daha once konu acmistim evlatlik vermekle alakali bebegimi

oyy.hücre çeperidemi fakemiş. hatuna o kadar yazdım konusuna. birde gelinlik aradım hamileler için.
tamam bende safım. hemde feci.

oyy.hücre çeperidemi fakemiş. hatuna o kadar yazdım konusuna. birde gelinlik aradım hamileler için.
tamam bende safım. hemde feci.

bende baktımda bütün üyeliklerinde bütün konularına inanıp bi yorum yazmışım
JANSİNE de bu kişimiş nasıl dil dökmüşüm bebeğini aldırma diye

Anaaaaaaaaaaaaaa neler olmus burda?
Tühhhh yine kacirdik yaaaaaaa
Neden neden neden yapiyorsunuz bunu nedennnnnnnnn????????

Son düzenleme:
Jansine ve Hücre Çeperi üyelikleriyle ilgili konularına cevap yazmıştım bir de :/ Yok efendim nişanlısının arkadaşı evlerini istila etmiş. Hamileyken gelinlik giyilir mi konusunda da kendisini savunmuştum. Bu tür şeyler olunca insanlara yorum yapasım, derdini paylaşasım gelmiyor.

Devletin konuk evleri var bunu biliyorsunuzdur heralde ,işin hep kolayına kaçıyosunuz
Bi süre kendinizi toparlamak adına hem iş hem lojman imkanı sağlanıyor
Arkadaşım 7 aydır adı kötü ama sığınma evinde yani konuk evinde
Şuan pisikolojisi gayet iyi özgüven desen öyle,yorumlara bakmadım
ailen ne diyor, ne yapıyor ,ne ediyor bilmiyorum ama hiç vakit kaybetmeden oraya başvur

keşke son yorumlara baksaydın konu sahte

ya bari Allah' tan korkun ya o esnaf odası başkanının belki yuvası yıkılacaktı belki meslektaşları arasında dedikodular türeyecekti tüm şehre yayılacaktı belki adam bunalıma girip kendine bişey yapacaktı. olmayacak şey mi bu adamcağızın çoluğu çocuğu ailesi vardır Allah' tan kork ya kuldan utanmıyorsun o belli de senin saçma salak geyiklerin yüzünden belki birisinin hayatı kayacaktı. tüh ya rezillik utandım resmen yemin ederim ya

Kendisi sizofrenmis. Bu yaptigini hakli mi gosterir? Hayir ama belki aciklayabilir.

Açıkçası eğer konu sahibi şizofrense yazık çok ilerlemiş durumu.

Acil şifalar versin Allah..

Fakat eğer sırf ergen erkeklerin eğlence malzemesi olmuşsa küçücük bebeğin canı..

Onlar da kendi zeka seviyelerini ve ahlak seviyelerini göstermiş oldular.

Yazık..

şizofren olduğunu söylüyor ama atıyor olabilir de...

Kendisi cok zeki ve kalemi guclu biri. Attigini sanmiyorum gercekle arada gidip geliyor olabilir. Basit eglenmek icin yazan degil bunlari yazan. Bazen saniyorum ki(ilaclarini aldigi zaman) mantikli yazan, bazen(ilaclarini almadigi zaman) de siradan bir ergen gibi konu acan biri gibi geldi bana.

Amanıııın Bizler de o kadar zamanımızı harcayıp yorum yapıyoruz bu salaklara Hain tospalar, allah cezanızı versin sizin.

Amanıııın Bizler de o kadar zamanımızı harcayıp yorum yapıyoruz bu salaklara Hain tospalar, allah cezanızı versin sizin.

tüm üyeliklerine baktım da hiç bir konusuna yorum yapmamıım.kendi adıma sevindim

inşallah kazen o başkanla görüşür de ,konu sahibiyle bağlantısını bize açıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…