Yok canım o işler öyle olmuyoİyi akşamlar hanımlar.
Mesele şu; yaş oldu 27. Evlenmeyi de anne olmayı da istiyorum.
Hayatımı 2 yıl önce düzene koydum iyi bir işim düzenli bir yaşamım var. Maddi manevi aile kurmaya hazırım. Takıldığım tek nokta doğru kişi hala çıkmadı karşıma. Tamam böyle şeylerin zamanı belli olmuyor planlar biraz boşuna ama biliyorsunuz ki anne olmak için yaş önemli.
Artık vakti geldi diye hissediyorum evli olsam çocuk düşünürdüm şahsen ama bırakın bebek planlamayı hayatımda evlilik için aday adayı bile yok şu an. Görüştüğüm kililer oldu ama fazla sürmedi. Ki bu hayal kırıklıklarının bıraktığı hüzünlerden hiç bahsetmiyorum bile.
İyi ihtimalle şimdi biriyle tanışsam tanıması sevmesi güvenmesi söz nişan düğün derken yaş olacak 30
Millet ne işi gücü ne de anne olabilecek olgunluğu beklemiyor bile laylaylom her şey de yolunda gidiyor ince düşünmek hata mı bu hayatta ? çözemiyorum.
Kısacası ben geç mi kaldım ?
İyi akşamlar hanımlar.
Hayatımı 2 yıl önce düzene koydum iyi bir işim düzenli bir yaşamım var. Maddi manevi aile kurmaya hazırım. Takıldığım tek nokta doğru kişi hala çıkmadı karşıma. Tamam böyle şeylerin zamanı belli olmuyor planlar biraz boşuna ama biliyorsunuz ki anne olmak için yaş önemli.
Artık vakti geldi diye hissediyorum evli olsam çocuk düşünürdüm şahsen ama bırakın bebek planlamayı hayatımda evlilik için aday adayı bile yok şu an. Görüştüğüm kililer oldu ama fazla sürmedi. Ki bu hayal kırıklıklarının bıraktığı hüzünlerden hiç bahsetmiyorum bile.
İyi ihtimalle şimdi biriyle tanışsam tanıması sevmesi güvenmesi söz nişan düğün derken yaş olacak 30
Millet ne işi gücü ne de anne olabilecek olgunluğu beklemiyor bile laylaylom her şey de yolunda gidiyor ince düşünmek hata mı bu hayatta ? çözemiyorum.
bunu tuhaf bulmuyorum herkesin kendi tercihi elbette. hiç mi istemiyorsunuz yoksa daha sonra mı ?23'ümde tanıştım, 28'imde evlendim, 31'im anne olmayı düşünmüyorum.
e bu da doğru 40 da evlenip çocuğu olan da biliyorum 17 de evlenip olmayan da.. haklısınız sanırım biraz karamsar bakıyorum hayırlısı demek lazımYok canım o işler öyle olmuyo
Nasip kısmet
20 de evlensen belki 30 da çocuk sahibinolacan belki de birkaç ay içinde Nişandüğün çocuk olacak hiç belli olöax
Şimdilik hiç istemiyorum ama 40 yaşımda çocuk diye yanıp tutuşursam diye bir doktora da göründüm. 35'e kadar vaktin var dedi bana. 4 sene içinde çocuk isteği geleceğini de hiç zannetmiyorum. Sanırım her ihtimale karşı embriyo donduracağımbunu tuhaf bulmuyorum herkesin kendi tercihi elbette. hiç mi istemiyorsunuz yoksa daha sonra mı ?
Şimdilik hiç istemiyorum ama 40 yaşımda çocuk diye yanıp tutuşursam diye bir doktora da göründüm. 35'e kadar vaktin var dedi bana. 4 sene içinde çocuk isteği geleceğini de hiç zannetmiyorum. Sanırım her ihtimale karşı embriyo donduracağım
Hayalkırıklığı hüzün vs deyince benim aklıma yanlış ilişki yaşadığın geldi. Pardon ben yanlış anlamışımşaşırdığım bir mesaj oldu ama yanılıyorsun bir erkekle yakınlığım elini tutmaktan öteye geçmedi yani senin tabirinle bir şey yaşamadım şu yaşıma dek. evlilikle ilgili düşüncelerimin bekaretle hiçbir ilgisi yok. niye böyle düşündün acaba?
İyi akşamlar hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?