Saç Kesim Şekilleri Dalgalı ve kıvırcık saçlara süper bir ürün

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bugün aldım banyo yaptım şuanda saçlarıma sıktım bakalım görcez :) yrn sabah yazarım size :))) nası olduklarını kurutmcam ben kendi kendilerine kuruucaklar :) bakalım nolcak

evet arkadaşlar sonuç hakkaten kıvırcık laştı saçlarım evet elektriklenmio benimkiler braz zor bi saçtır aslında benim pek bi ümidim yoktu ama sonuç süpeeer hatta biraz fazla bile kıvırcıklaştı ama güsell benim kıvırcıklarım dalgaya kaçmıştı artık boyadan falan beğendim teşekkür ederim cnm

saçlarımın uçları yıpranmış gözüküodu şuanda farkettimki yıpranmış gözükmüolar çok sewindim ya süper bişe bu şampuanını ve bakım serumunuda alırsak eminim çok daha güsel olur :sm_cool:

bu ürün saçları sadece kıvırcıklaştırıyormu ben hafif dalgalı istiyorum o şekili veremezmi

aslında bu kıvırcıkları bozulmuş olan saçların buklelerini düzeltio tekrar yok olmaya başlayan bukleleri şekillendirio

benim saçlarım hafif dalgalı yine aynı şekli verirmi kıvırcıklaştırmıyor değilmi...birde sürünce jöle sertlik yapıyormu ıslakmı gözüküyor yoksa doğal hali gibimi duruyor...biraz fazla sordum ama

yani şöle sölim benim kıvırcıklarımda dalgalı gibi olmuştu ama şekli bozulmuştu işte bunu sıkınca gayet kıvırcıklarım belirginleşti öle sert falan diil cnm elektriklenmeyi yok etti hafif ıslak gibi görünüo tane tane güsel duruo cnm (doğal gözüküo )

bu ürünü ben de yeni aldım ve kullandığım anda farkı gördüm.saçlarım yıkadıktan sonra güzel olurdu ama sabah kalktıktan sonra birbirine girmiş olurdu ama bu ürünü gece kullandım ve sabah kalktığımda bile buklelerim güzel gözüküyodua.s denemenizi tavsiye ederim ben 24 tl ya aldım.bazı eczanelerde de satılıyor.arkadaşıma da teşekkür ederim vereliniortak

bu ürünü saçımıza ıslakken mi sürüyoruz kuruyken mi? Bir de benim öyle buklelerim filan yok dalgalı saçlarım var güzel bir görünüm elde edebilir miyim bu ürünle arkadaşlar?:CüvCüv:

bu ürünü saçımıza ıslakken mi sürüyoruz kuruyken mi? Bir de benim öyle buklelerim filan yok dalgalı saçlarım var güzel bir görünüm elde edebilir miyim bu ürünle arkadaşlar?:CüvCüv:

zaten benimde öle küçükkenki gibi kıvırcığım kalmadı cnm dalgalı sayılır ama bukleyi güzelleştirio cnm. evet yıkandıktan sora nemliyken sık elinle şekil ver cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…