Saç Kesim Şekilleri Dalgalı ve kıvırcık saçlara süper bir ürün

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
galiba bir tek ben memnun kalmadım bu üründen((burada yazılanları okuyunca hafta sonu koşa koşa gidip boynerden aldım.ama hala saçlarım güzel gözükmüyor.jöleli gibi sert olmuyor tabiki ama jöleli saçlarımda bile buklelerim daha belirgin ve güzel duruyor((

Kullandığım, hiç memnun kalmadığım, kokusunu kötü bulduğum, bir kaç hafta sonra aldğım yere şikayetimi bildirip, başka bir şeyle değiştirdiğim ürün. Ama belki, saç yapısına göre değişebiliyor ve memnun da kalınabiliyordur.

çok övdünüz ben de denemek istiyorum ama burada kıbrısta böyle mağazalar yok. int dee sipariş veremiyoruz çoğu siteler göndermiyor.
ben nereden bulabilirim bileniniz var mı. carrefourda varmıdır

ben normalde andrelon control creme ve andrelon krul mousse kullaniyorum...andrelon krul mousse icerigini degistirdiler ve artik eskisi gibi etkilemiyor ve kokusu berbatlasti malesef... john frieda hem pahali hem de kucucuk ..3 en fazla 5 kullanimlik gibi duruyor neyse denemekte fayda var

arkadaşlar bende buradaki yorumlara göre kullandım bu ürünü.İnternetten online eczanemden 17 liraya aldım.Bugün kullandım ve çok memnun kaldım buklelerim daha belirgin ve söz dinliyor :) kabarma ve dağılma yok ayrıca köpükteki gibi sert ve yapışkan his de yok..Saçlarınız kalın telli ve boyalıysa benim gibi denemeden geçmeyin derim

benim saçlarım kıvırcık ama fazla değil,boyadan fönden düzleştiriciden ve açtırmadan baya yıprandı 3 ay önce baya uzun olan saçımı omuzlarıma kadar kestirmek zorunda kaldım açtırma sevdasına saçım yanınca tabi.keşke açtırmasaydım.şuan saçım açık karemel buda saçımın yıpranmasını daha belirgin gösteriyor uzadıkca kendim kesiyorum uçlarından ve bakım yağı kullanıyorum etkisi oldu biraz ama banyodan sonra kuruyunca çok berbatlar.hep düzleştiriyorum yine.bu spreyi çok merak ettim yarın eczene den bakacağım varsa alacağım.denemekten birşey çıkmaz.memnun kalırsam yaapandanda tafsiye verenden de çok duacı olacağım.yarın ola hayrola.

arkadaşlar bu ürün saçı olduğundan daha fazla kıvırcıklaştırmıyor değil mi

benim saçlarım iri bukle şeklinde, sadece elektriklenmesinden muzdaribim, elektriklenmemeye ve bukle belirginleştirmeye yarıyorsa alayım

Çok teşekkürler sayenizde deneme imkanı buldum ve memnun kaldım :)

Son düzenleme:

Saçının kendi kıvırcığını çıkarıyor yani extradan eklemiyor. Mesela benim üst taraflar çok kıvırcık değil dalgalıdır kullanıncada sadece dalgalı oldu. Ama zamanla altta taramayla vs. şekilde düzleşen kıvırcıkları tekrar kazandırdı. Gerçi yeni denedim ama gözlemlerim bu yönde. :) Ne yapış yapış oldu ne kaskatı. Kendi doğal haline çeviriyor resmen :) .

ben de denicem :) aslında kullandığım bir iki ürün var ama belki bu daha güzeldir fiyatı da çok uygunmuş :)

peki canım sacın kabarmasına yardımcı oluyormu? yoksa düz sadece buklelerin belirgin olmasına mı yarıyor?

kızlar john frieda saç boyalarını nereden bulabilirim bana yardımcı olabilir misiniz internetten bulamadım kullanan varsa bana yardımcı olsun.

arkdaşlar ben gratisten denemelik amaclı dalgalı kıvırcık saclar ıcın olan john friedayı aldım yalnız bakım kremını almadım kadın sımdılık evdekı bır bakım kremınızı kullanabılırsınız dedı ama ben baska marka kremı kullanırsam john frieda sampuanın etkisini göstereceğini düşünmüyorum.bakım kremsız kullansam sızce bır sorun olabılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…