- 19 Haziran 2019
- 17
- 76
- 88
Annemgilinki bir günde çıkarıyor o kadar suyu yazık günah yaSu arıtma cihazlarına tamamen çevre dostu diyemesek de, daha az atık su çıkaran, filtreleri daha uzun süre kullanılan modeller var. Ayrıca istenirse atık su da geri dönüştürülebiliyor. Biz ev temizliğinde kullanıyoruz mesela çıkan atık suyu. Ki haftada 20 litre falan çıkıyor bizimkinden.
Gider borusu damacanaya bağlı tezgahın altında. Dediğim gibi haftada bir falan doluyor. Arada açıp bakıyoruz yarıyı geçmişse boşaltıyoruz.Annemgilinki bir günde çıkarıyor o kadar suyu yazık günah yasiz kova falan mı koyuyorsunuz altına nasıl oluyor? Tüm gün başında mı bekliycekler taşmasın diye anlamadım ki
Ah mantıklıymışGider borusu damacanaya bağlı tezgahın altında. Dediğim gibi haftada bir falan doluyor. Arada açıp bakıyoruz yarıyı geçmişse boşaltıyoruz.
Benimki de akşam yemeğine ekmek almaya gitmeye üşendi kahvaltıya zaten fırına ben gittim bir de akşam yemeğinde diyor ki bu evdeki ekmek alma sorunsalı bitmeyecek arkadaş diyorBenimkide bugun pazar kahvaltisina ekmek almaya gonderdim diye soylenip durduneymis gidip calissaymis daha iyi. ( esim lokantada calisiyor pazar gunleri dahil. normalde daha erken cikiyor evden, bugun ise biraz gec gittigi icin ise gitmeden once evden cikmak istememis beyefendi )
Benimkide bugun pazar kahvaltisina ekmek almaya gonderdim diye soylenip durduneymis gidip calissaymis daha iyi. ( esim lokantada calisiyor pazar gunleri dahil. normalde daha erken cikiyor evden, bugun ise biraz gec gittigi icin ise gitmeden once evden cikmak istememis beyefendi )
Benimki de akşam yemeği için ekmek almaya gitmeye üşenince dışardan yemek söyleyelim o zaman dedimBenimki de akşam yemeğine ekmek almaya gitmeye üşendi kahvaltıya zaten fırına ben gittim bir de akşam yemeğinde diyor ki bu evdeki ekmek alma sorunsalı bitmeyecek arkadaş diyorsustum bir şey demiyorum
Yapma elini bile sürme bak nasil yapiyorBasit ve komik gelebilir. Ama sürekli sorun olduğu için artık yazmak istedim. Kendimde bir hata payı mi var diye düşünmeye başladım artık. Anlatıyorum, iki tane damacana su alırız 19 litrelik. Biri bittiginde diğerini kilerden alıp değiştirmemiz gerekiyor. Ben arada değiştiriyorum. Ben değiştirmediğim zaman eşim damacana bitmiş halde görür ama değiştirmez. Bu sefer ben söylüyorum. Damacanayı değiştir diye. Ben söylediğimde o da başlıyor sende değiştirebilirsin bu zor bir iş değil sende değiştir demeye. Bu erkek işi diyorum. Sanki 9 aylık hamilesin diyor bana. Sürekli söyleniyor. Senin benim işim yok diyor ama ben demedikçe de değişmez o damacana. 19 litrelik damacanayı benim kilerden sürükleyip mutfağa getirmem gerekiyormuş.
Kadın ev hanımı diye her işi o mu yapmalı? Ben mi abartıyorum.
Ya hahahha basliga asiri güldümBasit ve komik gelebilir. Ama sürekli sorun olduğu için artık yazmak istedim. Kendimde bir hata payı mi var diye düşünmeye başladım artık. Anlatıyorum, iki tane damacana su alırız 19 litrelik. Biri bittiginde diğerini kilerden alıp değiştirmemiz gerekiyor. Ben arada değiştiriyorum. Ben değiştirmediğim zaman eşim damacana bitmiş halde görür ama değiştirmez. Bu sefer ben söylüyorum. Damacanayı değiştir diye. Ben söylediğimde o da başlıyor sende değiştirebilirsin bu zor bir iş değil sende değiştir demeye. Bu erkek işi diyorum. Sanki 9 aylık hamilesin diyor bana. Sürekli söyleniyor. Senin benim işim yok diyor ama ben demedikçe de değişmez o damacana. 19 litrelik damacanayı benim kilerden sürükleyip mutfağa getirmem gerekiyormuş.
erkek yapmalı yanı bel fıtığı olursunuz hanı ucundan tut derse onu da anlarım da yanı eşinizin yaptığı ayıp yahuBasit ve komik gelebilir. Ama sürekli sorun olduğu için artık yazmak istedim. Kendimde bir hata payı mi var diye düşünmeye başladım artık. Anlatıyorum, iki tane damacana su alırız 19 litrelik. Biri bittiginde diğerini kilerden alıp değiştirmemiz gerekiyor. Ben arada değiştiriyorum. Ben değiştirmediğim zaman eşim damacana bitmiş halde görür ama değiştirmez. Bu sefer ben söylüyorum. Damacanayı değiştir diye. Ben söylediğimde o da başlıyor sende değiştirebilirsin bu zor bir iş değil sende değiştir demeye. Bu erkek işi diyorum. Sanki 9 aylık hamilesin diyor bana. Sürekli söyleniyor. Senin benim işim yok diyor ama ben demedikçe de değişmez o damacana. 19 litrelik damacanayı benim kilerden sürükleyip mutfağa getirmem gerekiyormuş.
Damacanayı evet biz kadınlar da değiştirebiliriz. Lakin yanınızda bir erkek var ve evet o daha güçlü. Erkek değiştirir. Bizim narin bedenimiz, belimiz, kolumuz ağır yük taşımaya müsait değil. Ha tabii ki tek başımıza her şeyi yapabiliriz ama evde erkek varsa böyle işleri o yapmalı. Bence :) Bizde düzen bu yani. Her seferinde söyleyin bir süre sonra görevi haline gelir umarımBasit ve komik gelebilir. Ama sürekli sorun olduğu için artık yazmak istedim. Kendimde bir hata payı mi var diye düşünmeye başladım artık. Anlatıyorum, iki tane damacana su alırız 19 litrelik. Biri bittiginde diğerini kilerden alıp değiştirmemiz gerekiyor. Ben arada değiştiriyorum. Ben değiştirmediğim zaman eşim damacana bitmiş halde görür ama değiştirmez. Bu sefer ben söylüyorum. Damacanayı değiştir diye. Ben söylediğimde o da başlıyor sende değiştirebilirsin bu zor bir iş değil sende değiştir demeye. Bu erkek işi diyorum. Sanki 9 aylık hamilesin diyor bana. Sürekli söyleniyor. Senin benim işim yok diyor ama ben demedikçe de değişmez o damacana. 19 litrelik damacanayı benim kilerden sürükleyip mutfağa getirmem gerekiyormuş.
Evet kafaları aynı çalışıyorBenimki de akşam yemeği için ekmek almaya gitmeye üşenince dışardan yemek söyleyelim o zaman dedim
Benimkide bugun pazar kahvaltisina ekmek almaya gonderdim diye soylenip durduneymis gidip calissaymis daha iyi. ( esim lokantada calisiyor pazar gunleri dahil. normalde daha erken cikiyor evden, bugun ise biraz gec gittigi icin ise gitmeden once evden cikmak istememis beyefendi )
Benimki de akşam yemeğine ekmek almaya gitmeye üşendi kahvaltıya zaten fırına ben gittim bir de akşam yemeğinde diyor ki bu evdeki ekmek alma sorunsalı bitmeyecek arkadaş diyorsustum bir şey demiyorum
Aksama ekmek yok, alır misin diyen yengeme "makarna yaparsin ekmeksiz yeriz" diyen dayımla arttırıyorumBenimki de akşam yemeği için ekmek almaya gitmeye üşenince dışardan yemek söyleyelim o zaman dedim
Dün akşam bulgur pilavı var diye ekmek yerine geçer diyen kocamAksama ekmek yok, alır misin diyen yengeme "makarna yaparsin ekmeksiz yeriz" diyen dayımla arttırıyorum
Erkeklerin ekmek almaya olan evrensel tepkisiDün akşam bulgur pilavı var diye ekmek yerine geçer diyen kocam
Dün akşam bulgur pilavı var diye ekmek yerine geçer diyen kocam
Bu şey değil mi ya "Ekmek yoksa pasta yesinler"Erkeklerin ekmek almaya olan evrensel tepkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?