daha once konu acmistim evlatlik vermekle alakali bebegimi

kızlar yazılanlardan anladım konu sahte

ama tam kişi ismi veripte namus iftirası atmak çok kötü...eğer kazen hemen bulmasaydı buradaki maraşlı kadınlar o adamcağızı ahlaksız zannederlerdi

şimdi bu dünyadaki alacağı ceza ayrı öbür dünyadaki ayrı...

Ister sozluk yazari olsun ister senaryo uretsin, boyle bir insanin normal olduguna inanmiyorum . Hatta klinik vakadir. Mumkunse avukata degil , kendisini bir hastahaneye yatirmalarini saglayin. Topluma da iyilik yapmis olursunuz.

evlatlıkla ilgili başlığını hatırlıyorum şimdi de bu başlığı görünce yok artık sallıyor falan dedim ama ne biliyim adamın adı dışında tüm bilgilerini verince insan bi duraksıyo. hani olabilir mi acaba diye. ta ki kazen'in yazdıklarını görene kadar.

şimdi düşünüyorum da bu sitenin admini kazen olaya müdahale etmese herkes bu yalana inanacaktı. olacakları düşünmek dahi istemiyorum. bu iftiranın atıldığı adama yazık.

bence bu polinicklerin arkasındaki kişi bizimle dalga geçen bir erkek değil. bence psikiyatrik tedavi görmesi gereken şizofrenik sanrıları olan ya da dissosiyatif bir kadın olabilir.

Son düzenleme:

evet ciddi anlamada tedavi gerekiyor! ALLAH korusun bir insan birine iftira attigi zaman baskalarida bu iftiraya inandigi vakit o iftiraya dahil oluyorlar...
okadar basit insanlari gunaha sokmaya nasil hellalik alacaksiniz cok merak ediyorum...

bende farkettim ama konu dağılmasın diye sormadım,sanırım 5 kalp olup belli mesaj sayısı dolunca UI olunuyor,peki neden iptal oluyor ve sonra ne oluyor,tekrar üyelik alınabiliyormu?

Hayır kalp sayısı sınırsız olabilir

Ya üye kendisi istemiştir ya da yöneticiler iptal etmiştir...

Hayır kalp sayısı sınırsız olabilir

Ya üye kendisi istemiştir ya da yöneticiler iptal etmiştir...

sanmam,bence kalp sayısı ve mesaj sayısı sınırlı,hiç 6 kalp gördünmü?bence mesaj sayısıyla ilgili,nasıl belli mesaj sayısından sonra 2 kalp,3 kalp oluyorsak buda öyle birşey.neyse konuyu dağıtmayayım.

:) olur mu öyle şey?
en fazla 5 kalp olunur doğru ama mesaj sayısıyla ıptal olmanın alakası yok

Size katiliyorum.kesinlikle hasta bir kadin ergen falan degil.neden mi ?
www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/596211-hamileyim.html gercekten ilaclar hakkinda azimsanamayacak kadar fazla bilgisi var.
Sanirim ilk defa bu konuda dogru bilgi vermis.

Son düzenleme:
Bence bu konuya daha fazla cevap vermeyin arkadaşlar. Fake olduğu ortaya çıktı, kişinin diğer hesapları deşifre edildi. Daha fazla konuşmanın bi getirisi olduğunu düşünmüyorum. En üstte duruyor gereksiz bir şekilde. İhtiyacı olan diğer arkadaşların konularına yardımcı olabilirsiniz belki bu sürede.

İyi akşamlar.

:) olur mu öyle şey?
en fazla 5 kalp olunur doğru ama mesaj sayısıyla ıptal olmanın alakası yok

ben yinede mesaj sayısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ısrarla,çünkü datlucadu yanlış birşey yazıp UI olmadı,demekki mesaj sayısıyla alakası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…