayarak yaşadıklarını burada paylaşmak en iyisi...
AmanıııınBizler de o kadar zamanımızı harcayıp yorum yapıyoruz bu salaklara Hain tospalar, allah cezanızı versin sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?