Okurken ben mayistim valla aaamaaan dedim bi kendi kendime.Babamın hep bir lafı vardır. Koskoca evrende binlerce galaksi var, o galaksilerin içinde samanyolu galaksisi var. Samanyolu galaksisinde binlerce yıldız gezegen var . O gezegenlerin içinde nokta kadar dünya var. O dünyanın içinde 7 milyar insan var . Koca evrenin içinde noktadan bile küçük insanları ne kadar byütüyosun gözünde..
Melisa cayiKızlar merhabaSinirlerim alt üst durumda.... Sıkıntılı iş hayatımı bilenler bilir.Sinir hastası oldum olacağım... Konu saçma olabilir ama bunlara kaldım ne diyeyim...Sizlere sormam gereken bir şey var.İş yerinde stresten ve mobbingden kendimi kaybediyorum sürekli.Agresif ve çok sinirli oluyorum.Neden diye sormayın anlatsam roman olur.
Sinirlerimi yatıştıracak, beni daha sakin yapacak bi taktiğiniz var mıdır? Sinirleri yumuşatan bir bitki çayı falan var mıdır ne önerirsiniz?
Not: Vallaha Çaylara maylara kaldım...Ama böyle mayıştıran bişeyde olmamalı ki işime konsantrasyonumu kaybetmeyeyim.Ne önerirsiniz?
Papatya ve adaçayı iç bol bolKızlar merhabaSinirlerim alt üst durumda.... Sıkıntılı iş hayatımı bilenler bilir.Sinir hastası oldum olacağım... Konu saçma olabilir ama bunlara kaldım ne diyeyim...Sizlere sormam gereken bir şey var.İş yerinde stresten ve mobbingden kendimi kaybediyorum sürekli.Agresif ve çok sinirli oluyorum.Neden diye sormayın anlatsam roman olur.
Sinirlerimi yatıştıracak, beni daha sakin yapacak bi taktiğiniz var mıdır? Sinirleri yumuşatan bir bitki çayı falan var mıdır ne önerirsiniz?
Not: Vallaha Çaylara maylara kaldım...Ama böyle mayıştıran bişeyde olmamalı ki işime konsantrasyonumu kaybetmeyeyim.Ne önerirsiniz?
Ahajajajja adama naptın öle iyi çözüm bulmuş ama asdfghkEşim bana çok sinirliyim diye ametist taşlı bileklik almış hediye :) biraz faydası var. Çok sinirlenince tespih gibi çekiyorum. Bana etki etti.
Kızlar merhabaSinirlerim alt üst durumda.... Sıkıntılı iş hayatımı bilenler bilir.Sinir hastası oldum olacağım... Konu saçma olabilir ama bunlara kaldım ne diyeyim...Sizlere sormam gereken bir şey var.İş yerinde stresten ve mobbingden kendimi kaybediyorum sürekli.Agresif ve çok sinirli oluyorum.Neden diye sormayın anlatsam roman olur.
tebrik ederim sizi . buradaki dolambaclı insan ilişkilerinden iş ilişkilerinden bıktım. fırsat bulursak bizde gidecegiz esimle.memnun musunuzPffff anladım
Haksızlığa ben de gelemiyorum adam kayırmaya özellikle o yüzden yurtdışına göç ettim burda çalışıyorum
Tavsiyem maaşı ve parayla alınanları düşünüp gerisini takmamak. Maaşımı alır yerin gerisi önemli değil şeklinde düşünmek bana çok yardımcı oldu zamanında
tebrik ederim sizi . buradaki dolambaclı insan ilişkilerinden iş ilişkilerinden bıktım. fırsat bulursak bizde gidecegiz esimle.memnun musunuz
italya hakkında bilginiz varmıVallahi kariyer olarak memnunum
Saçmalık yok kuyu kazma yok herkes adam gibi işini yapıyor
Lakin Almanya'ya gelmeyin insanlar mal gibi enerjisiz ruhsuz ceset gibi takılıyorlar
Güney Avrupa'ya vınlayın derim batı ve kuzey b.k gibi
italya hakkında bilginiz varmı
"Kakule" kesinlikle öneririm çayına bir kaç tane atıp içebilirsin seni hem sakinleştirir hemde duygu durumunu düzenler algını acarKızlar merhabaSinirlerim alt üst durumda.... Sıkıntılı iş hayatımı bilenler bilir.Sinir hastası oldum olacağım... Konu saçma olabilir ama bunlara kaldım ne diyeyim...Sizlere sormam gereken bir şey var.İş yerinde stresten ve mobbingden kendimi kaybediyorum sürekli.Agresif ve çok sinirli oluyorum.Neden diye sormayın anlatsam roman olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?