Dallas gibi konular da hep beni buluyor

şu siteye girdikten sonra anladım artık dünyamın ne kadar küçük olduğunu

şu kısma bittim yaa
Güldürebildiysem ne mutlu :)
Usagicim, bir de şu satın almacı herifle konu sahibinin ufak bir olayı olmuş. Bu herif konu sahibinden hoşlanıyormuş önceden. Heh şimdi konu sahibi de bunu kullanarak, nerede ne yapıyorsun rapor ver tarzında bir yolda yürüyor. ya hu bu da iğrenç değil mi? El kızını güdemiyor diye, sen ne diye istemediğin adama yanaşıyorsun? Bir de bu kızın anası nereden biliyor, senin bu adamdan rapor isteyecek kadar, bu adamla aranın iyi olduğunu?

ya adam eli silahlı bi tipmiş buyur burdan yak buna ne diycez

Hayatta çok farklı şeyler oluyor işte.
Babası kızının evli adamla ilişkisini biliyor ses çıkarmıyor.
Çünkü adam kıza maddi destek sağlıyor.
Kız çalışmıyor ama baba bu değirmenin suyu nereden geliyor demiyor.
Benimkiler kendi maaşımı kazanmama rağmen her şeyi sorarlar.

ya neresinden tutsan elinde kalıyo ağır mı olur bilmem ama bu hikayede ki herkes midesiz

bi dakika yaşımı saymam lazım

Barıştınız mı eski sevgilinle?
Ablası da ne ablaymış be . .
Bende kardeşin gibi düşünüyorum. .

Ya wolf ben daha çok konu sahibine şaşırdım aslında.
1 haftalık sevgilinin kız kardeşi için, şu satın almacı ile gereksiz bir iletişime geçmiş baksana. O kısım aşırı saçma değil mi?
Ben hiçbir iş arkadaşıma akşam fotoğraf at demedim, takip amaçlı.

bi dakika yaşımı saymam lazım

Evet.Var böyle insanlar malesef.
Hem de gerçek4-5 senedir ilişkileri var.
Adam kıza araba aldı.Yakında ev de alacak.
Ben 9 senedir çalışıyorum hayatımda en ufak olağan dışı bir olayda ailem milyon tane soru sorar.

bizimkiler böyle bişey olsa allahım düşünemiyorum sonucu

şu siteye girdikten sonra anladım artık dünyamın ne kadar küçük olduğunu

Ben de anlam veremeye çalışmaktan vazgeçtim artık. Çok değişik hayatlar var.

Bu işlere girmesi başlı başına hata zaten. Böyle diyaloglardan bile kaçınması lazım. Sonunda onun başı belaya girecek haberi yok.

Kendi kız kardeşini dinle. Hem sevgilimden hem de işten ayrıl

arkana bakmadan uzaklas o aileden cocuktan ortamdan isten o insanlardan, basini belaya sokarlar basina bir is gelir yada bir kavganin ortasindan kalir kor kursuna kurban gidiverirsin, oyle bir ailenin icine nasil olurda ileride girmeyi dusunursun veya hayal edersin anlamiyorum.

Ailevi mevzuulara hiç karışmamak lazım. Sonunda o kızı aklar paklar, çekerler kenara. Afedersiniz ama kıçta kalan, konu sahibi olur. Laf, söz dönüp dolaşıp onu bulur.

Koca mı değişik bizler mi anlayamadım?
Bu ne onursuzluk.Kadın defalarca evden kaçıyor ve adam hala öldürürüm ayrılırsan diyor.
Değişik bir fantezi şekli sanırım
kocası erkekle kaçtığını görmemiş ama bu müdürle mesajlarını yakalamış müdürü tehdit etmiş bu kaçma olaylarında kızın psikolojisi bozuk demişler seni görmek istemiyor biraz uzak kalın o uzak kaldıkları arada kız ailesinin yanında kalıyormuş o ara alışverişe gidiyorum bunaldım diye çıkıp evden kaçmış sonra kızı bulup eve getiriyorlar kocası kızı ikna etmeye geliyor kız istemiyorum boşanıcam diyor kocası da öldürürüm boşanmak yok diyor

vallahi yalan söylemiyorum ya gerçek bu işin içinden çıkamadım yeni üye değilim ki yalan söyleyeyim zaten sürekli burda buluyorum kendimi neden banlanmak isteyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…