evet sanırım yedek listedeyim :))
napıcak diye de merak ediyorum.. adrenalin işte..
Yine de, donecekmi diye beklenti icindesin ama.Bu adrenalin sana iyi gelmez canim :))Bedelini gozyaslariyla odeyebilirsin.Sil gitsin,neden birinin ikamesi olayim ki yedeginde saklasin seni.Alistin ona anliyorum ama kimbilir kackiza daha ayni kurlari yapiyor.
canım nasıl güveniyorsun netten tanımadığın birine. sana bir sürü sonu kötü bitmiş hikaye anlata bilirim. ama en önemlisi hayatın bile tehlike de olabilir. bu yolla kaçırılan satılan kaç kadın var biliyor musun. sakın sakın asla buluşma kimseyle .sil gitsin ve unuuuuutselam herkese,
diğer konular arasında konumun saçma olduğunu biliyorum ama paylaşmak istedim. belki aynı durumu yaşayan olduysa bana yardım eder :))
internetten biriyle tanıştım. neredeyse her gün konuştuk 2 ay boyunca. kameralı görüşme ve telefon görüşmesi dahil.
birbirimize bir sürü fotoğraf gönderdik, facebook'ta da ekledik vs vs..
farklı ülkelerdeyiz, aramızda çok mesafe var ama mayıs'ta buluşalım, görüşelim, tanışalım diye anlaştık..
ama en son yazdığım mesaja 10 gündür cevap gelmedi(
şu an çok üzgünüm.. sanırım çok fazla beğendim, çok fazla etkilendim bu insandan..
facebook'ta hala arkadaşız, silsem daha kolay unuturum diyorum ama silemedim de..
ne yapayım, bana akıl verin kızlar.. gerçekten çok üzgünüm yaaaa..((((
canım neler duyuyoruz internetten tanışanlar hakkında. güvenme bence. için rahat edicekse bi mesaj daha at, neden böyle davranıyosun, kırılıyorum en azından bi açıklama yapar mısın diyee..bunun dışında da senin yerinde olsam face e skype falan girmezdim. gizliden takip ederdim ama hiçç online olmazdımm. merak eder belki.
bi arkadaşım da aynı böyle şeyler yaşamıştı, hatta sözlüsünden ayrıldı. aylarca görüştü nette. en sonunda buluşacakları gün geldi, sabahtan akşama hazırlandı. ve o da nesi?? ne buluşmaya gelen var ne face ne msn ne tel. hepsi kapalı. yıllardır tanıdığımız insanlara bile bazen güvenemeyiz. internet sakat iş.
Hiç düşünmene gerek kalmasın canım. İyi bir kaç örnek olabilir önünde ama kötü örneklerde var. Ben vereyim sana. Arkadaşım tanıştı netten biri ile, öylesine muhabbet derken uzun uzun konuşmalar, evet face adresleri, derken ben fazla güvenme dedim. Adamla o kadar çıktı etti ve adamın evli olduğu ihtimali aklının ucundan geçmedi. Sevgi adamı kör eder, doğrular hep acı gelir arkadaşım ve arkadaşımada acı geldi yalan olmaz öyle şey dedi. ben anlardım falan adama Kuran'a el bastırdı adam bastı hayır bekarım diye. Ailesiyle kötü oldu arkadaşım. Ailesi tespit etti evli olduğunu , arkadaşım gitti yine kandırdı. Akraba evliliği dedi, şu dedi bu dedi. Aynı evde yaşamıyoruz dedi. Aynı eve girdiğini gördü (arkadaşım iş alanında iyi bir kariyere sahip, şirket arabası ile takip etmişti) Adam çocuklarım için vallahi demiş, aynı yatağa girmiyoruz demiş. Arkadaşım seviyor çocukları o gün öğreniyor.(yani yalan üzerine yalan ve bağlandığı için çocukları da sineye çekiyor) evleneceğiz diyordu arkadaşıma , arkadaşım 2 ay mühlet dedi, babam kanser oldu dedi nasıl derim eşime boşanmayı yani anlayacağın yalan üstüne yalan. Arkadaşım 2 yılını heba etti. Ayırdık şükür, ailesini üzdüğü içi çok pişman. Çok şanslısın unut gitsin. Haa dersin ki ya iyi biri ise, ben de diyorum ki yaa kötü çıkarsa boş ver arkadaşım. Buraya yazmanda da bir hayır var diyorum. Dalga geçilmesi demişsin, neden geçelim. Akıllı kızsın, mantığını kullan. Belki öyle biri bile yoktur. Uydurma başka birinin fotoğraflarını kullandı. Sonuçta bunlar da olmuyor değil.k uzattım kusura bakma.
canım nasıl güveniyorsun netten tanımadığın birine. sana bir sürü sonu kötü bitmiş hikaye anlata bilirim. ama en önemlisi hayatın bile tehlike de olabilir. bu yolla kaçırılan satılan kaç kadın var biliyor musun. sakın sakın asla buluşma kimseyle .sil gitsin ve unuuuuut
Yine de, donecekmi diye beklenti icindesin ama.Bu adrenalin sana iyi gelmez canim :))Bedelini gozyaslariyla odeyebilirsin.Sil gitsin,neden birinin ikamesi olasin ki, yedeginde saklasin seni.Alistin ona anliyorum ama kimbilir kackiza daha ayni kurlari yapiyor.
netten arkadaş hatta sevgili bulup inanan ve güvenlere gerçekten şaşırıyorum.
nette veya telefonda en suskun insan bile aslan kesilebilir...gerçekçi değil.
bence sil ve unut...bak sen üzülüyorsun.ilerde daha çok üzülüp pişman olma.
sildim arkadaşlar :))
çok kolay oldu.. oh be kurtuldum !!
zalim olabilir miyim biraz? sıkılmış senden. sorun internetten tanışmak falan değil, karşındaki kişiye bağlı her şey. senden hoşlandığını düşünüyor muydun ki böyle bağlanırken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?