- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
Ayrıca maddi sorunlarından dolayı da nişanı kendi aramızda yapmak istiyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
yok onu ben yapacam ama damat oyun kısmını çok sevmediği için sade bi yüzük takılsın dedi anlaşamadığımız konu masrafı değildi ama kadınlar arasında olursa çok sorun olmaz galiba
bence destek olmalısın ben 7 yıllık memurum hala evim yok helal olsun adama ev bark almış bir kac sene içinde boçta biter rahat edersiniz.akıllı adammış.Kızlar merhaba.
Benim bi talibim var ve genel itibariyle de anlaşıyoruz. Damat adayı 26 yaşında ve 5 yıldır da memur. Ancak damat adayı bekarken bir ev almış ve bütün yatırımını ona yapmış ve ağustos ayında evin borcu bitecekmiş. Asıl sorum şu; damat adayı bütün maaşını ev borcuna yatırdığı için şuan elinde çok parası yok ama 5 6 ay nişanlılık döneminde maaşını biriktirecek ve kalan eşyaları yakınından borç para alıp eşyaları o parayla alacağını ve aylıkta 1000 tl olarak geri ödüyeceğini söyledi. Bu sebeple fazla bir altın alamayacağını, eşya konusunda da ortalama bir şeyler yapacağını söyledi. Ayrıca ev borcu ödediği için askerliğini tecil ettirmiş ve bedelli yapacağını veya bedelli çıkmasa bile evlendikten sonra askere gideceğini söyledi. Bu arada ikimiz de islami yaşantımız var ve damat adayı semazenli düğün istiyor, ben ise farklı düğün düşünüyorum. Ayrıca maddi sorunlarından dolayı da nişanı kendi aramızda yapmak istiyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
Kızlar merhaba.
Benim bi talibim var ve genel itibariyle de anlaşıyoruz. Damat adayı 26 yaşında ve 5 yıldır da memur. Ancak damat adayı bekarken bir ev almış ve bütün yatırımını ona yapmış ve ağustos ayında evin borcu bitecekmiş. Asıl sorum şu; damat adayı bütün maaşını ev borcuna yatırdığı için şuan elinde çok parası yok ama 5 6 ay nişanlılık döneminde maaşını biriktirecek ve kalan eşyaları yakınından borç para alıp eşyaları o parayla alacağını ve aylıkta 1000 tl olarak geri ödüyeceğini söyledi. Bu sebeple fazla bir altın alamayacağını, eşya konusunda da ortalama bir şeyler yapacağını söyledi. Ayrıca ev borcu ödediği için askerliğini tecil ettirmiş ve bedelli yapacağını veya bedelli çıkmasa bile evlendikten sonra askere gideceğini söyledi. Bu arada ikimiz de islami yaşantımız var ve damat adayı semazenli düğün istiyor, ben ise farklı düğün düşünüyorum. Ayrıca maddi sorunlarından dolayı da nişanı kendi aramızda yapmak istiyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
Yani sevgi varsa herşeyin olur zaten.Damat adayını azimli ve fedekar gördüm.Gerçekten bu zamanda böylesi insana rastlamak zor demekki şansınız yaver gitmiş.İlerde ona bol bol dua edeceksiniz kendinize ait başınızı sokabildiğiniz bir eviniz olduğunuz için.Ben kirada oturuyorum eşimin maddi durumu çok ama çok iyi izmirde oturuyoruz ve burayı hiç sevemedim o yüzden burdan ev almayı hiç düşünmüyorum ama 1 aydır ev arıyoruz kiracı olduğumuz için ev sahibi evi kızına verecekmiş.İnan çekilecek çile değil.Şuana kadar en az 20 eve bakmışımdır ama hiçbirini eşyalarıma uyduramadım ya mutfağını beğenmedim ya banyosunu...Ama kendime ait iyi kötü bir evim olsaydı herşeyi kabullenir kötü de olsa güzelleştirir paşa paşa otururdum.Bu böyle giderse ev alacam.Yani inanın kirada oturmak kadar aitliksiz yok.
evlilik mi ticaret mi ben anlamadım.biraz da çakal gördüm sizi
Salladığımı da nerden çıkardınız ? sadece anlaşamadığımız noktalarda sizlerin görüşünü almak istedim hepsi bu. bir daha ki yazımda daha ayrıntılı yazarım artıkKızlar konu sahibi sallıyo
Boşuna yazmayalım bence
Yoruma göre yanıt veriyo konuda ne yazdığını unutup
Yalancının mumu..
Şurdan çıkardımSalladığımı da nerden çıkardınız ? sadece anlaşamadığımız noktalarda sizlerin görüşünü almak istedim hepsi bu. bir daha ki yazımda daha ayrıntılı yazarım artık
Ayrıca maddi sorunlarından dolayı da nişanı kendi aramızda yapmak istiyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
Maşallah hala rol kesiyosunyok onu ben yapacam ama damat oyun kısmını çok sevmediği için sade bi yüzük takılsın dedi anlaşamadığımız konu masrafı değildi ama kadınlar arasında olursa çok sorun olmaz galiba
neden rol kesiyim ki ? burdaki insanları tanımıyorum bile.Şurdan çıkardım
Üşenmedim buldum
Maşallah hala rol kesiyosun
Niye saf gibi davranıyosunneden rol kesiyim ki ? burdaki insanları tanımıyorum bile.
siz olsanız bu durumda az eşya ile yola devam edermisinzi ?26 yaşında ev alması üstelik borcunun nerdeyse bitmeye yakın olması +1 bence, nişanlılık sürecini uzatıp diğer eksiklerinizide o dönemde tamamlayın.
Pardon ama benim mesajımı tekrar okursanız sevinirim.Aleyhinizde hiçbir yazı yazmadım yanlış anladınız galibaSalladığımı da nerden çıkardınız ? sadece anlaşamadığımız noktalarda sizlerin görüşünü almak istedim hepsi bu. bir daha ki yazımda daha ayrıntılı yazarım artık
Eşya bu kadar önemli mi varsın çok eşya olmasın ama huzurunuz yerinde olsun.Annemle babam evlenirken eşyaları yokmuş fazla. zamanla olmuş hersey çok şükür şimdi en iyi esyasida evleride is yerleride var bunlar zamanla olur.siz olsanız bu durumda az eşya ile yola devam edermisinzi ?
Gerçekten çok enteresansınız. Evleniyor musunuz, ticarethane mi kuruyorsunuz? Çalışan memur kadınsınız, adam evinizi almış, siz de çekyat alıverin eve bari.siz olsanız bu durumda az eşya ile yola devam edermisinzi ?
konuyu biraz eksik yazmışım daha doğrusu detayına girmeden yazdım. damat adayından etkilenmeseydim bu tedayları konuşmazdım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?