Daha önceden evlilik yapıp çocuğu olan ve yeniden bekar bir erkekle evlenenler varmı?

Benim teyzem (annemin kuzeni aslında) 28 yaşında dul kaldı, eşi vefat etti. Güzeli alımlı bir kadındı. Çok talipleri çıktı, kabul etmedi. 6 ve 4 yaşlarında 2 çocuğu vardı. Onları büyüttü.

Birkaç sene sonra gerçekten çok uygun bir kısmeti çıktı, teyzem de sıcak baktı evlenmeye. Geçen yıllarda hem maddi hem manevi çok zorlanmıştı çünkü tek başına. Hepimiz de destekledik evlenmesini.

Ama kızı istemedi. 12 yaşındaydı kız o zaman, diğer çocuğu 10. Evlenirsen evden kaçarız vs diyerek, kardeşini de örgütledi.

Teyzem de "madem çocuklarım mutsuz olacak, istemem o zaman" dedi ve evlenmekten vazgeçti.

Yıllar geçti, o büyük kız şehir dışında bir üniversite kazandı. Annesi yemedi, içmedi onu oralarda okutmaya çalıştı yok canıyla..
Kız okulu bitirmeden kocaya kaçtı, evlerden ırak..
Okulu bitirip, telli duvaklı çıksaydı evindne olmazdı yani.. Sanki teyzem vermeyecekti istediği gence..
Neyse yürütemedi, geri döndü 1 sene dolmadan daha..

Demem o ki, yeri geldiğinde o evlat anayı hiç düşünmüyor. Ancak başı sıkışınca gelip sığınmayı, omzunda ağlamayı biliyor. Tamam, biz analar bunun için varız. Ama önce kendi hayatımızda mutlu olacağız ki, yavrularımızı mutlu edebilelim. Gereksiz bencillik ve kaprislere kulak asmamak gerek..

Son düzenleme:
bende bosandim.kizim 10 yasinda.sevdigim bir adam var.kizima resmen asik.hic evlenmemis.kizimda onu cok seviyor.bana diyorki senden once benim icin kizin onemli onu cok seviyorum diyo.adi gecince goremeyince agladigini biliyorum. o konuda güveniyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…