Dalga geçmek yok,vallahi ciddi soruyorum.

hafif bir antidepresan ,iş yerine çay çorba fayda etmez

Melisa, rezene, karabaş

Mobbing yapanlar iş arkadaşı mı yoksa şef/amir mi? Mobbing direkt size mi karşı yoksa dedikodu veya bezdirme politikası şeklinde mi?

Soruların çok güzel canım
Simyam cevaplamadan ben kendi adıma yanıtlayayım
Aynı şeyleri yaşıyorum
Dedikodu arkDan yüze söylenenin tam aksini söylemeler
İşte zora sokacaklarını dile getirmeler vs
Tüm bunlara nasıl karşı koyup ne yapmalı sizce?
Mobing i herkes herkese uyguluyor sadece müdür değil

(İş yerini değiştirmem mümkün değil)

Psikologtan rapor al, ardindan bi guzel mobbing davasi,bir servet tazminati ye bi seyciin kalmaz.Ezdirmeyin kendinizi is kanununu okuyun.Mobbing deyince bana geliyolar is yerini basasim geliyo.Kendinize yazik etmeyin,sagliginizi bozmayin.Pislik insanlar.

Arkadasimin biri birgun sinirlerim cok bozuk cekirdek yiyorum demisti. O an sasirmistim akikica ama .cat cat cat

Maalesef bu şekil olan mobbing artık her işyerinde ve mobbing olarak görülmüyor, işyerinde politika vs olarak adlandırılıyor

En iyisi bence kimseye bulaşnamak

Daha önce de yazdım maaş gününü düşünüp bu insanları dert edinmemek:)

melisa cayı

Takmayın, diyin ki onlar beni üzebilecek kadar değerli mi? Ben onlardan üstünüm ve kafama takmama değmezler. Hayatımda yer edinecek insan değiller. :)

Neyin dalgasını geçeceğz cnm bnm..?
Psikoloğa gidip rahatlayabilirsin cnm. Ve hatta melisa çayı :) Bnm aklma bu geldi. Umarım iyi olursun canım

Kiralık Aşkta neriman bağırıyo ya mineee rezeneee diye cidden cok rahatlatıyo ben içiyorm arada mis gibi mayısma yok bişe yok tavsiye ederim arkadaşım❤

Nefes teknikleri ile ilgili çalışmalar, kitaplar var tavsiye ederim. Bir de meditasyon (işyerinde bile farkedilemeden yapılabilir)

7 ayetel kürsü oku 1önüne 2sağına 3soluna 4yukarı 5aşağı 6arkana üfle en sonuncuyuda 7nefesi içine çekip yut, ozaman her yonden korunmus olursun Allah'n izniyle :)
Allah'tan başka hiç bisey sakinlestiremez

Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepsini deneyeceğim inşallah zamanım bol
Melisa ve adaçayını öneren çok olmuş onlarla başlayayım bi hele... Aslında en sağlıklı ve mantıklı çözüm psikiyatri gibi görünüyor ancak biliyorsunuz günümüz şartlarında insan birşeylere zaman bulamıyor veya ayıramıyor.
Bir de 2018 KPSS ye hazırlanmayı düşünüyorum ama atama puanları çok ütopik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…