Daha Ortada Hiç Bir Şey Yok!

aynen cnm kadro yok suan malesef o nedenle gecıcı ısde calısıyorum

Aa naber kiz ikizim :)) ruh ikizim :) Bende cok yakinda 28 olucam isim gucum herseyim tamam . Tanimasi etmesi sevmesi guvenmesi 29.5 da kurtarmak umudum :) 30 olmasin ya bir takintim var o yasa 30 olmasin.. ama olursada kimseye 30 demeyiz olur biter :) insan hissetigi yastadir ki gercekten oyle daha 2 gun once bi musterim yasimi duyunca bir sasirdi ki cunku ben yasima gore giyinip yasima gore davranmiyorum ne yapayim cocuk ruhluyum sende oyle dusun yas hic bisey ben bunu anladim.. hemde hic bisey

Gorucu usulü deneseniz? belki zamanla isinirsiniz.
öyle bir hayat tarzım yok, hem de bana göre değil.. bir tanıdığın tavsiyesiyle tanışmak derseniz tanıdığım ve güvendiğim biri olursa ancak derim o da yok şimdilik :-s
:)
mesele kaç gösterdiğim aslında, insanların ne düşündüğü de değil. bana da göstermediğimi söylerler ince yapılıyım o yüzden daha çıtır duruyorum :) ama bu beni teselli etmiyor çünkü gerçeklerden kaçılmıyor vücudun bir yaşı var işte :/ şu doğurganlık muhabbeti canımı sıkıyor biraz ama onun da garantisi yok hiçbir zaman. bir de bazen yalnızlık dokunuyor bir eş desteği istiyorsun herkes eşiyle planlar yaparken gezerken sen de istiyorsun ama bakıyorsun ki yok

Kiz demet akalalin bile 40 inda dogurdu :) dogurcaz bizde elbet ama ben acele etmem imrenmiyorumda ne zaman kendimi hazir hissedersem ozaman.. isterse 36 olsun annelik aceleye gelmez bence hazir hissetmek lazim

Kiz demet akalalin bile 40 inda dogurdu :) dogurcaz bizde elbet ama ben acele etmem imrenmiyorumda ne zaman kendimi hazir hissedersem ozaman.. isterse 36 olsun annelik aceleye gelmez bence hazir hissetmek lazim
haklısın ben abartıyorum galiba biraz istiyorum diye :) ne zaman hayırlıysa o zaman olsun hepimizin. ne evlilik ne de çocuk sırf olsun diye yapılacak şeyler değil.

Yirmi yaşında evlenip, iki çocukla dayak yiyen bir kadın sizin yerinizde olmak ister, artık eskide kaldı eski kafalar, otuz ol kırk ol nasip ne zamansa ozaman evlenirsiniz, kimsede mecbur degil evlenmeye artık kadınlar tek başınada yaşayabilir, insanlara güvenmekte zorlaştı.

30 yaşında evlendim, 2 yıl sonra da anne oldum.üstelik biz 2 yıl çıktık eşimle evlilik için hiç acele etmedim herşeyimiZi gönlümüze göre kendimiz yavaş yavaş yaptık.bugünlerin tadını çıkarın gezin tozun zamanı gelince o insan çıkıyor karşınıza ve siz nasıl olduğunu anlamadan evleniveriyorsunuz tecrübeyle sabit.

Benmde yasim 24 e bende evde kaldm ozmn bende suan nisanliyim ama allahtan herseyin hayrlisini dliyrm sende oyle yap gec olsn ama guc olmasn 40a kdr yolu var annem beni 40 yasnda dgrdu dusun allah saglik versn en basta hepsi olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…