Damat adayı

ben genelde çalgılı olsun istemiştim düğünümü

Bu yorumunuz cok yanlış ! İslami yaşamakla ne ilgisi var bunun lütfen

neresi yanlış?
konu sahibi islami yaşadığından bahsetti. demek ki böyle oluyormuş dedim ben de. biz hristyani yaşadığımız için bilemeyiz.

Bu yorumunuz cok yanlış ! İslami yaşamakla ne ilgisi var bunun lütfen
Ben parasına takılmadım sadece böyle bir durumum olduğunu ve ney yapmam gerektiğini sordum. Karşımdaki insanı tabiki bankamatik olarak görmüyorum ama görücü usülü olunca böyle oluyor

Ne alakası var
Bizde islam dinindeniz ama çalışıyoruz
Her şeyi yazıp çizip sonuna ikimizde islamı yaşıyoruz deyince, herşeyi buna bağlamayın rica ederim
İslamda eş adayınızın aylık gelirine bakın denmiyor ki

neresi yanlış?
konu sahibi islami yaşadığından bahsetti. demek ki böyle oluyormuş dedim ben de. biz hristyani yaşadığımız için bilemeyiz.

Tatlım bir kişiden baz alarak islamda böyle oluyormuş diyemezsin ki.. Hristiyan Yahudi ona birşey demiyorum ama bir kişiden baz alarak dinleri bu şekildeymiş diye nitelendirebilir miyiz?

Ben parasına takılmadım sadece böyle bir durumum olduğunu ve ney yapmam gerektiğini sordum. Karşımdaki insanı tabiki bankamatik olarak görmüyorum ama görücü usülü olunca böyle oluyor
Yani görücü usülünde de insanlar tipini beğendim sanki utangaç ve hoşuma gitti bu hali filan da diyor
Sizde o bile yok
Kusura bakmada yakında 'liste' de hazırlayacaksın gibi duruyor

ben bağlarım.
islam adına kafa kesilip katliamlar yapılıyor. nasıl bağlamayalım. herkes dindar geçinme derdine düştü son 10 yılda.. sanki başkaları gavurmuş gibi.

O zaman siz yada ailenizde yardimci olacak. Nişanı siz yapacaksınız. Eşyaların yarısını siz alacaksınız. Düğün konusu hallolur konuşarak.

Ne mi yapman gerekiyor, önce ev borcu bitecek sonra askerliğini yapacak. Sonra bir zahmet sizde elinizi taşın altına koyacaksınız beraber evinizi düzeceksiniz. Siz hiç ne yapacağınızdan bahsetmemişsiniz, damat adayının ne yapacağını ne yapamayacağını az çok anladıkta siz ne yapacaksınız??? Görücü usulü olunca duygu ve kalp yerine cüzdan konuşuluyor demek ki, bunu da öğrenmiş olduk sayenizde.

bak güzel kardeşim..
yapacak fazla birşeyin yok zira olaya bir katkın yok..
taşın altına birazda sen elin altına koymazsan adam düğünü de askerliğini de eşyasını da kendi istediği gibi yapar ..
söz hakkın olmasını istiyorsan sende ortaya birşeyler koymalısın..

Başlarım gorucu usulüne ! Benimde gorucu usulü gibi oldu.. Bir sene gibi konuştuk tabi ya hiç birşey istemedik ne bi bilezik ne bi kolye. Yüz gorumlugu diye bi altın var onu bile bizimkiler benim altinlarimdan alıp eşime vermişler bana taksın diye. Ve bunu bunu bilmiyordum. Kimse söylemedi. Gorucu usulü ne kadar yanlış biliniyor yahu

konunun başında belirttim aslında ikimizde olsun istiyoruz açıkcası ama evliliğimin borçla yapılmasını istememiştim

borçla evlenenler aptal da biz siz mi akıllısınız?
kimse borçla harçla evlenmek istemez ama şartlar neyse o. ortaklaşa ödersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…