Belki de kazanmışsındir bilemezsinHshshshsh demek ben hep bu yuzden kaybettim su an dev aydinlandim resmen.
gel buraya
Kız başka koca olsa ne olacak geneli aynı bu erkeklerin uğraşamam.Damacanayı değiştirme kocayı değiştir hahaha şaka şaka bırak susuz kalsın ayı
Damacana önemliKonu sahibi, damacana konusu bayağı sarmış milleti. :)))
Güzel bir fikir ama yemeklerde o damacanadaki su ile yapılıyor. Çocuklar olmasa hayata geçirirdim bu fikri. Ama çocuklar olduğu icin yemek yapmak zorundayım ve genelde damacanadaki su çabuk bitiyorYani sizin yerinizde olsam damacana bitince eşime değiştir demem, kendim değiştirmek istemiyorsam da değiştirmem. Parası neyse verir kendime küçük şişelerden alır suyumu içerim. Anlarsa böyle anlar. Mesela çay da demlemem. Çünkü damacanada su yok derim. Fakat bu benim kendi hayatımda yapacağım bir şey değil, dediğim gibi sizin yerinizde olsaydım böyle yapardım.
Arada ki fark eşiniz görüp bırak ben yaparım diyormuş. Ben damacana değiştirirken benim kocam yanımda olsa bile müdahale etmez.Yani eğer evde yapılacak olan şeyi ben de fiziken yapabiliyorsam zaten eşime yap demem. O görür, bırak ben yaparım der. Bi insana bir işi yapmasını söylemek de bana itici geliyor. Şahsen bana yapılmasından hoşlanmıyorum. Belki sizin eşiniz de hoşlanmıyordur. Eğer bu konuyla ilgili rahatsızsanız başka bir çözüm üretin. Fikir verilmiş zaten küçük şişelerde su almak vs gibi. Arıtma taktırmayı teklif edebilirsiniz. Evde böyle ufak tefek şeyleri sürekli sorun haline getirmektense çözümle gitmek her zaman daha iyidir.
Ayy harikasınBunun ismine de evlilik diyoruz, evde bir damacana bile problem ise o evlilik değil birbirine zorla katlanmadır, eşin öküzün teki ot saman ver önüne yesin
Eşiniz su katılmamış bir …Arada ki fark eşiniz görüp bırak ben yaparım diyormuş. Ben damacana değiştirirken benim kocam yanımda olsa bile müdahale etmez.
Bende ona sürekli bir şeyleri yap demek istemiyorum sevmiyorum bunu ama yapılmıyor maalesef. O da duymaktan hoşlanmıyorsa yapmalı diye düşünüyorum. İki çocuk ev yemek temizlik çocukların ödevi, aktivitesi vs derken kadın icin çok yorucu oluyor aslinda.
Normalde bütün market alışverişini de ben yapardım yeni yeni ona paslamaya başladım o da ikinci çocuk olunca zor oluyor. Ona da başta laf söylediEşiniz su katılmamış bir …
Ve hayır erkeklerin geneli böyle değil siz istisna bit tip bulmuşsunuz.
Ben market poşeti bile taşımam. Ağır şeyleri alma ben alırım der. Damacanayı hele göre göre bana taşıtacak.
Gerçi “karı” demesinden belli ne olduğu da
arıtma taktırsanız rahat edersiniz aslında. Ben yemekleri falan hep arıtmadan yapıyorum.Güzel bir fikir ama yemeklerde o damacanadaki su ile yapılıyor. Çocuklar olmasa hayata geçirirdim bu fikri. Ama çocuklar olduğu icin yemek yapmak zorundayım ve genelde damacanadaki su çabuk bitiyor
Kendisi de mağrada bütün gün yatardıİlk çağda yaşasa Mamutu da size avlatırdı bu herif.
Arıtma olayı bana cazip gelmiyorarıtma taktırsanız rahat edersiniz aslında. Ben yemekleri falan hep arıtmadan yapıyorum.
Neden?Arıtma olayı bana cazip gelmiyor
Çevre dostu bir ürün değil çünkü. Çok fazla atık su çıkarıyor ve dünya su kaynaklarına zararı varNeden?
Atık su çıkarmayan ve sadece filtreleyenler de var aslında yeni nesillerde araştırmak lazım. Bizimki o şekilde mesela. İyisini araştırmak lazım.Çevre dostu bir ürün değil çünkü. Çok fazla atık su çıkarıyor ve dünya su kaynaklarına zararı var
Damacana da çevre dostu bir ürün değil ki kuşum. Üstelik insan sağlığına da zararlı. Üretiminden taşınmasına, temizlenmesinden atık hale gelmesine kadar her aşaması insan sağlığını ve çevreyi tehdit ediyor.Çevre dostu bir ürün değil çünkü. Çok fazla atık su çıkarıyor ve dünya su kaynaklarına zararı var
Valla bizde belediyenin şehir suyu satıldığı için ve fiyatı cidden uygun olduğu için ihtiyaç duymuyorum. Yoksa haklısın elbette. Ama onların da maliyeti yüksek ben tadını da çok sevemedim. Gerçi biz tek tip suya alışmışız başka şehirde damacana su içince de sevmem. Kalabak suDamacana da çevre dostu bir ürün değil ki kuşum. Üstelik insan sağlığına da zararlı. Üretiminden taşınmasına, temizlenmesinden atık hale gelmesine kadar her aşaması insan sağlığını ve çevreyi tehdit ediyor.
Su arıtma cihazlarına tamamen çevre dostu diyemesek de, daha az atık su çıkaran, filtreleri daha uzun süre kullanılan modeller var. Ayrıca istenirse atık su da geri dönüştürülebiliyor. Biz ev temizliğinde kullanıyoruz mesela çıkan atık suyu. Ki haftada 20 litre falan çıkıyor bizimkinden.
Yani sizin öyle güzel bir imkanınız var, her şehirde yok maalesef.Valla bizde belediyenin şehir suyu satıldığı için ve fiyatı cidden uygun olduğu için ihtiyaç duymuyorum. Yoksa haklısın elbette. Ama onların da maliyeti yüksek ben tadını da çok sevemedim. Gerçi biz tek tip suya alışmışız başka şehirde damacana su içince de sevmem. Kalabak suben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?