Dalga geçmek yok,vallahi ciddi soruyorum.

Cevabıma sende gülme . Dalga geçmiyorum. Eğer evliysen, güne sabah seksiyle başla. Ilık bir duş al ve işe git. Savaş çıksa umurunda olnaz. söyle, o seni bunaltanlarda öyle yapsın. Hep tatminsizlikten bu gerginlikler.

Kendi dertlerine dalıp seni unutsunlar inşallah. Bazı insanlar tam .

Kantaron çayı iç. En etkili bitkisel kaynaklı rahatlatıcı. Gece yatmadan kedi otu çayı içebilirsin. Yalnız o uyku yapar.

farkındalık ile ilgili makaleler oku seni çok degiştirecektir.bakış açın degişmeli kısacası

Bizimde iş yerinde
bana sürekli berbat espiriler yapan
bazen sacma sapan işime mudahile eden biri vardı
sorunu çözdüm şimdi konuşmuyor benle

Melisa ya da yaseminli yeşil çay, poşet değil ama aktardan alacaksın

KPSS ye hazırlanacağınızı söylemişsiniz. Kamuda bir şeyler farklı sanmayın. Ben kamuda çalışıyorum ve mobingin en bariz örnekleri memurlar arasında yaşanıyor emin olun. Sanırım işini kaybetme korkusu yaşamayınca insanlar başkalarına psikolojik şiddet uygulama konusunda daha cüretkar oluyorlar. Size hayatı dar etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Nefes almanız bile batar hale geliyor belirli bir gruba. Bana sinir olan bir kadın memur arkadaş yürürken saçımı savurduğumu iddia etmişti. bu raddelere gelebiliyor size tavır yapıp dışlama, bezdirme, baskı uygulama sebepleri. O yüzden her şey insanın neyi ne kadar kafasına taktığına göre anlam kazanıyor. Benim ciddi anlamda sinir krizleri geçirdiğim zamanlar olmuştu ama gördüm ki ben umursadıkça hayatımdaki etkileri artıyor, yok sayarsam sistem zamanla bağışıklık kazandırıyor ve bitmiyor ama alışılıyor. ( Baya uzun oldu doluyum bu konuda )

Arkadaslar melisa demissiniz ama melisa uyku yapiyor. Benim de eski isyerim cok stresli ve yogundu bir gun oglen iceyim dedim. Bir uyku bastirdi ki inanamazsiniz. Boyle gozumu kapadikca ruya goruyorum Aksama kadar gozlerim acik uyudum sanki. Iskence gibiydi resmen.

esim mühendis ben diyetisyen . hayaller insallah olur

Sinirlenince içinizden şirinler çizgi filminde şirinlerin söylediği şarkıyı söyleyin la la la lalalalalal la la la la laaaaa bi gülme geliyor insana hem siz rahatlarsınız hem karşınızdaki kudurur.
Çok etkili ciddiyim

Canim doktora gidebilirsn sana uygun bir ilac verebilir.rahat olursn

El koymadı aksine daha yeni kıdem tazminatı kaldırıldı. İşçi kiralama dönemi başlayacak. Kayıtdışı çalıştırma artacak. İşçiler köleleşecek.

Türkiyede işçi olmak çok zor, gittikçe de zorlaştırıyorlar. Allah yardımcımız olsun diyecek başka bir şeyim yok.

Zaten beyaz yakalı köleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…