Saç Kesim Şekilleri Dalgalı ve kıvırcık saçlara süper bir ürün

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben de alacağım çok merak ettim ürünü valla. mucize ürün hakkaten oh oh

canlarım mrb....chablis kardeşim bu söylediğin ürün gerçkten bu derece işe yarıyosa sana gerçkten çok dua ederim...benim saçlarım hem kıvırcık hem dalgalı hem çok kuru hem çok mat çabuk kırılıyor yani daha sayabilirm ama bu kadar yeter herhalde:)benim saçlar alın bölgemden birz daha geride istiyorum ki arkası tmm kıvırcık seviyorum saçlarımı ama güzel dursun gözüksün alın bölgesi de herhangi bi düzleştirici alete ihtiyaç duymadan düz olsun..çünkü onlar saçı çok yıpratıyor...bu söylediğin ürünü inşl.alıcam...yani bunun bakım kremi de varmış ama sen sprey kullnmışsın onu alıcam...ben de kafayı yemek üzereyim yemin ederim..ne kadar özen gösterirsem gösteryim bi türlü istediğim gibi olmuyor..kapalıyım bide daha da çok bakım istiyor...kendimden nefret edecek dereceye geldim:'(bunu kullanırken kullanılan şampuanın bi etkisi var mı fark ediyor mu canım benim ya......

canlarım mrb....chablis kardeşim bu söylediğin ürün gerçkten bu derece işe yarıyosa sana gerçkten çok dua ederim...benim saçlarım hem kıvırcık hem dalgalı hem çok kuru hem çok mat çabuk kırılıyor yani daha sayabilirm ama bu kadar yeter herhalde:)benim saçlar alın bölgemden birz daha geride istiyorum ki arkası tmm kıvırcık seviyorum saçlarımı ama güzel dursun gözüksün alın bölgesi de herhangi bi düzleştirici alete ihtiyaç duymadan düz olsun..çünkü onlar saçı çok yıpratıyor...bu söylediğin ürünü inşl.alıcam...yani bunun bakım kremi de varmış ama sen sprey kullnmışsın onu alıcam...ben de kafayı yemek üzereyim yemin ederim..ne kadar özen gösterirsem gösteryim bi türlü istediğim gibi olmuyor..kapalıyım bide daha da çok bakım istiyor...kendimden nefret edecek dereceye geldim:'(bunu kullanırken kullanılan şampuanın bi etkisi var mı fark ediyor mu canım benim ya......

bişe sorcam canım ya saç tipin tam olarak nasıl ya da şöyle sorayım dalgalı-kıvırcık gür ve kabaran saçta da güzel olur mu bu ürün yani:uhm:

bir de başka ürünlerini kullandın mı mesela frizz ease strength serum:uhm:

cnm benim saçlarım kıvırcıktı ve kabarık elektrikli cnm şuanda sürüorum bi şekle sokmuo çünkü rengini açtırdım saçımın bütün yapısı bozuldu biraz yıprandı ama bu ürünü yazdıım zamanlarda saçım koyu ve sağlıklıydı normalde kabaran kıvırcıkları boyadan bozulmuş bi kıvırcıktı onu çok güzel yapmıştı ama diğer ürünlerinin hiçbirini kullanmadım cnm

benim banyodan sonra saçlarım çok kabarıyor,elektrikleniyor..
bu ürün fayda edermi yani...

walla cnm dün kıvırcıklarım gitmiş haliyle sıktım benimde acayip kabaarır akşam sürdükten soorada sadece önlerime fön çektim walla saçımda ne elektrik var nebişi saçım kabarmadı ööle kıvır kıvırda olmadı malum sarı yaptıım için yıprandı kıvırcık falan kalmadı ama cinsi güzelleşti enazından elektrklenmiyo.ama şöyle yaptım banyodan soora normalde ben hayatta jölesiz yapamazdım artık jöle sürmüorum kopmasınlar die.banyodan havluyla nemini aldım sora serum sürdüm iice yedirdim heryerine kuru olduu için serumla falan yağlanmıyo benimki serumdan sora bu johnfrieda spray i sıktım ve şuanda saçım inanılmaz iyi jölesiz olduu halde elektrik yok ve sağlıklı görünüo hiç yıpranmış gibi görünmüo.

bugün bu ürünü markafoniden 14 tl ye aldım kızlar birde köpüğünü sipariş ettim... merakla bekliyorum. kullandıktan sonra sonuçları yazarım...

bugün bu ürünü markafoniden 14 tl ye aldım kızlar birde köpüğünü sipariş ettim... merakla bekliyorum. kullandıktan sonra sonuçları yazarım...

bu yazını görür görmez bende markafoniye baktım ve sipariş verdim
pelka gibi bende geldiginde sonucları yazarım ama cok merak ettim kaydirigubbakcemile2

bu yazını görür görmez bende markafoniye baktım ve sipariş verdim
pelka gibi bende geldiginde sonucları yazarım ama cok merak ettim kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun pamuğum :) geçenlerde bir mağazada sormuştum 30tl demişlerdi. iyi ki o gün almamışım. ucuza kapattık yani kaydirigubbakcemile3 ben köpükten de umutluyum doğrusu... jöle kullanmayı sevmiyorum.

bak bu ürünü ben de merak ettim. en kısa zaman da alıp deniyeceğim. denemediğim ürün kalmadı. eskiden dalgalarım buklelerim güzeldi ne zaman röfle yaptırdım saçlarım mahvoldu. deneyelim bakalım sonra sizlerle paylaşırım..

benmkide aynen cnm çok fena oldular ama brazilian keratin hair treatment die bişe war saçı 6 ay düz yapıo ve boyalı saçada yapıomuş saça zararda vermiomuş onarıyomuş bile keratin yüklemesi yapıolarmış heryerde yook ama haftaya biyer war konuştum bu dediğim şeysse eğer yaptırcam 6ay dümdüz saçlarrrrrrrr :))))))) elimde kalmazlar işalla hahhaa :)))) zaten ellemeye korkuorum saçları :) koopcaklar die :))))

ay kızlar ne zamandır gelmedim bu topiğe herkeşşşler memnun kalmış galiba ben bu ara kullanmıyorum bu ürünü çünkü başka bişey almıştım onu bitirmeye çalışıyorum ama beğenmenize ve işe yaramasına çok sevindimmm

kızlar bu ürünü ben de burdan okudugum yorumlarla aldım ama nasıl kullanıcaz elimize sıkıpta mı yoksa direk saçamı sıkıcaz ???

Bende aldım markafoniden yeni elime geldi. 1-2 gün içinde kullanırım . çok merak ediyorum. Umarım iyi sonuçlar görürüm..

Kızlarrr ben de merak ettim bu ürünü kullanan herkes memnun.Eczanedelerde de satılıyor bu marka.Bugün gördüm.En kısa zamanda deneyip yorumlarımı yazmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…