Sanırım şundan da korkuyorum hani bir gün bir ihtiyacım olursa kimseyi bulamam yalnızlık korkusu da var. Ama eşim de diyor ki zaten bir işin düşse kimse yardımına koşmaz grupta olsan da olmasan da."Kızlar şartlarım sizin kadar müsait değil keşke olsa, siz planları bana göre yapmayın ben müsait oldukça sizs eşlik ederim" deyin
Zamanla zaten mesafe girer
7 yaşındaÇocuğunuz kaç yaşında?
Sizin de anne olarak kendi arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz normal, çocuktan çalmak değil bu. Babasının da düzgün ilgilenmeyi öğrenmesine yol açar belki.
Grup görüştüğüm insanlar var. Elbette içlerinde daha yakın gördüklerim var. Daha çok sevdiklerim var. Ama bu grup görüşmelerinden kaçmama sebep değil. Aksine kalabalık ortamda yapılan sohbetlerin bana iyi geldiğini düşünüyorum
Hem cocuklu olup hem cocuksuz bu kadar fazla nasıl sosyallesiyosunuz yaBen sanırım yabani ve yalnızlığı seven bir asosyalim ya. İsyeri arkadaşları ile istemeden bir gruba dahil olmuş oldum her öğlen bir yere yemeğe gidiyoruz birlikteyiz her haftasonu plan işten sonra kahve bıktım artık ya
Birisi gereksiz konularda çok fazla konuşuyor birisi akademik takintili hep çok meşgulüm yok şuraya şu makaleyi yetiştirmem lazım buraya şunu yapmam lazım anlatıyor
Sonuncusunu çok seviyorum ama muhtemelen ben de çok konuşkan olmadığım için o beni sevmiyor
Ben bu gruptan bahanelerle kaçsam akşam da ayrı ayrı arayıp en az yarım saat konuşuyorlar
Şu işim var desem konuşmasam soğukluk girer aramiza diye korkuyorum
Herseyden önemlisi benim bir oğlum var ve diğerleri ya bekar ya da evli ama çocuk yok bu yüzden buluşmalarımıza çocuksuz gelmem bekleniyor ama ben onlarla zaman geçirirken çocuğumdan caldigimi hissediyorum
Çünkü babası benim gibi ilgilenemiyor
Bilmiyorum nasıl soğukluk girmeden koparim
Ya da şöyle sorayım dahil olduğum grubu çok sevmediğim için mi harcadığım vakit zaman kaybı geliyor
Ben de vicdan yapıyorumHem cocuklu olup hem cocuksuz bu kadar fazla nasıl sosyallesiyosunuz ya
Sanırım şundan da korkuyorum hani bir gün bir ihtiyacım olursa kimseyi bulamam yalnızlık korkusu da var. Ama eşim de diyor ki zaten bir işin düşse kimse yardımına koşmaz grupta olsan da olmasan da.
Ya da iş yeri ile ilgili önemli gelişmeleri dedikoduları en son duyan olmak da beni grupta kalmaya zorluyor
Ben 35 yaşındayım ve lise Uni vs dahil hiç bu zamana kadar grubum olmamistiÇocuğunuz kaç yaşında?
Sizin de anne olarak kendi arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz normal, çocuktan çalmak değil bu. Babasının da düzgün ilgilenmeyi öğrenmesine yol açar belki.
Grup görüştüğüm insanlar var. Elbette içlerinde daha yakın gördüklerim var. Daha çok sevdiklerim var. Ama bu grup görüşmelerinden kaçmama sebep değil. Aksine kalabalık ortamda yapılan sohbetlerin bana iyi geldiğini düşünüyorum
Bende böyleyim. Yaş geçtikçe mi nedir istemiyorum. Eşimin iş arkadaşlarının eşleri daha küçükler bana göre sürekli görüşelim istiyorlar mesafe koyuyorum çünkü çok sıkılıyorum. Her gün ne gerek var , benim durumum sizden farklı ilgilenmem gereken çocuğum var deyin arada bir katılın isterseniz. Şuan bizim grupta iki kişi küs ve bana sardılar sürekli ses kayıtları aramalar vs. Barıştırıp uzaklaşmayı sağlayacağımBen sanırım yabani ve yalnızlığı seven bir asosyalim ya. İsyeri arkadaşları ile istemeden bir gruba dahil olmuş oldum her öğlen bir yere yemeğe gidiyoruz birlikteyiz her haftasonu plan işten sonra kahve bıktım artık ya
Birisi gereksiz konularda çok fazla konuşuyor birisi akademik takintili hep çok meşgulüm yok şuraya şu makaleyi yetiştirmem lazım buraya şunu yapmam lazım anlatıyor
Sonuncusunu çok seviyorum ama muhtemelen ben de çok konuşkan olmadığım için o beni sevmiyor
Ben bu gruptan bahanelerle kaçsam akşam da ayrı ayrı arayıp en az yarım saat konuşuyorlar
Şu işim var desem konuşmasam soğukluk girer aramiza diye korkuyorum
Herseyden önemlisi benim bir oğlum var ve diğerleri ya bekar ya da evli ama çocuk yok bu yüzden buluşmalarımıza çocuksuz gelmem bekleniyor ama ben onlarla zaman geçirirken çocuğumdan caldigimi hissediyorum
Çünkü babası benim gibi ilgilenemiyor
Bilmiyorum nasıl soğukluk girmeden koparim
Ya da şöyle sorayım dahil olduğum grubu çok sevmediğim için mi harcadığım vakit zaman kaybı geliyor
Yaşıt sayılır çocuklarımız 8 yaşında benimki. Gayet ayda bir iki akşam eşime bırakıp çıkıyorum arkadaşlarımla. Eşim uyutuyor. Neden bebek muamelesi yapıyorsunuz?7 yaşında
Ayda bir iki değil işte haftada en az iki kere dışarda kahve yemek istiyorlar katılamıyorum gruptan kopuyorum bu sefer de yalnız kalırım diye korkuyorumYaşıt sayılır çocuklarımız 8 yaşında benimki. Gayet ayda bir iki akşam eşime bırakıp çıkıyorum arkadaşlarımla. Eşim uyutuyor. Neden bebek muamelesi yapıyorsunuz?
7 yaş çocuk akşam arkadaşlarımla çıkacağım seni baban uyutacak sabah görüşürüz dediğinizde anlıyor. 7 yaşı çok bebeksi görüyorsunuz bence
Ayda değil haftada bir iki oluyor7 yaşındaki çocuğun nesiyle ilgilenilecek ki? Ya kutulu kartlı oyun oynarlar ya film açar izlerler ya mısır patlatıp yerler vs vs… ayda 1-2 gün de hiçbir şey yapmasalar sorun olmaz hatta. Bence siz insanları sevmediniz de bahane arıyorsunuz
Benim haftada iki spor, ayda dört beş gün random planlarım oluyor. Ama hep aynı kişilerle ben de istemezdim şahsen. En iyisi gün yapın. Ayda bir olsun. Siz sadece ona gidin. Yalnızlaşmak da iyi olmuyor bir süre sonraAyda değil haftada bir iki oluyor
Gitmeyince kopuyorum ve koparsam yalnızlaşmaktan korkuyorum
Bir kişiyi sevmiyorsunuz diye gruptan uzaklaşmaya gerek yok.
Genel olarak bu buluşmalar, birlikte geçirilen öğlenler size bıkkınlık veriyorsa daha az vakit geçirebilirsiniz.
Farklı arkadaş gruplarım var, görüşürüz, o süreleri çocuklardan çalmak olarak görmüyorum ama öğlenleri de birlikte olduğum iş arkadaşımla akşam kahve içmek istemeyebilirim. Bu ne kadar sürede oluyor mesela? Tek çocuklu siz olduğunuz için onların iş dışı görüşmeları daha sık olabilir. Her seferinde ayak uydurmak zorunda değilsiniz. Çocuk gibi çok geçerli bir sebebiniz var zaten.
Yaşıt sayılır çocuklarımız 8 yaşında benimki. Gayet ayda bir iki akşam eşime bırakıp çıkıyorum arkadaşlarımla. Eşim uyutuyor. Neden bebek muamelesi yapıyorsunuz?
7 yaş çocuk akşam arkadaşlarımla çıkacağım seni baban uyutacak sabah görüşürüz dediğinizde anlıyor. 7 yaşı çok bebeksi görüyorsunuz bence
7 yaşındaki çocuğun nesiyle ilgilenilecek ki? Ya kutulu kartlı oyun oynarlar ya film açar izlerler ya mısır patlatıp yerler vs vs… ayda 1-2 gün de hiçbir şey yapmasalar sorun olmaz hatta. Bence siz insanları sevmediniz de bahane arıyorsunuz
Haftada 2 sporum da var zaten ayda 4 gün haftada 1 eder gayet ideal bence deBenim haftada iki spor, ayda dört beş gün random planlarım oluyor. Ama hep aynı kişilerle ben de istemezdim şahsen. En iyisi gün yapın. Ayda bir olsun. Siz sadece ona gidin. Yalnızlaşmak da iyi olmuyor bir süre sonra
Ay ne kadar yoğunsun arkadasa bile ihtiyacın yok resmenHaftada 2 sporum da var zaten ayda 4 gün haftada 1 eder gayet ideal bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?