- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
şu siteye girdikten sonra anladım artık dünyamın ne kadar küçük olduğunuBenim kuzenim evliyken başkasına kaçtı ve kaçtığı herif beklediği gibi çıkmayınca geri döndü. Kocası da karımı affettim yuvamı dağıtmayacağım dedi. Daha önce de bir kaç defa farklı kişilerle yazışmaları falan yakaladı. Bu olayın geçtiği yer de büyük bir şehir değil, küçücük köy gibi bir ilçe. Konuya inanırım yani.
Güldürebildiysem ne mutlu :)şu kısma bittim yaa
ya adam eli silahlı bi tipmiş buyur burdan yak buna ne diycez
ya neresinden tutsan elinde kalıyo ağır mı olur bilmem ama bu hikayede ki herkes midesizGüldürebildiysem ne mutlu :)
Usagicim, bir de şu satın almacı herifle konu sahibinin ufak bir olayı olmuş. Bu herif konu sahibinden hoşlanıyormuş önceden. Heh şimdi konu sahibi de bunu kullanarak, nerede ne yapıyorsun rapor ver tarzında bir yolda yürüyor. ya hu bu da iğrenç değil mi? El kızını güdemiyor diye, sen ne diye istemediğin adama yanaşıyorsun? Bir de bu kızın anası nereden biliyor, senin bu adamdan rapor isteyecek kadar, bu adamla aranın iyi olduğunu?
bi dakika yaşımı saymam lazımHayatta çok farklı şeyler oluyor işte.
Babası kızının evli adamla ilişkisini biliyor ses çıkarmıyor.
Çünkü adam kıza maddi destek sağlıyor.
Kız çalışmıyor ama baba bu değirmenin suyu nereden geliyor demiyor.
Benimkiler kendi maaşımı kazanmama rağmen her şeyi sorarlar.
adam müdürle mesajları yakalamış öyle söyledilersence akıl alır yanı var mı olayın bana şunu söyle adam aldatıldığını biliyo dimi
Ya wolf ben daha çok konu sahibine şaşırdım aslında.Benim kuzenim evliyken başkasına kaçtı ve kaçtığı herif beklediği gibi çıkmayınca geri döndü. Kocası da karımı affettim yuvamı dağıtmayacağım dedi. Daha önce de bir kaç defa farklı kişilerle yazışmaları falan yakaladı. Bu olayın geçtiği yer de büyük bir şehir değil, küçücük köy gibi bir ilçe. Konuya inanırım yani.
yani biliyo adam boynuz rekoruna koşuyo deseneadam müdürle mesajları yakalamış öyle söylediler
hikayenin en mantıklı kişisi ilan ettim kendisinikız kardeşim de o çocuktan ayrıl işten de ayrıl diyor.
bi dakika yaşımı saymam lazım
bizimkiler böyle bişeyEvet.Var böyle insanlar malesef.
Hem de gerçek4-5 senedir ilişkileri var.
Adam kıza araba aldı.Yakında ev de alacak.
Ben 9 senedir çalışıyorum hayatımda en ufak olağan dışı bir olayda ailem milyon tane soru sorar.
şu siteye girdikten sonra anladım artık dünyamın ne kadar küçük olduğunu
Ya wolf ben daha çok konu sahibine şaşırdım aslında.
1 haftalık sevgilinin kız kardeşi için, şu satın almacı ile gereksiz bir iletişime geçmiş baksana. O kısım aşırı saçma değil mi?
Ben hiçbir iş arkadaşıma akşam fotoğraf at demedim, takip amaçlı.
Konu anlaşılmadı özet geçiyorum.
Aşağıda karışık olarak var okumak isteyen olursa
Sevgilimin kız kardeşi sürekli kocasını 3 çocuğuyla birlikte bırakıp başka erkeklere kaçıyor .
kocası ayrılmak istemiyor ayrılırsan öldürürüm diyor
daha önce müdürüme kalpli pastalar aşk mektupları getirmesine şahit oldum eşine selam söyle dedim o benim eşim değil diye saçmaladı.
annesi aradı dün geçen kaçtığında satın almacıyla yakalanmış
satın almacıyla aran iyi onu kontrol et telefonlarını kurcala kızımı kötüle soğusun kaçmasın kızımla dedi
şimdi sevgilim öğrendi sakın sen karışma diyor sonra sana sararlar diyor
kız şizofren hastası kocası eli silahlı hasta
kız kardeşim de o çocuktan ayrıl işten de ayrıl diyor.
annesi çaresizim nolur yardım et diyor.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Konu anlaşılmadı özet geçiyorum.
Aşağıda karışık olarak var okumak isteyen olursa
Sevgilimin kız kardeşi sürekli kocasını 3 çocuğuyla birlikte bırakıp başka erkeklere kaçıyor .
kocası ayrılmak istemiyor ayrılırsan öldürürüm diyor
daha önce müdürüme kalpli pastalar aşk mektupları getirmesine şahit oldum eşine selam söyle dedim o benim eşim değil diye saçmaladı.
annesi aradı dün geçen kaçtığında satın almacıyla yakalanmış
satın almacıyla aran iyi onu kontrol et telefonlarını kurcala kızımı kötüle soğusun kaçmasın kızımla dedi
şimdi sevgilim öğrendi sakın sen karışma diyor sonra sana sararlar diyor
kız şizofren hastası kocası eli silahlı hasta
kız kardeşim de o çocuktan ayrıl işten de ayrıl diyor.
annesi çaresizim nolur yardım et diyor.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Ailevi mevzuulara hiç karışmamak lazım. Sonunda o kızı aklar paklar, çekerler kenara. Afedersiniz ama kıçta kalan, konu sahibi olur. Laf, söz dönüp dolaşıp onu bulur.Ben de anlam veremeye çalışmaktan vazgeçtim artık. Çok değişik hayatlar var.
Bu işlere girmesi başlı başına hata zaten. Böyle diyaloglardan bile kaçınması lazım. Sonunda onun başı belaya girecek haberi yok.
kocası erkekle kaçtığını görmemiş ama bu müdürle mesajlarını yakalamış müdürü tehdit etmiş bu kaçma olaylarında kızın psikolojisi bozuk demişler seni görmek istemiyor biraz uzak kalın o uzak kaldıkları arada kız ailesinin yanında kalıyormuş o ara alışverişe gidiyorum bunaldım diye çıkıp evden kaçmış sonra kızı bulup eve getiriyorlar kocası kızı ikna etmeye geliyor kız istemiyorum boşanıcam diyor kocası da öldürürüm boşanmak yok diyorKoca mı değişik bizler mi anlayamadım?
Bu ne onursuzluk.Kadın defalarca evden kaçıyor ve adam hala öldürürüm ayrılırsan diyor.
Değişik bir fantezi şekli sanırım
vallahi yalan söylemiyorum ya gerçek bu işin içinden çıkamadım yeni üye değilim ki yalan söyleyeyim zaten sürekli burda buluyorum kendimi neden banlanmak isteyeyim.Benim kuzenim evliyken başkasına kaçtı ve kaçtığı herif beklediği gibi çıkmayınca geri döndü. Kocası da karımı affettim yuvamı dağıtmayacağım dedi. Daha önce de bir kaç defa farklı kişilerle yazışmaları falan yakaladı. Bu olayın geçtiği yer de büyük bir şehir değil, küçücük köy gibi bir ilçe. Konuya inanırım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?