- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi kivikiviask
-
aşk hayatından ziyade genel karakterini öğrenmek istiyor bizim aile. yoksa aşkları onların arasında biz karışmayız ki kızımıza prenses gibi davranıyor Allah var yukardaBı kişi milletin lafına göre seçilmez. Görüşülür vakit geçirilir aileyle hasır nesir olunulur...
Dışardan herkes iyi biri gibi gorunebilir ama aşk hayatında saçma davranan dengesiz biri olabilir
yok canım aile büyükleri araştırmak istiyor. benim elimden gelmez ki araştırma.Sen mi araştıracaksın damadı ?
Bende öyle düşünmüştüm zatenyok canım aile büyükleri araştırmak istiyor. benim elimden gelmez ki araştırma.
hiç ortak tanıdık yok aile üyeleri dışında rastgele birilerini ekleyip sorsak çok mu garip olur. ne yapmak lazım gelir ki bu durumda? eski patronu yok adam kendi ofisini açmış sonra da babasıyla çalışmış hep iş arkadaşı vs de yok o yüzden. birlikte çalıştıkları onun babasının işçileri yani öyle düşününEski patronuna, is arkadaslarina vs sorulabilir.
Sosyal medyadan arkadas listesi incelenir, ortak tanidik varsa onlara sorulabilir.
hiç ortak tanıdık yok aile üyeleri dışında rastgele birilerini ekleyip sorsak çok mu garip olur. ne yapmak lazım gelir ki bu durumda? eski patronu yok adam kendi ofisini açmış sonra da babasıyla çalışmış hep iş arkadaşı vs de yok o yüzden. birlikte çalıştıkları onun babasının işçileri yani öyle düşünün
kızlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. kuzenim biriyle evlilik yapmayı düşünüyor ama biz damadı hiç tanımıyoruz araştırmak istiyoruz. bir kaç kişiye sorduk ya tanımıyorlar ya şüpheli konuşuyorlar. bu işler nasıl yapılır yol yordam gösterecek kardeşlere ve ablalara ihtiyacımız var. biz bu damadı nasıl soruşturabiliriz, nasıl bir yol izleyebiliriz ? tecrübelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz.
Işyerinde sevilen biri el iyisi olabiliyor.Yada isyerinde sevilmeyen biri iyi bir partner olabiliyor.Benim de görüştüğüm kisi isyerinde cok sevilir ama biraz el iyisi.çalışıyorsa iş yerindeki arkadaşları komşuları falan
biz farklı bir şehirdeyiz onlar farklı bir şehirde. üniversiteden tanışmış kuzenimle sevgilisiYok rastgele biri olmaz.
Ama kucuk yerde nasil ortak tanidik bulamadiniz ki hayret. Aileden durumu bilen herkes baksin bence, eski ikul arkadasi mahalle arkadasi illa ki ortak biri bulunur.
Ya da sizin tanidiginiz kisi onu yakindan taniyan kisiyi taniyor olabilir. Linkedin hic kullandiniz mi, aranizda kac kisi oldugunu soyluyor. 3. Dereceden tanidik ise mesela, sizin tanidiginiz kisinin tanidigi kisi onun bir tanidigi oluyoe. Karmasik mi oldu :)
çok haklısınız insan iç yüzünü zamanla görüyor. işte yüz kızartıcı şeyler çıkmasında... üçkağıtçı denilince biz ondan şüphelendik açıkçası o yüzden iş büyüdü bu kadar. yoksa ne kuzenim ne de ailemiz damatla ilgili kötü bir duruma şahit olmadı.Sorusturma olayi cok sacma degil mi? Belki sordugunuz kisi o kisiyi sevmiyordur kotuler. Bazilari da fesat sirf iş olmasin diye kotuleyebilir.
Ayrica bazi insanlar disariya karsi asiri iyidir ama evinin icini bilemezsin.
Bir erkek arkadasim vardi herkesce cok efendi denilirdi öv öv bi hal olurlardi ( ben sorusturmadim lafi gecince konsuyorlardi)
ama kesinlikle anlatildigi gibi biri degildi bunu ufak tefek anlamistim ve bitirmistim.
Yüz kizartici suclar gibi buyuk biseyler yoksa arastirarak bisey elde edemezler.
biz farklı bir şehirdeyiz onlar farklı bir şehirde. üniversiteden tanışmış kuzenimle sevgilisi
dolandırıcı vs çıkmasın yalan söylemesi de başka bir derdimiz yok açıkçası. geriye kalan mevzular kuzenimle onun arasında çünkü. ailemizin endişesi bu yönde. kızın babası çok hayırsız çok çektiler o yüzden hepimiz paranoyak oldukIşyerinde sevilen biri el iyisi olabiliyor.Yada isyerinde sevilmeyen biri iyi bir partner olabiliyor.Benim de görüştüğüm kisi isyerinde cok sevilir ama biraz el iyisi.
Yine de komşulardan araştırma taraftariyim nolur nolmaz.Ama sahsen ben bunu yapamam gibi.
Insan anlıyor yine de nasil bir geleceği olduğunu biraz tecrübeliyse eğer.
bunu ilk defa duyuyorum çok şaşırdım. hemen bizim teknolojiden anlayan arkadaşlara danışacağım. benim pek ilgim yok açıkçası.Siz bu sosyal medya islerini iyi bilen birinden yardim isteseniz.
Ben de bu arastirma olaylarinda psikopatlasabiliyorum. Illa ki ortak tanidik bulunur.
Hatta bir arastirmaya gore dunyanin herhangi bir yerindeki bir insanla en fazla 7 kisi araciligiyla tanisabilirmissin.
şüpheli olarak biraz üçkağıtçı demişler ama olayı anlatmıyorlar
sadece 1 kişi söyledi ama gerçek mi iftira mı neye dayanarak dedi bilmiyoruz.Bir kişiden fazla kişi söylüyorsa dikkate alınmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?