- Konu Sahibi papatyax79
-
bu konu benimde aklımda hep.bende yeni boşandım.boşanır boşanmaz evlilik mi düşünüyorsun diyeceksiniz düşünmüyorum.ama olabilme fikri bile beni umutlandırıyor.benim çocuğum yok hatta hala bakireyim.önce ben korktum sonra eski eşim soğudum dedi yanaşmadı yanaştı kendinde problemler oldu.acaba bende bekar biriyle evlenbilirmiyim ki.ben ne bileyim kendimi bekar gibi hissediyorum çünkü sadece cinsellik değil hiç evlilşğim evlilik gibi olmadı o yüzden
Çok mu önemli evlenmiş evlenmemiş , doğru insanı bulduktan sonra...
öylede... malesef böyle olmuyor tcde... adam kabul etse, birde kayınvalde ve kayınpeder var.. onlar da kabul etmeye bilir... oguluna layık görmezler.. saçma sapan düşünceler işte..
Sakın derim sakın evlenme.
Hiç bir erkek babası olamaz. Sevemez.
Annem evlendi ben kucukken ve bin pişman neler yasadıgımı allah bilir.
Aklın varsa ogluna anne ve baba ol.
Haa tabii ki duygusal beraberlik yasayacaksın fakat ogluna ve evıne yansıtmadan.
oglun buyuyecek yeterlı yasına geldıgınde fikriyle hareket etmelisin.
ahgs yi anlıyorum.çünkü henüz o da bekar bir kız gibi.inanmış evlenmiş sonrada boşanmış.onu düşündüren hala toplumun görüşü.boşandığı için illahi boşanmış biriyle evlenmesi gerekiyor diye bakan kişiler.konularını daha önceden biliyorum.ilk defa yaşadığı için çok içi acıyor.o nasıl bir erkeğin ilki olacaksa evleneceği erkeğinde hiç olmazsa evlilikte onun ilki olamsını istiyoru.hayırlısı olur inş.çevrede örnek çok.hem senin çocuğun yok.cinselliği yaşamamış olmadan ne kadar artı gözükmesede artı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?