Daha önce yaşayanlar yardımına ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gulmur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ailenın rızası şart bence.

Ama okurken tüylerım dıken dıken oldu nıyeyse...

Canım,ailen yok dedıyse bı bıldıklerı vardır mutlaka.Senın sezemedıgın hıssedemedıgın bişeyler..Ama sen illede olsun dıyosan gönüllerini yap tabi,ıkna et.Allah yardımcın olsun,karar vermek öyle zor ki,ınsallah hakkında hayırlı olandır.

Son düzenleme:
kusura bakmada sen tanıştırmışsın istemişler seni söyledeğin sebeplerde hiç geçerli sayılcak cinsten değil...o bu ne dermişşş saçma!!!
ailene söyle olmazsa üzüleceğini hee kaşrımı çıktılar... yapacak bir şey yok 30 yaşındasın!!!!
seviyorsun seviliyorsunnn düşünmek bile saçma karar senin ailenin çevrenin ne dediği bir yere kadar güzelim

Amaaaa kim ne derse desin diyorum sen bildiini yap çünkü bende bildiğimi yaptım ve hiç pişman değilim.....

Yakıştırmamışlarmış siz mi bir ömür yaşayacaksınız bir yastığı paylaşacaksınız....

Bende aynı şeyleri yaşadığım için çok sinir oluyorum....

Valla bildiğinizi yapın kalbinizden geçeni yapın emin olun pişman olmazsınız ailenizede ne kadar kararlı olduğunuzu gösterin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…