Bence de ama hani reddedersem bir daha çağırmazlarsa kopup gidersek iş yerinde yalnız kalırsam ihtiyacım olursa kimsem olmazsa iş yerinde gelişmelerden kimse bana bahsetmezse vs vsAy ne kadar yoğunsun arkadasa bile ihtiyacın yok resmen
İş var
Spor var
Cocuk var. Bence arkadaşlarınla haftada bir görüş kafi
Her hafta bir gün değil, öyle bir düzenim yok. Bazen peşpeşe bazen aralıklı…Şimdi aklıma geldi siz de haftaya ben yokum işlerim var, diğer hafta gelirim inşallah deyip savsaklayabilirsiniz sanki.Haftada 2 sporum da var zaten ayda 4 gün haftada 1 eder gayet ideal bence de
Bizim grup görüşmelerinde günü belirlenir gelen gelir gelmeyen bir sonraki görüşmeye gelir. Her görüşmeye tam kadro gelemediğimiz oluyor. Gruba etkinlik oluşturup başa tutturuyoruz. Her görüşmeye gitmek zorunda da değilsiniz. Ufak şeyleri dert etmeyin benceAyda bir iki değil işte haftada en az iki kere dışarda kahve yemek istiyorlar katılamıyorum gruptan kopuyorum bu sefer de yalnız kalırım diye korkuyorum
Bazen deniyorum bunu bir bakmışım buluşmuşlar beni çağırmamışlar bileHer hafta bir gün değil, öyle bir düzenim yok. Bazen peşpeşe bazen aralıklı…Şimdi aklıma geldi siz de haftaya ben yokum işlerim var, diğer hafta gelirim inşallah deyip savsaklayabilirsiniz sanki.
ya lisede değiliz artık ne bu muhabbetin cıvıklığı ? ayrıca evli ve cocukluymuşsunuz siz onlara ayak uydurmak zorunda değilsiniz belki empati yapamıyolar ama siz bu durumunuzu belirtin. cocugunuzdan değerli değil hicbiriBen sanırım yabani ve yalnızlığı seven bir asosyalim ya. İsyeri arkadaşları ile istemeden bir gruba dahil olmuş oldum her öğlen bir yere yemeğe gidiyoruz birlikteyiz her haftasonu plan işten sonra kahve bıktım artık ya
Birisi gereksiz konularda çok fazla konuşuyor birisi akademik takintili hep çok meşgulüm yok şuraya şu makaleyi yetiştirmem lazım buraya şunu yapmam lazım anlatıyor
Sonuncusunu çok seviyorum ama muhtemelen ben de çok konuşkan olmadığım için o beni sevmiyor
Ben bu gruptan bahanelerle kaçsam akşam da ayrı ayrı arayıp en az yarım saat konuşuyorlar
Şu işim var desem konuşmasam soğukluk girer aramiza diye korkuyorum
Herseyden önemlisi benim bir oğlum var ve diğerleri ya bekar ya da evli ama çocuk yok bu yüzden buluşmalarımıza çocuksuz gelmem bekleniyor ama ben onlarla zaman geçirirken çocuğumdan caldigimi hissediyorum
Çünkü babası benim gibi ilgilenemiyor
Bilmiyorum nasıl soğukluk girmeden koparim
Ya da şöyle sorayım dahil olduğum grubu çok sevmediğim için mi harcadığım vakit zaman kaybı geliyor
Çok fazla kankitomla bile o kadar buluşmamAyda değil haftada bir iki oluyor
Gitmeyince kopuyorum ve koparsam yalnızlaşmaktan korkuyorum
Şöyle buna da kendiniz katılacaksınız zaten davet beklemeden.Hani iki kere katılmasam muhtemelen üçüncüye çağırmazlar bu durum beni endişelendiriyor
Dedikoduları son duymak ? Gruptakilere baya laf etmişsiniz ama sizin vizyonunuz da çok yüksek değil gibiSanırım şundan da korkuyorum hani bir gün bir ihtiyacım olursa kimseyi bulamam yalnızlık korkusu da var. Ama eşim de diyor ki zaten bir işin düşse kimse yardımına koşmaz grupta olsan da olmasan da.
Ya da iş yeri ile ilgili önemli gelişmeleri dedikoduları en son duyan olmak da beni grupta kalmaya zorluyor
Ama iş yeri dedikodulari kayınvalide dedikodusu gibi bir şey değil ki kim hangi görevde yükselmiş kim hangi göreve gelmiş ve benzeri şeyler dedikodu da denemez aslında haber diyelim.Dedikoduları son duymak ? Gruptakilere baya laf etmişsiniz ama sizin vizyonunuz da çok yüksek değil gibi
Sormayın ya dün akşam biri aradı birlikte yaşadığı yeğeninin yemek yemediğinden 49 kg’a düştüğünden falan bahsetti ama yarım saat zaten gün içinde aynı odadaydıkİşyerinde 2 kişiden fazla grupların hep b*ku çıkar
Ayrıca 1 adet olan yakın arkadaşınızla yemek, yürüyüş, kahve rutininiz olur ve öyle telefon konuşması gerekecek şeyler olmaz.
Telefon konuşması başlı başına hata .
Ben o gruptan 1 adet arkadaş seçip o gruptan çıkardım.
E o zaman benimle aynı gruptasınKaç senedir kadinlar kulubunde aktif bir üyeyim burda bile düzenli özelden sohbet ettigim, duvarina gittigim bir tane üye yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?