Damat adayı

Asker yolu bekleyeyim mi ne demek ya?
En başta yazılanları geçiyorum, herkes gerekeni söylemiş zira.
Akıllı ticaret gibi bir şeye dönmüş bu. Görücü usulü tanışıp nişanlanan kuzenim vardı, asla böyle küçük hesaplara girmedi.
Ben çok rahatsız oldum.
Dilerim "damat adayı"nın kardeşi mardeşi kim varsa okur da "bu sen misin yoksa" diye gözüne sokar adamın.

Bu konuyu baştan sona okudum duygu yokkkk .
Varsa yok bir damat adayı 2, parası yokmuş , şunu almış bunu yapmış , mış mişlerle iş yürümez, nasıl bu resmiye normalde de böyle konuşuyorsunuz merak ettim doğrusu resmiyetlk söz konusu birde ne kadar sürdeir konuşuyorsunuz?

oldu olacak evlilik sözleşme imzalayın .
birde sanki sırf memur olduğundan ve parası olduğundan evleniyorsunuz gibi geldi bu damat adayıyla , ben sevgi göremedim pek. İnsanlar tanışıyor veya tanıştırılıyor anlaşırlarsa deam ettiriyorlar böyle gelin adayı damat adayında kalmıyor sözler. Bir sevgililik döneminde rahat konuşuyorsunuz parasal mevzuları ama ne bilim bana çok garip geldi davranışlarınız konuşma tarzıunız

Ayrıca maddi sorunlarından dolayı da nişanı kendi aramızda yapmak istiyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?

yok onu ben yapacam ama damat oyun kısmını çok sevmediği için sade bi yüzük takılsın dedi anlaşamadığımız konu masrafı değildi ama kadınlar arasında olursa çok sorun olmaz galiba

Kızlar konu sahibi sallıyo
Boşuna yazmayalım bence
Yoruma göre yanıt veriyo konuda ne yazdığını unutup
Yalancının mumu..

bence destek olmalısın ben 7 yıllık memurum hala evim yok helal olsun adama ev bark almış bir kac sene içinde boçta biter rahat edersiniz.akıllı adammış.

Siz daha adamı tanımıyorsunuz vicdanlı mı vs nasıl anlarım diye bize soruyorsunuz. Maddi konulardan önce o "damat adayı" kişilik olarak size uygun mu değil mi önce onu anlayın. Kendinize zaman verin. Askerliğini yapsın gelsin, borcu da bitecekmiş biraz toparlar kendini. Siz de yardımcı olursunuz el birliğiyle yuvanızı kurarsınız. Ama önce birbirinizi tanıyın. Nişan yapıp bekleyin.

evlilik mi ticaret mi ben anlamadım.biraz da çakal gördüm sizi
Kızlar konu sahibi sallıyo
Boşuna yazmayalım bence
Yoruma göre yanıt veriyo konuda ne yazdığını unutup
Yalancının mumu..
Salladığımı da nerden çıkardınız ? sadece anlaşamadığımız noktalarda sizlerin görüşünü almak istedim hepsi bu. bir daha ki yazımda daha ayrıntılı yazarım artık

26 yaşında ev alması üstelik borcunun nerdeyse bitmeye yakın olması +1 bence, nişanlılık sürecini uzatıp diğer eksiklerinizide o dönemde tamamlayın.

Salladığımı da nerden çıkardınız ? sadece anlaşamadığımız noktalarda sizlerin görüşünü almak istedim hepsi bu. bir daha ki yazımda daha ayrıntılı yazarım artık
Şurdan çıkardım
Üşenmedim buldum
Ayrıca maddi sorunlarından dolayı da nişanı kendi aramızda yapmak istiyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?

yok onu ben yapacam ama damat oyun kısmını çok sevmediği için sade bi yüzük takılsın dedi anlaşamadığımız konu masrafı değildi ama kadınlar arasında olursa çok sorun olmaz galiba
Maşallah hala rol kesiyosun

neden rol kesiyim ki ? burdaki insanları tanımıyorum bile.
Niye saf gibi davranıyosun
Alıntılarını ekledim, kırmızı ile işaretledim
İkisi de sana ait ama örtüşmüyor, yani biri yalan
Daha ne kadar açık yazabilirim bilmiyorum

Neden öyle dediniz
Neden böyle dediniz
Neden rol keseyim deyince masum olmuyosun
Yalan atmış mısın atmışsın, bitti.

Pardon ama benim mesajımı tekrar okursanız sevinirim.Aleyhinizde hiçbir yazı yazmadım yanlış anladınız galiba

siz olsanız bu durumda az eşya ile yola devam edermisinzi ?
Eşya bu kadar önemli mi varsın çok eşya olmasın ama huzurunuz yerinde olsun.Annemle babam evlenirken eşyaları yokmuş fazla. zamanla olmuş hersey çok şükür şimdi en iyi esyasida evleride is yerleride var bunlar zamanla olur.

siz olsanız bu durumda az eşya ile yola devam edermisinzi ?
Gerçekten çok enteresansınız. Evleniyor musunuz, ticarethane mi kuruyorsunuz? Çalışan memur kadınsınız, adam evinizi almış, siz de çekyat alıverin eve bari.
Her lafınızın başı ya para ya da parayla alakalı bir mevzu.

Damat adayına helal olsun bu yaşta ev almak..! Onun yaşıtları orda burda gezerken o akıllılık etmiş tebrik ederim ..
Askere gidip gelsin öyle evlenin..kısa dönem yapmicakmi nasılsa?

konuyu biraz eksik yazmışım daha doğrusu detayına girmeden yazdım. damat adayından etkilenmeseydim bu tedayları konuşmazdım herhalde

Konuyu eksik yazdınız, cevapları bari detaylı verseydiniz.
Bir sorunun cevabı için 10 sayfa okumak gerekiyor.

Cimbızla laf alınan konuları okuyamıyorum, iyi sabır var takip edenlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…