Listeli gelini hala unutamadım ben meselaHani sahiden şu forumu erkekler okuyorsa "kızlar da hep maddiyatçı" diye düşünseler de kimse ağzının açıp gık diyemez..
Damat adayı evlendikten sonra askerliği düşünüyor malesefEv zaten hepsinden maliyetli bir yatırım, tebrik ederim iyi yapmış
Ama aceleye de gerek yok
Gitsin askerliğini yapsın gelsin
Sonra evlenirsiniz
Rol derken ?sizin bu ilişkide ki rolünüz nedir
sizin bu ilişkide ki rolünüz nedir
Asker yolu mu bekleyemezsinDamat adayı evlendikten sonra askerliği düşünüyor malesef
Kızlar merhaba.
Benim bi talibim var ve genel itibariyle de anlaşıyoruz. Damat adayı 26 yaşında ve 5 yıldır da memur. Ancak damat adayı bekarken bir ev almış ve bütün yatırımını ona yapmış ve ağustos ayında evin borcu bitecekmiş. Asıl sorum şu; damat adayı bütün maaşını ev borcuna yatırdığı için şuan elinde çok parası yok ama 5 6 ay nişanlılık döneminde maaşını biriktirecek ve kalan eşyaları yakınından borç para alıp eşyaları o parayla alacağını ve aylıkta 1000 tl olarak geri ödüyeceğini söyledi. Bu sebeple fazla bir altın alamayacağını, eşya konusunda da ortalama bir şeyler yapacağını söyledi. Ayrıca ev borcu ödediği için askerliğini tecil ettirmiş ve bedelli yapacağını veya bedelli çıkmasa bile evlendikten sonra askere gideceğini söyledi. Bu arada ikimiz de islami yaşantımız var ve damat adayı semazenli düğün istiyor, ben ise farklı düğün düşünüyorum. Ayrıca maddi sorunlarından dolayı da nişanı kendi aramızda yapmak istiyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
ahahahahah kahkaha attım.muhasebe..
nasılsa kısa dönem yapacam evlendikten sonra yaparım diyor...Ev zaten hepsinden maliyetli bir yatırım, tebrik ederim iyi yapmış
Ama aceleye de gerek yok
Gitsin askerliğini yapsın gelsin
Sonra evlenirsiniz
Damat adayı evlendikten sonra askerliği düşünüyor malesef
Çok hesap kitaplı bir iş olmuş sanki. Hiç mi sevgi yok? Peki sizin bu birlikteliğe maddi bir katkınız olacak mı?
Yani diyo ki damat adayı evini almışRol derken ?
yani onun maaşından aylık nekadar orataya koyacağını hesapladın..Rol derken ?
yazımın başında genel hatlar itibariyle olumlu gittiğimizi belirttim. Ayrıca flört şeklinde değil görücü usülü oldu bizimkisiEvlilik sevdiğin adamla ortak hayat kurmak değilmiydi ya?
Aynı yatağa nasıl gireceksiniz çok merak ediyorum zerre kadar sevgiden bahsetmediğiniz bi ilişkide?
siz çalışmayacak mısınız?
sürekli adamın parasına puluna takılmışsınız evlilik değil bankada mülakat yapıyosunuz sanki?
demek islami yaşayınca böyle oluyor karşımdakini nasıl sömürürüm parası ne kadar diye bakılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?