Damacanayı kim değiştirmeli sorunsalı?

Erkekler ne zaman bu kadar prenses oldu yaa. İlk kez duydum kadının damacana taşıdığını. Hadi ufak tefek alışveriş tamam ama toplu alışveriş de erkek de olması lazım yine tasincak şey çok. Erkeklere biraz iş yaptırin ya hayatın içinde yaşasınlar sonra rahatliktan bı taraflari oynuyor. Sizin sabrımız takdire şayan

Annemgilinki bir günde çıkarıyor o kadar suyu yazık günah ya siz kova falan mı koyuyorsunuz altına nasıl oluyor? Tüm gün başında mı bekliycekler taşmasın diye anlamadım ki

Annemgilinki bir günde çıkarıyor o kadar suyu yazık günah ya siz kova falan mı koyuyorsunuz altına nasıl oluyor? Tüm gün başında mı bekliycekler taşmasın diye anlamadım ki
Gider borusu damacanaya bağlı tezgahın altında. Dediğim gibi haftada bir falan doluyor. Arada açıp bakıyoruz yarıyı geçmişse boşaltıyoruz.

Allah başka dert vermesin ama güç gerektiren hiç bir şeye kendimi yormam . O yoksa elbet yaparım ama varken izin vermez sağolsun. Bizde de sıvı sabun meselesi var. Şansa bitmesi hep ona denk gelir. Bana denk gelsede çocuklardan hemen içeri geçerim gene ona kalır. Söylene Söylene yapar

Benimkide bugun pazar kahvaltisina ekmek almaya gonderdim diye soylenip durdu neymis gidip calissaymis daha iyi. ( esim lokantada calisiyor pazar gunleri dahil. normalde daha erken cikiyor evden, bugun ise biraz gec gittigi icin ise gitmeden once evden cikmak istememis beyefendi )

Benimki de akşam yemeğine ekmek almaya gitmeye üşendi kahvaltıya zaten fırına ben gittim bir de akşam yemeğinde diyor ki bu evdeki ekmek alma sorunsalı bitmeyecek arkadaş diyor sustum bir şey demiyorum

Benimki de akşam yemeğine ekmek almaya gitmeye üşendi kahvaltıya zaten fırına ben gittim bir de akşam yemeğinde diyor ki bu evdeki ekmek alma sorunsalı bitmeyecek arkadaş diyor sustum bir şey demiyorum
Benimki de akşam yemeği için ekmek almaya gitmeye üşenince dışardan yemek söyleyelim o zaman dedim

Yapma elini bile sürme bak nasil yapiyor

Ya hahahha basliga asiri güldüm

erkek yapmalı yanı bel fıtığı olursunuz hanı ucundan tut derse onu da anlarım da yanı eşinizin yaptığı ayıp yahu

Damacanayı evet biz kadınlar da değiştirebiliriz. Lakin yanınızda bir erkek var ve evet o daha güçlü. Erkek değiştirir. Bizim narin bedenimiz, belimiz, kolumuz ağır yük taşımaya müsait değil. Ha tabii ki tek başımıza her şeyi yapabiliriz ama evde erkek varsa böyle işleri o yapmalı. Bence :) Bizde düzen bu yani. Her seferinde söyleyin bir süre sonra görevi haline gelir umarım

Eril enerjiyi yüklene yüklene yakında cükübikimiz çıkcak

Son düzenleme:

Benimki de akşam yemeği için ekmek almaya gitmeye üşenince dışardan yemek söyleyelim o zaman dedim
Aksama ekmek yok, alır misin diyen yengeme "makarna yaparsin ekmeksiz yeriz" diyen dayımla arttırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…