Haklısınız bunları biliyorum ama olsun diye beklerken olmayınca ve zaman kaybediyormuş gibi hissedince böyle düşünüyorum ister istemez :/27 gec bir yas degil toplumun baskisida var insanlarin ustunde bende 27 yasimda evlendim gec kaldigimi dusunmuyorum acikcasi 29 olcam bebegimde yok daha bunlar kismet isi herseyin zamani var hayirlisini iste 20 yasinda evlenirdin mutsuz olurdun 30 yasinda evlenirsin cok mutlu olursun ..dogru kiside biyerlerde bekliyodur karsina cikmak icin
Ne güzel şeyler yazmışsınız :) maşallah. inşallah öyle olur. teşekkürler.Otuz yaşındayım ve evliyim buna rağmen de çocuk için acele etmiyorum muhtemelen bir sene sonra anca hazırım derim düşün yani. Ki bu arada çevremde hadi hadi tam zamanı ay yaşın geçiyor diyen densizler de çok işinize bakın diyorum ve hiç umursamyorum. Daha genceciksin acele etmene gerek yok.
Bizim sülalede herkes 30+ doğurdu hepsi gayet zeki güzel çocuklar. Anneleri de rahat hamilelikler geçirdiler. Hatta genç anne olanlara göre her şeye doyduktan sonra yaptıkları için daha sabırlı anneler oldular.
Sakin olmalısın. Kaçan bir şey yok emin ol.
En hayırlı zamanda yuvanı kur inşallah ama çocuk kaçmıyor, bu şekilde düşünüp hata yapma lütfen.
ben de en kısa zamanda olsun isterim ama evlenecek kadar güvenmek vs zaman alacaktır sonra da evlilik süreci derken zaman uzarŞimdi birini bulsam bile niye 30 yaşında evlenirim ancak diyorsun anlamadım. Ben olsam fazla beklemem. En çok 6 ay.
doktora yapıyorsun ama nasıl işin yok canım ? inşallah kısa zamanda iyi bir işe başlarsın. atanma sürecimi düşününce iş meselesinin de insanı çok etkilediğini hatırlıyorum. her şeyin hayırlısı.cnm bende 30 yasındayım. bekarım. doktora yapıyorum. dogru durust ısım bıle yok parttime calısıyorum:) hayatımda kımse de yok . ama yıne de sukur dyorum. senın hıc deglse işin varmıs cnm .
şaşırdığım bir mesaj oldu ama yanılıyorsun bir erkekle yakınlığım elini tutmaktan öteye geçmedi yani senin tabirinle bir şey yaşamadım şu yaşıma dek. evlilikle ilgili düşüncelerimin bekaretle hiçbir ilgisi yok. niye böyle düşündün acaba?27de eşimle çıkmaya başladım. 28de evlendim. 30da anne oldum. 20 yaşında değilsiniz ki bir insanı tanımak için uzun zaman gereksin.
Sanırım bakire değilsin ve bunu da umursuyorsun... Çok az kişi 27 yaşında bir kızın bir şey yaşamadığını düşünecek kadar saftır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?