daha once konu acmistim evlatlik vermekle alakali bebegimi

üzülmemekle ıyı etmişsin hıkayeyı uydurmuş senaryo çalıntı anlıycan

Konu sahte çıktı arkadaşım sahte....

Adamı tanıyıp tanımaması çok önemli değil ki ! Önemli olan adamın dava açması için benim istediklerimi yazmış olması.

Bence de attı,
ancak bunun suç sayılabileceğini hesaba katmadı.

Ben henüz 14-15 yaşlarında bir ergen olduğunu düşünüyorum açıkçası...

önemlı değıl tabı kım olması, xy başkan dıye googledan aratsan burası çıkar bundan sonra, bılen var bılmeyen var
ama umarım dava açılır ve bu ınsancık cezasını alır

konularına göz gezdirdim bence arkadaş ya senarist ve gelip burda nabız yokluyor tepki ölçüyo ya da kişililkl bölünmesi var. aslında hayal gücü gelişmiş isim verip iftira etmeye vardırması garip ama ne işin var elin adamıyla ??

Son düzenleme:

ben anlamadım yaa saçmalık olduğunu sezdimde bu kişi hakkında bilgim yok banada anlatırmısınız merak ettim konuyu

neden bu forum? neden afşin bilmem ne odası başkanı? Neden yani?
insanın eline ne geçer ki bunu yapınca?
Birine bi gönderme mi yapmaya mı çalıştı? Allahım ya gece gece

kesinlikle,kk'yı bdv den ibaret sanıyorlar

Adama acıdım gerçekten adının karıştığı duruma bak. Ne derdin varsa burada böyle yaparak yine sen suçlu oldun

Uzun süredir misafir olarak takip ediyordum burayı yeni üye oldum ama farkettiğim kadarıyla dalga amacıyla ortaya birşeyler atıp kadınların ne kadar aptal olduğunu kanıtlama çabasıyla bizim denememizi istiyorlar.Geçen at sidiği saça iyi geliyormuş diye bir başlık okudum ve acaba birisi aptal yerine mi koyuyor dedim.İsmini vermek istemediğim bir sözlük bayağı dalga geçmiş zaten burayla.Sözlükte saçma sapan şeyleri tartışıp,gereksiz yorumlar yapmalarına karşın nasıl burayı eleştiriyorlar anlamıyorum kadınlarla sorunları olan,küçükken kadınlar tarafından çok ezilmiş tipler heralde.

neden bu forum? neden afşin bilmem ne odası başkanı? Neden yani?
insanın eline ne geçer ki bunu yapınca?
Birine bi gönderme mi yapmaya mı çalıştı? Allahım ya gece gece

çamur at izi kalsın. bence tanıyo bu iftira ettiği kişiyi. bi şekilde pislik yapmak istedi. beceremedi. gerçii müdahele edilmeseydi adama atıp tutucaktık iş nerelere gidicekti allah bilir

ne kadar boş insanlar nelerle uğraşıyorlar yahu. siteyimi çekemiyorlar nedir.

çamur at izi kalsın. bence tanıyo bu iftira ettiği kişiyi. bi şekilde pislik yapmak istedi. beceremedi. gerçii müdahele edilmeseydi adama atıp tutucaktık iş nerelere gidicekti allah bilir

Bana da tanıyor gibi geldi aynen. Bu iftira buradan adama nasıl bi zarar vereceğini düşündü de yazdı buraya? anlamak çok güç :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…