- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi erguner1994
-
TÜRK FİLMİ MÜBAREK...........
kusura bakma arkadaşım herkes kızcak bana ama sana üzülmek gelmedi içimden senin yaşam tarzının bu olduğunu düşündürdün bana hayat seni değilde sen hayatına bu şekilde yön vermiş gibi duruyosan yanılıyosam affet günahına girmek istemem ama allah biliyo içimi böyle düşündüm
TÜRK FİLMİ MÜBAREK...........
kusura bakma arkadaşım herkes kızcak bana ama sana üzülmek gelmedi içimden senin yaşam tarzının bu olduğunu düşündürdün bana hayat seni değilde sen hayatına bu şekilde yön vermiş gibi duruyosan yanılıyosam affet günahına girmek istemem ama allah biliyo içimi böyle düşündüm
Adamı tanıyıp tanımaması çok önemli değil ki ! Önemli olan adamın dava açması için benim istediklerimi yazmış olması.
Bence de attı,
ancak bunun suç sayılabileceğini hesaba katmadı.
Ben henüz 14-15 yaşlarında bir ergen olduğunu düşünüyorum açıkçası...
%70 bir ihtimal zavallı sözlük yazarlarının burası ile dalga geçmek için yarattığı sanal karakter olabilir. Sonra bakın KK'da neler konuşuluyor diyip dalga geçiyorlar oysa bu tür konu açan zavallılar kendi içlerinde olduğunu bilmiyorlar. Bu tür konuları bu dediğim kitle açıyor. Kendilerine seni deşifre edeceğiz dediğimizde (ki çoğu iş güç sahibi kişiler) bir daha olmayacak diye cevap alıyoruz. Açıklamıyorduk ama bir çok bu şekilde ki abuk olay bundan ibaret....
%70 bir ihtimal zavallı sözlük yazarlarının burası ile dalga geçmek için yarattığı sanal karakter olabilir. Sonra bakın kk'da neler konuşuluyor diyip dalga geçiyorlar oysa bu tür konu açan zavallılar kendi içlerinde olduğunu bilmiyorlar. Bu tür konuları bu dediğim kitle açıyor. Kendilerine seni deşifre edeceğiz dediğimizde (ki çoğu iş güç sahibi kişiler) bir daha olmayacak diye cevap alıyoruz. Açıklamıyorduk ama bir çok bu şekilde ki abuk olay bundan ibaret....
Konu sahte çıktı arkadaşım sahte....
Bence yeni hesap almistir.yeni acilacak bu tarz bir konudan o cikarsa sasirmam.konunun basinda ne cok uzuldum.basina gelmeyen kalmamis diye.. yazik gercekten sorunlu biri.
neden bu forum? neden afşin bilmem ne odası başkanı? Neden yani?
insanın eline ne geçer ki bunu yapınca?
Birine bi gönderme mi yapmaya mı çalıştı? Allahım ya gece gece
%70 bir ihtimal zavallı sözlük yazarlarının burası ile dalga geçmek için yarattığı sanal karakter olabilir. Sonra bakın KK'da neler konuşuluyor diyip dalga geçiyorlar oysa bu tür konu açan zavallılar kendi içlerinde olduğunu bilmiyorlar. Bu tür konuları bu dediğim kitle açıyor. Kendilerine seni deşifre edeceğiz dediğimizde (ki çoğu iş güç sahibi kişiler) bir daha olmayacak diye cevap alıyoruz. Açıklamıyorduk ama bir çok bu şekilde ki abuk olay bundan ibaret....
çamur at izi kalsın. bence tanıyo bu iftira ettiği kişiyi. bi şekilde pislik yapmak istedi. beceremedi. gerçii müdahele edilmeseydi adama atıp tutucaktık iş nerelere gidicekti allah bilir
çamur at izi kalsın. bence tanıyo bu iftira ettiği kişiyi. bi şekilde pislik yapmak istedi. beceremedi. gerçii müdahele edilmeseydi adama atıp tutucaktık iş nerelere gidicekti allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?