- Konu Sahibi erguner1994
-
%70 bir ihtimal zavallı sözlük yazarlarının burası ile dalga geçmek için yarattığı sanal karakter olabilir. Sonra bakın KK'da neler konuşuluyor diyip dalga geçiyorlar oysa bu tür konu açan zavallılar kendi içlerinde olduğunu bilmiyorlar. Bu tür konuları bu dediğim kitle açıyor. Kendilerine seni deşifre edeceğiz dediğimizde (ki çoğu iş güç sahibi kişiler) bir daha olmayacak diye cevap alıyoruz. Açıklamıyorduk ama bir çok bu şekilde ki abuk olay bundan ibaret....
kesinlikle,kk'yı bdv den ibaret sanıyorlar
DatluCadu bu mesajı yazıp neden UI oldu?
Benimde dikkatimi cekti.Kendisi mi istedi acaba?
evlatlıkla ilgili başlığını hatırlıyorum şimdi de bu başlığı görünce yok artık sallıyor falan dedim ama ne biliyim adamın adı dışında tüm bilgilerini verince insan bi duraksıyo. hani olabilir mi acaba diye. ta ki kazen'in yazdıklarını görene kadar.
şimdi düşünüyorum da bu sitenin admini "kazen" olaya müdahale etmese herkes bu yalana inanacaktı. olacakları düşünmek dahi istemiyorum. yazık adama yahu.
bence bu polinicklerin arkasındaki kişi bizimle dalga geçen bir erkek değil. bence psikiyatrik tedavi görmesi gereken şizofrenik sanrıları olan bir kadın olabilir. tedaviye ihtiyacı var.
bende farkettim ama konu dağılmasın diye sormadım,sanırım 5 kalp olup belli mesaj sayısı dolunca UI olunuyor,peki neden iptal oluyor ve sonra ne oluyor,tekrar üyelik alınabiliyormu?
Hayır kalp sayısı sınırsız olabilir
Ya üye kendisi istemiştir ya da yöneticiler iptal etmiştir...
sanmam,bence kalp sayısı ve mesaj sayısı sınırlı,hiç 6 kalp gördünmü?bence mesaj sayısıyla ilgili,nasıl belli mesaj sayısından sonra 2 kalp,3 kalp oluyorsak buda öyle birşey.neyse konuyu dağıtmayayım.
evlatlıkla ilgili başlığını hatırlıyorum şimdi de bu başlığı görünce yok artık sallıyor falan dedim ama ne biliyim adamın adı dışında tüm bilgilerini verince insan bi duraksıyo. hani olabilir mi acaba diye. ta ki kazen'in yazdıklarını görene kadar.
şimdi düşünüyorum da bu sitenin admini "kazen" olaya müdahale etmese herkes bu yalana inanacaktı. olacakları düşünmek dahi istemiyorum. yazık adama yahu.
bence bu polinicklerin arkasındaki kişi bizimle dalga geçen bir erkek değil. bence psikiyatrik tedavi görmesi gereken şizofrenik sanrıları olan ya da dissosiyatif bir kadın olabilir. tedaviye ihtiyacı var.
(bu arada bipolarım ve soylemesı cok zor ama sızofrenı baslangıcı teshısım var fakat bir sekılde kabullendım ve rahatsızlıklarım hayatımı olumsuz etkılemıyor)
:) olur mu öyle şey?
en fazla 5 kalp olunur doğru ama mesaj sayısıyla ıptal olmanın alakası yok
:) olur mu öyle şey?
en fazla 5 kalp olunur doğru ama mesaj sayısıyla ıptal olmanın alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?