Arkadaşlar merhaba. Dünden beri çok sıkıntılı bir ruh halindeyim biraz uzun olursa kusura bakmayın. Şimdi şurdan başlayayım dün ben eski is yerime 1 haftalık paramı almaya gittim cuma gel ödemeni al demişlerdibi gittim ofis kapalı aradım açmadık fuardayız dedi ve benim paraya çok ihtiyacım vardı ödemelerimi harcamalarımı ona göre ayarlamıştım alamayınca hakkım haram olsun dedim olduğum yerde çöktüm 1 saat ağladım. Sakinleşmek için erkek arkadaşımı aradım başta sakin sakin takma kafana dedi ama o hep benim ağlamama kızar zaten kendisi cok çabuk sinirli biri. Ağlama ben sana veririm para her şeye ağlama bu kadar duygusal olma hayatta hiçbişey yapamazsın bu göz yaşlarıyla dedi ama nasıl bağırıyor. Neyse 2 saat kadar limoniydik bi şekilde düzeldik. Kısmetse yarın sözümüz var ve iki tarafta çok kalabalık evimiz kuçuk bu yüzdrn dernek gibi bir yerde yapıcaz isteme söz bir arada olucak neyse akşam oldu bu beni aradı dediki bizim adetlerde sizinki gibi aile büyükleri ortada karşılıklı oturup istemiyo isteyecek kişi ortaya çıkıp sizin aile büyüklerine dönerek bir konuşma yapıyo ve istiyo sonuçta ev değil büyük bi salon annem biraz saçma buldu dedi. Bana görede sizinki saçma belediye başkanı gibi niye ortaya çıkıyo oldu olucak halkı selamlasın dedim ben anneme diyemem böyle olmaz diye bi kerede benim ailemin dediği olsun dedi daha söz aşamasındayız ve aileler sadece 1 kere bir araya geldi yani onların isteği geri çevrilmiş gibi bir durum olmadı. Aileler tanışalı 1 buçuk ay oldu ve annesi bir kere bile aramadı annemi ne durumdasınız diye. Ve biz dün deli gibi kavga ettik bi daha benle tartışmabizde böyle oluyo şöyle oluyo diye dedi cevap vermedim. Annemde uzüldü tabi bizi paspas mı yapmaya çalışıyolar tamam sözde onların istediği olsun ama bundan sonra aksi bi durum olursa bende konuşurum diyor. Napıyım ne diyim ne konuşuyum bilmiyorum. Allahın izniyle yarın sözlenicem ama üstümde dünkü üzüntülerimin yorgunluğu var.. Tahsil hatası yaptıysam kusura bakmayın mobildeyim.