• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damat adayı Kayserili Yardım kızlar

Şimdi konuyu arkadaşımın kardeşi açıyor bizzat da kendi cevaplayacak
Evlenmek istediği çocuk ile 4 yıldır görüşüyor kız manisalı raht bir ailede yetişmiş çocuk Kayserili biraz gelenekçiler
Üniversitede tanıştılar ama kızın işi yok çocuk da asgari ücretle çalışıyor bir yerde atanma şansları pek yok gbi bölümden dolayı
Şimdi şöyle kızın abladı kayseride görev yapmış 4 yıl boyunca çok hoş iyi insanlardır ama biraz dedikoducu ve iç içe yaşamayı severler sen orda yapamazsın diyor Çocuk çok iyi efendi ama annesi ve kardeşi ile yaşayacak babası vefat etmiş
Sakın yanlış anlamayın amacımız memleket ayrımı falan değil de hani kültür farkı gibi şeyler olur mu
Bu arada çocuk annesine biraz fazla düşkün gibi
Siz ne dersiniz
Nasıldır kayseriller😉😊
Kayserilileri bilmem de,mune üyelik açmada kampanya yaptı,kardeşini alıp gelene yüzde elli indirim 😂
Arkadaşınız bitmeden faydalansın 😂

5 yıl önce kayseriye gelin gelerek hayatımın hatasını yaptım zorla baş kapatmaktan tutun pantolona bile karşılardı benim annem de kayserili ama arkadaşın yakmasın kendini koloni halinde yaşıyorlar dedikodunun haddi hesabı yok Bi çarşıya çıkıyorum b.k var gibi gözleriyle sözleriyle taciz ediyorlar bak ben yaşadıklarımı söylüyorum kardeşim yırtık kot giydi diye neredeyse linç edilecekti öyle yobaz insanlar uzak dursun koşarak uzaklaşsın hatta
Bizde öyle diyoruz gelin olarak gidilmez kayseriye diye ama yok anlamıyo kız😕

Sen böyle yazınca aklıma bir arkadaşım geldi karıkoca akraba kayserili, kız kendi annesine gitmeden önce çocuğu tartıp bir de gelince tartıyordu. Bakamadı diyorlar diye o günden sonra kayseriyi şehir olarak severim sadece 😂
Kaçak kasap çalıştırıyorlar,ihbar edin😳

Bizde öyle diyoruz gelin olarak gidilmez kayseriye diye ama yok anlamıyo kız😕
Hic alakasi yok .. bizim gelinlerimiz el üstünde tutuluyorlar .. bunun Kayseriye gelin gelmekle alakasi yok nereli olursa olsun iyi bi aileye denk gelmezse yine sorun yine problem yasar bu kacinilmaz ..

Kültür farkından önce dikkat edilmesi gereken daha önemli bir nokta var. Kız işsiz, oğlan asgari ücretle çalışıyor hadi evlendiler hadi bütün hazırlığı evi şunu bunu ailelere yaptırdılar ee nasıl geçinmeyi düşünüyorlar? Yine ailelerden mi para alıcaklar? İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor maalesef hele günümüz şartlarında.

Back
X