dalga geçeceksiniz ama paylaşmak istedim !!

evet sanırım yedek listedeyim :))

napıcak diye de merak ediyorum.. adrenalin işte.. :1:

Yine de, donecekmi diye beklenti icindesin ama.Bu adrenalin sana iyi gelmez canim :))Bedelini gozyaslariyla odeyebilirsin.Sil gitsin,neden birinin ikamesi olasin ki, yedeginde saklasin seni.Alistin ona anliyorum ama kimbilir kackiza daha ayni kurlari yapiyor.

Son düzenleme:
Yine de, donecekmi diye beklenti icindesin ama.Bu adrenalin sana iyi gelmez canim :))Bedelini gozyaslariyla odeyebilirsin.Sil gitsin,neden birinin ikamesi olayim ki yedeginde saklasin seni.Alistin ona anliyorum ama kimbilir kackiza daha ayni kurlari yapiyor.

1-2 hafta içinde silerim muhtemelen..

şu an henüz acım taze :))

Hiç düşünmene gerek kalmasın canım. İyi bir kaç örnek olabilir önünde ama kötü örneklerde var. Ben vereyim sana. Arkadaşım tanıştı netten biri ile, öylesine muhabbet derken uzun uzun konuşmalar, evet face adresleri, derken ben fazla güvenme dedim. Adamla o kadar çıktı etti ve adamın evli olduğu ihtimali aklının ucundan geçmedi. Sevgi adamı kör eder, doğrular hep acı gelir arkadaşım ve arkadaşımada acı geldi yalan olmaz öyle şey dedi. ben anlardım falan adama Kuran'a el bastırdı adam bastı hayır bekarım diye. Ailesiyle kötü oldu arkadaşım. Ailesi tespit etti evli olduğunu , arkadaşım gitti yine kandırdı. Akraba evliliği dedi, şu dedi bu dedi. Aynı evde yaşamıyoruz dedi. Aynı eve girdiğini gördü (arkadaşım iş alanında iyi bir kariyere sahip, şirket arabası ile takip etmişti) Adam çocuklarım için vallahi demiş, aynı yatağa girmiyoruz demiş. Arkadaşım seviyor çocukları o gün öğreniyor.(yani yalan üzerine yalan ve bağlandığı için çocukları da sineye çekiyor) evleneceğiz diyordu arkadaşıma , arkadaşım 2 ay mühlet dedi, babam kanser oldu dedi nasıl derim eşime boşanmayı yani anlayacağın yalan üstüne yalan. Arkadaşım 2 yılını heba etti. Ayırdık şükür, ailesini üzdüğü içi çok pişman. Çok şanslısın unut gitsin. Haa dersin ki ya iyi biri ise, ben de diyorum ki yaa kötü çıkarsa boş ver arkadaşım. Buraya yazmanda da bir hayır var diyorum. Dalga geçilmesi demişsin, neden geçelim. Akıllı kızsın, mantığını kullan. Belki öyle biri bile yoktur. Uydurma başka birinin fotoğraflarını kullandı. Sonuçta bunlar da olmuyor değil. :ok uzattım kusura bakma.

selam herkese,

diğer konular arasında konumun saçma olduğunu biliyorum ama paylaşmak istedim. belki aynı durumu yaşayan olduysa bana yardım eder :))
internetten biriyle tanıştım. neredeyse her gün konuştuk 2 ay boyunca. kameralı görüşme ve telefon görüşmesi dahil.
birbirimize bir sürü fotoğraf gönderdik, facebook'ta da ekledik vs vs..

farklı ülkelerdeyiz, aramızda çok mesafe var ama mayıs'ta buluşalım, görüşelim, tanışalım diye anlaştık..

ama en son yazdığım mesaja 10 gündür cevap gelmedi :((

şu an çok üzgünüm.. sanırım çok fazla beğendim, çok fazla etkilendim bu insandan..

facebook'ta hala arkadaşız, silsem daha kolay unuturum diyorum ama silemedim de..

ne yapayım, bana akıl verin kızlar.. gerçekten çok üzgünüm yaaaa.. :(((((
canım nasıl güveniyorsun netten tanımadığın birine. sana bir sürü sonu kötü bitmiş hikaye anlata bilirim. ama en önemlisi hayatın bile tehlike de olabilir. bu yolla kaçırılan satılan kaç kadın var biliyor musun. sakın sakın asla buluşma kimseyle .sil gitsin ve unuuuuut

canım neler duyuyoruz internetten tanışanlar hakkında. güvenme bence. için rahat edicekse bi mesaj daha at, neden böyle davranıyosun, kırılıyorum en azından bi açıklama yapar mısın diyee..bunun dışında da senin yerinde olsam face e skype falan girmezdim. gizliden takip ederdim ama hiçç online olmazdımm. merak eder belki.
bi arkadaşım da aynı böyle şeyler yaşamıştı, hatta sözlüsünden ayrıldı. aylarca görüştü nette. en sonunda buluşacakları gün geldi, sabahtan akşama hazırlandı. ve o da nesi?? ne buluşmaya gelen var ne face ne msn ne tel. hepsi kapalı. yıllardır tanıdığımız insanlara bile bazen güvenemeyiz. internet sakat iş.

canım neler duyuyoruz internetten tanışanlar hakkında. güvenme bence. için rahat edicekse bi mesaj daha at, neden böyle davranıyosun, kırılıyorum en azından bi açıklama yapar mısın diyee..bunun dışında da senin yerinde olsam face e skype falan girmezdim. gizliden takip ederdim ama hiçç online olmazdımm. merak eder belki.
bi arkadaşım da aynı böyle şeyler yaşamıştı, hatta sözlüsünden ayrıldı. aylarca görüştü nette. en sonunda buluşacakları gün geldi, sabahtan akşama hazırlandı. ve o da nesi?? ne buluşmaya gelen var ne face ne msn ne tel. hepsi kapalı. yıllardır tanıdığımız insanlara bile bazen güvenemeyiz. internet sakat iş.

haklisin canim..
bi mesaj daha atmam herhalde.. muhtemelen yazmaz ve ben yine sinir olurum..
hersey bi tecrube, bi insanlik hali.. burada paylastim, rahatladim..
tesekkurler..

Hiç düşünmene gerek kalmasın canım. İyi bir kaç örnek olabilir önünde ama kötü örneklerde var. Ben vereyim sana. Arkadaşım tanıştı netten biri ile, öylesine muhabbet derken uzun uzun konuşmalar, evet face adresleri, derken ben fazla güvenme dedim. Adamla o kadar çıktı etti ve adamın evli olduğu ihtimali aklının ucundan geçmedi. Sevgi adamı kör eder, doğrular hep acı gelir arkadaşım ve arkadaşımada acı geldi yalan olmaz öyle şey dedi. ben anlardım falan adama Kuran'a el bastırdı adam bastı hayır bekarım diye. Ailesiyle kötü oldu arkadaşım. Ailesi tespit etti evli olduğunu , arkadaşım gitti yine kandırdı. Akraba evliliği dedi, şu dedi bu dedi. Aynı evde yaşamıyoruz dedi. Aynı eve girdiğini gördü (arkadaşım iş alanında iyi bir kariyere sahip, şirket arabası ile takip etmişti) Adam çocuklarım için vallahi demiş, aynı yatağa girmiyoruz demiş. Arkadaşım seviyor çocukları o gün öğreniyor.(yani yalan üzerine yalan ve bağlandığı için çocukları da sineye çekiyor) evleneceğiz diyordu arkadaşıma , arkadaşım 2 ay mühlet dedi, babam kanser oldu dedi nasıl derim eşime boşanmayı yani anlayacağın yalan üstüne yalan. Arkadaşım 2 yılını heba etti. Ayırdık şükür, ailesini üzdüğü içi çok pişman. Çok şanslısın unut gitsin. Haa dersin ki ya iyi biri ise, ben de diyorum ki yaa kötü çıkarsa boş ver arkadaşım. Buraya yazmanda da bir hayır var diyorum. Dalga geçilmesi demişsin, neden geçelim. Akıllı kızsın, mantığını kullan. Belki öyle biri bile yoktur. Uydurma başka birinin fotoğraflarını kullandı. Sonuçta bunlar da olmuyor değil. :ok uzattım kusura bakma.

arkadaşının durum epey zor ve karışıkmış..
evet haklısın, herşey çıkabilir.. artık daha detaylı araştırmak gerçek hayatta tanışsaydık, ondan sonrasına kalacaktı..
gerek kalmadı.. yormadı beni sağolsun :))

mesajın için teşekkürler :))

canım nasıl güveniyorsun netten tanımadığın birine. sana bir sürü sonu kötü bitmiş hikaye anlata bilirim. ama en önemlisi hayatın bile tehlike de olabilir. bu yolla kaçırılan satılan kaç kadın var biliyor musun. sakın sakın asla buluşma kimseyle .sil gitsin ve unuuuuut

biz mesleğimle ilgili bir forum sitesinde tanışmıştık.. ikimiz de bilgisayar işleriyle uğraşan insanlarız..
benim açtığım bir soruna yardımcı olup, o çözmüştü..

tabii ki kendini farklı tanıtmış vs. olabilir..

biliyorum hepimiz "nuri alço" filmleriyle büyüdük ama o kadar kötü senaryolar kurmadım hiç :)))
buluşsaydık da gazoz içmezdim merak etme :37:

Yine de, donecekmi diye beklenti icindesin ama.Bu adrenalin sana iyi gelmez canim :))Bedelini gozyaslariyla odeyebilirsin.Sil gitsin,neden birinin ikamesi olasin ki, yedeginde saklasin seni.Alistin ona anliyorum ama kimbilir kackiza daha ayni kurlari yapiyor.

beklentiden çok merak diyelim.. :))

canım bu internetten tanışmak vs. pek tekin bir şey değil. arkadaşların da dediği gibi sonu ölümle biten hikayeler bile var... tabii senin durumun da illa böyle olacak diye bir şey yok ama dikkatli olmalısın yine de, kimseye güven olmaz... hala cevap vermiyorsa sil derim ben, sonuçta seni silmemesi sana değer verdiği anlamına gelmiyor. aksine senin de dediğin gibi yedekte tutuyor sanırım, canı ne zaman isterse o zaman konuşacak seninle. nasıl olsa senin beklediğinden emin. ben olsam hemen silerdim her yerden, çok merak ediyorsa yeniden eklesin. ulaşmak zor değil sonuçta :34:

cnm buyuk ıhtımalle senı yedek lıstesıne almıs .
suan da bır baskasıyla ılgılendıgı cok bellı .
senıde faceden sılmıyor kı ,eger suan ılgılendıgı kısı olmaz
ıse hooopp sana gerı donus yapacaktır.
''kusura bakma cevap veremedım.annem hasta, babam amelıyat olmustu,bunalımdaydım ''
gıbı bahanelerle kaldıgı yerden devam edecektır

Son düzenleme:
Face den değil ama internet benim eşimle tanışmama vasıta oldu..İnternet aracılığyla tanıştık,daha sonra bir kaç kez yüzyüze gelerek ilerisi olabilir mi diye kendimizi yokladık...Şu an ikizlerimiz var ve bu sene yeniden bir çocuk planlıyoruz hayırlısıyla :nazar:

Ancak senin durumun biraz daha faklı..10 gündür ara ara online olup seni cevapsız bırakan birine güvenme...Kırmak istemem ama gönül eğlendirir gibi bir hali var...Hani online görünmese başına bir iş geldi de ondan fırsatı yok girmeye derdim...Hiç bir haklı gerekçesi olamaz madem ara ara online görünüyor..Arkadaşların dediği gibi yedek listesine de amış olabilir tabi...En kısa zamanda silmeye çalış bu insanı..Sana faydası yok çünkü.....

ben de eşimle internette oyun oynarken tanıştım .daha sonra her akşam aynı masalarda oyun oynayarak sohbet ettik.haftalar sonra ilk kez msnde görüştük.o zamanlar face kullanmıyorduk yaygın değildi herhalde benim haberim bile yoktu.neyse ben izmirdeydim o istanbulda ama ankarada görüşmeye karar verdik.ablamın yanına gitmiştim onla görüşmek için.kızılayda buluştuk akşam gidene kadar dolaştık sohbet ettik.sonra sık sık görüştük ankarada.bir süre sonra bana evlenme teklif etti.annem ve ablama söyledim.ailesiyle tanışmaya istanbula geldim.ailesi de kafama yattı.bir ay sonra babama söyledik.ilk başta istanbula vermek istemedi beni ama sonra ikna oldu.gelsinler tanışalım dedi.tanıştıktan bir ay sonra biz ailecek istanbula geldik bir kez daha görüştük.iki ay sonra nişanlandık.şimdi 3 senelik evliyiz ve mutluyuz

netten arkadaş hatta sevgili bulup inanan ve güvenlere gerçekten şaşırıyorum.
nette veya telefonda en suskun insan bile aslan kesilebilir...gerçekçi değil.
bence sil ve unut...bak sen üzülüyorsun.ilerde daha çok üzülüp pişman olma.

Cok dogru bosver ciddiye alma orasi farkli dunya pek cok kisi kendisi gibi olmuyor nette yazisirken

üye olduğum bir site'ye koyduğum yan profil fotosundan,hoş sohbet olduğum bir kimse tarafından tanındım bir iskelede ... :52: sonu 1 yıl 3 ay :) :16:

zalim olabilir miyim biraz? sıkılmış senden. sorun internetten tanışmak falan değil, karşındaki kişiye bağlı her şey. senden hoşlandığını düşünüyor muydun ki böyle bağlanırken?

bende erkek arkadaşımla netten tanıştım ve 5. yılımızdayız:nazar: ayrıldık çoğu kez ama hep bi araya yine geldik kader işte :) şu an 5. yılımızdayız Allah nasip ederse yaza nişan var:21:

zalim olabilir miyim biraz? sıkılmış senden. sorun internetten tanışmak falan değil, karşındaki kişiye bağlı her şey. senden hoşlandığını düşünüyor muydun ki böyle bağlanırken?

yani konuştuğumuz süre boyunca çok ilgili davranmıştı..
sanmıyorum kimse hoşlanmadığı birisi için hergün saatlerini chat yaparak harcasın.. işteyken bile fırsat yaratıp konuşmaya çalışırdı hep..
ama tabii kalbini, aklını bilemem.. bu dediklerim bana yansıttıkları..

bence o mantığını daha önce devreye soktu ve uzatmak istemedi..
daha önce yazmıştım.. farklı ülkelerdeyiz ve mesafe çok uzak, uçakla 12 saatlik yol ve 9 saatlik de zaman farkı var vs vs..
ilk baştaki heyecana kapılıp bunların üzerinde durmadık..
ama sürdürmesi kolay ve mantıklı olmayacaktı, görüşebilmek çok zor olacaktı..

benim açımdan bakarsak da:
bağlanmak değil de, o heyecan vardır ya sizi alır götürür.. "dur noluyo" diye düşünemezsiniz, düşünmek de istemezsiniz..
çünkü o heyecanlar her zaman yakalanmaz.. anı yaşarsınız.. vs vs..

Back
X