Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim arkadaşlar cevabınız için,peki emmeyi bırakmamasında etkili oluyomu bu biberon,siz ne için kullanmıştınız???
6.aydan sonra bırakmıyolar zaten genelde ben 1.buçuk aylıkken başladım 2 gündürde damaklı biberona başladım ama beni emmeyi bırakacak galiba 2 gündür zor emziriyorum,ne denicemi şaşırdım offf offf çok zormuş bu annelik...teşşekkürler cevap için..Benim kızım hala emiyor ama tek göğsümü. Tekini geçen ay ateşlendiği zaman bi bıraktı bi daha da almadı.Gece bisküvi tahıl karışımı filan hazırlayıp vermek için kullanıyordum biberonu(6 aydan sonra başladım biberona). Bu ara sadece sabah süt için kullanıyorum. Bardaktan daha tam olarak iyi içemiyor.
teşekkür ederim inşallah ya ...inşallah bırakmazseda hemen kuşkuya kapılma, bende geçen ay öyle hissetmiştim kızım göğsümü almayınca. ama tekiyle idare adiyor şimdi. Sen moralini yüksek tutmaya çalış. Huzur en iyi süt yapıcı anne için. Sana bebeğinle mutluluklar...![]()