Bunu sürekli yapmanız sizi rahatsız etmiyor mu?Bizde damacanayı ben sipariş veririm kapıya koyarım. Eşim işten gelince alır açar yerine koyup. Hamileyim diye tabiki, gebelikten öncede hiç damacana taşımam diye tavrım olmadı. Herkül gibi ordan oraya gezdiririm. Km’lerce sırtımda taşımıyorum sonuçta
Evet, siz de yapabilirmişsiniz bu durumda.Damacana dik konumda mutfağa sürükleyip kapağını açıp pompayı takmaktan bahsediyorum.
Evet bunu bende yapıyorum. Ama damacananin boş olduğunu görüp yanından geçip gidiyor. Bir şeyi söylemeden yapmaz. Bir süre sonra bu rahatsız edici. Her seyi ben yaptıkça o hiç bir şeye elini sürmez.Evet, siz de yapabilirmişsiniz bu durumda.
Zeki erkek asla kanmaz böyle şeylereTaktik yanlış, “vay maşallah kaslara bakın” gibi gaza getirecek şeylerle iş yaptırın. Kocanızı ne motive ediyorsa onu kullanın.
Psikolog ile görüşmüştüm, eşinizi nasıl gaza getireceğinizi siz bilirsiniz. Biz gazla çalışıyoruz demişti. Jeton düştü. Gergin yada yorgun değilsem uyguluyorum
Canım bunuda uyguladım. Hatta bu sabah yine Yunan heykeli gibi kocam varken ben mi damacanayi taşıyayım dedim. Sanki 9 aylık hamile garı ya dedi. O dediğiniz yöntemi daha öncede denedim ama bizimki çok uyanık gaza gelmiyorTaktik yanlış, “vay maşallah kaslara bakın” gibi gaza getirecek şeylerle iş yaptırın. Kocanızı ne motive ediyorsa onu kullanın.
Psikolog ile görüşmüştüm, eşinizi nasıl gaza getireceğinizi siz bilirsiniz. Biz gazla çalışıyoruz demişti. Jeton düştü. Gergin yada yorgun değilsem uyguluyorum
Öyle değil, işveli cilveli. Bende öyle düşünüyordum. İstedikleri erkek gibi kadın değil aslında. Yolunu bulmak gereliyor/muş. Psikolog daha çok şey söyledi, ne demek istediğini anladım.Zeki erkek asla kanmaz böyle şeylere
Evet istediğin cilveyi yap zeki adam kanmazÖyle değil, işveli cilveli. Bende öyle düşünüyordum. İstedikleri erkek gibi kadın değil aslında. Yolunu bulmak gereliyor/muş. Psikolog daha çok şey söyledi, ne demek istediğini anladım.
Eşim zeki adam, müdür olarak görev yapıyor. Genç değil. Ama motivasyon istiyorlar. Yaptığı şeyin görünmesini de istiyorlar. Saçma ama öyle
Öyle değil, işveli cilveli. Bende öyle düşünüyordum. İstedikleri erkek gibi kadın değil aslında. Yolunu bulmak gereliyor/muş. Psikolog daha çok şey söyledi, ne demek istediğini anladım.
Eşim zeki adam, müdür olarak görev yapıyor. Genç değil. Ama motivasyon istiyorlar. Yaptığı şeyin görünmesini de istiyorlar. Saçma ama öyle
Bak şu damacanayı kaldırmazsan şimdi balkondan karşıma çıkan ilk X beye "bakar mısınızzzğzzz biraz" derim görürsün gününü elin erkeği mi yapacak evin erkeği yapacak tamam mı derim işte evet iş o an bitmiştir damacana yerine konmuşturCanım bunuda uyguladım. Hatta bu sabah yine Yunan heykeli gibi kocam varken ben mi damacanayi taşıyayım dedim. Sanki 9 aylık hamile garı ya dedi. O dediğiniz yöntemi daha öncede denedim ama bizimki çok uyanık gaza gelmiyor
Damacana ve çöp kırmızı çizgimBasit ve komik gelebilir. Ama sürekli sorun olduğu için artık yazmak istedim. Kendimde bir hata payı mi var diye düşünmeye başladım artık. Anlatıyorum, iki tane damacana su alırız 19 litrelik. Biri bittiginde diğerini kilerden alıp değiştirmemiz gerekiyor. Ben arada değiştiriyorum. Ben değiştirmediğim zaman eşim damacana bitmiş halde görür ama değiştirmez. Bu sefer ben söylüyorum. Damacanayı değiştir diye. Ben söylediğimde o da başlıyor sende değiştirebilirsin bu zor bir iş değil sende değiştir demeye. Bu erkek işi diyorum. Sanki 9 aylık hamilesin diyor bana. Sürekli söyleniyor. Senin benim işim yok diyor ama ben demedikçe de değişmez o damacana. 19 litrelik damacanayı benim kilerden sürükleyip mutfağa getirmem gerekiyormuş.
Kadın ev hanımı diye her işi o mu yapmalı? Ben mi abartıyorum.
Şükürler olsun Yarabbi çöpü bari atıyorDamacana ve çöp kırmızı çizgimbir kere ağır belin incinir yani
Ben de motivasyon istiyorum nerdeeeMotivasyonu bende istiyorum ama veren yok.o yüzden artık kendimi böyle şeyler ile yormuyorum. Bazı şeyler karşılıklı olunca güzel. Ver motivasyonu ver motivasyonu ama karşılığı yok o yüzden açıkça direkt ne istediğimi söylüyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?