Dalga geçmek yok,vallahi ciddi soruyorum.

Piskiatriye gitseniz o size bir ilac verir isinizi etkilemeyen sizi rahatlatacak bir ilac :))) ay bende piskiatri dr. Larina musteri arar gibiyim

Babamın hep bir lafı vardır. Koskoca evrende binlerce galaksi var, o galaksilerin içinde samanyolu galaksisi var. Samanyolu galaksisinde binlerce yıldız gezegen var . O gezegenlerin içinde nokta kadar dünya var. O dünyanın içinde 7 milyar insan var . Koca evrenin içinde noktadan bile küçük insanları ne kadar byütüyosun gözünde..

Okurken ben mayistim valla aaamaaan dedim bi kendi kendime.
Sinirlenince bunu dusunelim bari okurmus gibi uzun uzun

Aynı şikayetle geçen hafta psikiyatriste gittim 2. Kez. Prozac yazdırdım. İşe yararsa haber veririm :)

Bitkisel bile olsa ilaç kullanınca bünyen alışana kadar yamulur gidersin. Bir haftaya alışır vücudun ilaca. Çaylar falanda bu stresi kontrol altına alacak kadar etkili olmaz.

Melisa cayi

Papatya ve adaçayı iç bol bol

Benim de bu aralar işyerinde odamdaki saksılarda ot yetiştiresim var, ayık kafayla sahiden de çekilmiyor insanoğlusu.

Bi ara çok stresliydim iş yerinde melisa çayı cidden sakinleştiriyordu beni. Büyük kupayla

Ama bunlar geçici çözümler, bu hep böyle devam edecekse kökten çözmek lazım. Ya başka iş ara ya da üzerindeki sorumlulukları atmanın yoluna bak yoksa altında ezilirsin. 26 yaşın tecrübesiyle 40 yaşın işlerini yapmaya çalışma herşeyin bir zamanı var. Dikkat et biraz kendine mükemmelliyetçi de olma zorlanırsın.

Eşim bana çok sinirliyim diye ametist taşlı bileklik almış hediye :) biraz faydası var. Çok sinirlenince tespih gibi çekiyorum. Bana etki etti.
Ahajajajja adama naptın öle iyi çözüm bulmuş ama asdfghk

Ada çayı,papatya çayı,melisa çayı bunlardan iç gün boyunca ada çayı ve papatya çayını beraber içince çok sakinleşiyorum ben

tebrik ederim sizi . buradaki dolambaclı insan ilişkilerinden iş ilişkilerinden bıktım. fırsat bulursak bizde gidecegiz esimle.memnun musunuz

tebrik ederim sizi . buradaki dolambaclı insan ilişkilerinden iş ilişkilerinden bıktım. fırsat bulursak bizde gidecegiz esimle.memnun musunuz

Vallahi kariyer olarak memnunum
Saçmalık yok kuyu kazma yok herkes adam gibi işini yapıyor

Lakin Almanya'ya gelmeyin insanlar mal gibi enerjisiz ruhsuz ceset gibi takılıyorlar

Güney Avrupa'ya vınlayın derim batı ve kuzey b.k gibi

italya hakkında bilginiz varmı

italya hakkında bilginiz varmı

Pffff olmaz mı, teknik meslektenseniz Milano da ingilizcenin yeterli olduğu iş çok. Diğer bölgeler için italyanca gerekiyor maalesef. Malta'da expat olarak iş kolay bulursunuz, italyanın daha küçük ve sakin olanı. Malta ya bir bakın derim.

Bir de nokta atışı olacak ama Fransada Grenoble diye ufak sevimli bir kasaba var, İsviçre sınırına yakın. Kasaba ufak ama içinde büyük şirket ofisleri bakın dek gelirseniz orayı da es geçmeyin. Sakin, sevimli bir yer iklimi de güzel canınız büyük şehir çekerse de Cenevre'ye arabayla çok yakın.

En basta sari kantaron olmak uzere melisa, papatya, lavanta. Donusumlu ic. Vucut alisinca etki azalabilir. Dozunu da kacirma. Troidine baktirdin mi? Yavas calisiyorsa o da sinir yapar. Bu durumda yine sari kantaron tavsiye ederim. Faydasini gorenler var.

Son düzenleme:
Multivitamin vr omega-3 desteği ile vücudu dinç tutup kendi hakkınızı korumaya devam derim ben. Omega-3ün depresyona da iyi geldiği söyleniyor.

"Kakule" kesinlikle öneririm çayına bir kaç tane atıp içebilirsin seni hem sakinleştirir hemde duygu durumunu düzenler algını acar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…