Nisan kız tarafına ait masraflari siz karsilayacaksaniz istediğiniz gibi yapabilirsiniz.Kızlar merhaba.
Benim bi talibim var ve genel itibariyle de anlaşıyoruz. Damat adayı 26 yaşında ve 5 yıldır da memur. Ancak damat adayı bekarken bir ev almış ve bütün yatırımını ona yapmış ve ağustos ayında evin borcu bitecekmiş. Asıl sorum şu; damat adayı bütün maaşını ev borcuna yatırdığı için şuan elinde çok parası yok ama 5 6 ay nişanlılık döneminde maaşını biriktirecek ve kalan eşyaları yakınından borç para alıp eşyaları o parayla alacağını ve aylıkta 1000 tl olarak geri ödüyeceğini söyledi. Bu sebeple fazla bir altın alamayacağını, eşya konusunda da ortalama bir şeyler yapacağını söyledi. Ayrıca ev borcu ödediği için askerliğini tecil ettirmiş ve bedelli yapacağını veya bedelli çıkmasa bile evlendikten sonra askere gideceğini söyledi. Bu arada ikimiz de islami yaşantımız var ve damat adayı semazenli düğün istiyor, ben ise farklı düğün düşünüyorum. Ayrıca maddi sorunlarından dolayı da nişanı kendi aramızda yapmak istiyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
Kızlar merhaba.
Benim bi talibim var ve genel itibariyle de anlaşıyoruz. Damat adayı 26 yaşında ve 5 yıldır da memur. Ancak damat adayı bekarken bir ev almış ve bütün yatırımını ona yapmış ve ağustos ayında evin borcu bitecekmiş. Asıl sorum şu; damat adayı bütün maaşını ev borcuna yatırdığı için şuan elinde çok parası yok ama 5 6 ay nişanlılık döneminde maaşını biriktirecek ve kalan eşyaları yakınından borç para alıp eşyaları o parayla alacağını ve aylıkta 1000 tl olarak geri ödüyeceğini söyledi. Bu sebeple fazla bir altın alamayacağını, eşya konusunda da ortalama bir şeyler yapacağını söyledi. Ayrıca ev borcu ödediği için askerliğini tecil ettirmiş ve bedelli yapacağını veya bedelli çıkmasa bile evlendikten sonra askere gideceğini söyledi. Bu arada ikimiz de islami yaşantımız var ve damat adayı semazenli düğün istiyor, ben ise farklı düğün düşünüyorum. Ayrıca maddi sorunlarından dolayı da nişanı kendi aramızda yapmak istiyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
bebeğim konuyu okumadım, altından bahsediliyor, yine mi yurtdışı?????? :)es namzeti evlenirken size niye altin aliyor ki, anlamadim? ben bedavaya mi gittim @pinkycaramel
ayrica hayat musterek kurulur, o evi hazir etmis ve dugun icin butce olustururken siz ne yapacaksiniz?
benim bildigim nisani kiz tarafi yapar, damattan bu kadar sey beklerken acaba siz kiz tarafi olarak neyi hazir ettiniz?
ay hakikatenÇok hesap kitaplı bir iş olmuş sanki. Hiç mi sevgi yok? Peki sizin bu birlikteliğe maddi bir katkınız olacak mı?
bebeğim konuyu okumadım, altından bahsediliyor, yine mi yurtdışı?????? :)
Yok ben hala eski kafalardanımSen napacaksın?
Askerlik yapmayan adamla evlenme devri bitmedi mi hala ya
ay hakikaten
tam görücü usulü olmuş
çocuğa yazık dedim
haklısınızValla bu gorucu usulü değil. Gorucu usulüne haksızlık etmiş oluyorsunuz böyle söyleyince. Burda herşey tek taraftan beklenmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?