Cevabıma sende gülme . Dalga geçmiyorum. Eğer evliysen, güne sabah seksiyle başla. Ilık bir duş al ve işe git. Savaş çıksa umurunda olnaz.Kızlar merhabaSinirlerim alt üst durumda.... Sıkıntılı iş hayatımı bilenler bilir.Sinir hastası oldum olacağım... Konu saçma olabilir ama bunlara kaldım ne diyeyim...Sizlere sormam gereken bir şey var.İş yerinde stresten ve mobbingden kendimi kaybediyorum sürekli.Agresif ve çok sinirli oluyorum.Neden diye sormayın anlatsam roman olur.
Sinirlerimi yatıştıracak, beni daha sakin yapacak bi taktiğiniz var mıdır? Sinirleri yumuşatan bir bitki çayı falan var mıdır ne önerirsiniz?
Not: Vallaha Çaylara maylara kaldım...Ama böyle mayıştıran bişeyde olmamalı ki işime konsantrasyonumu kaybetmeyeyim.Ne önerirsiniz?
Kızlar merhabaSinirlerim alt üst durumda.... Sıkıntılı iş hayatımı bilenler bilir.Sinir hastası oldum olacağım... Konu saçma olabilir ama bunlara kaldım ne diyeyim...Sizlere sormam gereken bir şey var.İş yerinde stresten ve mobbingden kendimi kaybediyorum sürekli.Agresif ve çok sinirli oluyorum.Neden diye sormayın anlatsam roman olur.
Sinirlerimi yatıştıracak, beni daha sakin yapacak bi taktiğiniz var mıdır? Sinirleri yumuşatan bir bitki çayı falan var mıdır ne önerirsiniz?
Not: Vallaha Çaylara maylara kaldım...Ama böyle mayıştıran bişeyde olmamalı ki işime konsantrasyonumu kaybetmeyeyim.Ne önerirsiniz?
Ay şu passiflorayı deneyeyim bi hanımlar
esim mühendis ben diyetisyen . hayaller insallah olurPffff olmaz mı, teknik meslektenseniz Milano da ingilizcenin yeterli olduğu iş çok. Diğer bölgeler için italyanca gerekiyor maalesef. Malta'da expat olarak iş kolay bulursunuz, italyanın daha küçük ve sakin olanı. Malta ya bir bakın derim.
Bir de nokta atışı olacak ama Fransada Grenoble diye ufak sevimli bir kasaba var, İsviçre sınırına yakın. Kasaba ufak ama içinde büyük şirket ofisleri bakın dek gelirseniz orayı da es geçmeyin. Sakin, sevimli bir yer iklimi de güzel canınız büyük şehir çekerse de Cenevre'ye arabayla çok yakın.
Nasıl çözdün bacım ya anlatıver hele :)Bizimde iş yerinde
bana sürekli berbat espiriler yapan
bazen sacma sapan işime mudahile eden biri vardı
sorunu çözdüm şimdi konuşmuyor benle
Valla türk sistemi adamı katil eder özel sektör kadar kötü bir sistem yok inşala Tayyip başkan hepsine el koyar
Çocuğun varsa onu düşün ordan akşam evine gideceğini düşüm para için oradasın onu düşün içinden söv sonra de ki oooo hoşgeldin canım sonra tipini sevdiğim de kendi taktiğim
Zaten beyaz yakalı köleyizEl koymadı aksine daha yeni kıdem tazminatı kaldırıldı. İşçi kiralama dönemi başlayacak. Kayıtdışı çalıştırma artacak. İşçiler köleleşecek.
Türkiyede işçi olmak çok zor, gittikçe de zorlaştırıyorlar. Allah yardımcımız olsun diyecek başka bir şeyim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?